2 in 1 Greito Įkroviklio Insta360 Vienas R Sportinė Kamera Aukšto efektyvumo Nešiojamų Įkrovimo Dokas Stovėti Apmokestinimo Bazės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.57

-56%

€40.86

Dalintis

Apie prekę

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Dydis: apie 7,2 x 5,6 x 1.6 cm/2.83*2.20*0.63 į

Grynasis svoris: apie 55g

Įėjimo įtampa: 3.6-12V

Įėjimo srovė: 1.5 A-3A

Įkrovimo sąsają: Tipas-C

Įkrovimo būklė: raudona švieselė

Visiškai įkrautas valstybė: žalia lemputė

Visiškai įkrautas laikas: 60 minučių

Darbinė aplinka: -10°C-45°C

Ypatybė:

1.Didelio naudingumo 2 in 1 Apmokestinimo Bazė: Su 2 baterijos įkrovimo uostus, įkroviklis yra specialiai sukurta Insta360 Vienas sporto R fotoaparato.Galite mokestis 2 baterijas vienu metu, o krovimo laikas 2 baterijos yra apie 60 minučių.Puikiai išspręsti fotoaparato elektros energijos tiekimui.

2.Tipas-C sąsaja: Šis įkroviklis yra universalus Tipas-C, USB įvesties, nesvarbu, kur esate, galite naudoti galia bankas, nešiojamasis kompiuteris ir automobilio įkroviklio imti, kad jūs galite turėti 80 minučių nepertraukiamo fotografavimo metu, visada turintys gerą laiką.

3.Pažangi Apsauga: įmontuota saugos sistema visiškai apsaugo jį nuo įkroviklio antkainį, viršįtampis, perkaitimo ir trumpojo jungimo.Lusto technologija yra pažangi, greitas įkrovimas, protingas, su greito įkrovimo apsaugos funkcija, kuri gali apsaugoti bateriją.Aukštos kokybės plastikinis korpusas dizainas (nelaidžios elektrai) sumažina gaisro pavojų ir trumpojo jungimo.

4.Nešiojamų Lauko Fotografavimo: Mažas ir lengvas su apie dydį 7,2 x 5,6 x 1.6 cm, įkroviklis yra geriausias jūsų kelionių partneris sporto fotoaparatai.Tai puikus apmokestinimo bazę, kuri sujungia panoraminis fotoaparatas, Insta 360 Vieną Veiksmą R baterijos įkrovimo funkcija.Idealiai tinka keliauti, stovyklauti ir kiti lauko ar vidaus veikla.

5.Protingas Greitas Įkroviklis: Taikoma taikymo sritis įkroviklio įvestis: įtampa 3.6-12 V; srovė: 1.5 A-3A.Imti 2 baterijas vienu metu, o įkrovimo laikas 2 baterijas-60 minučių.Mūsų įkroviklis efektyvumas yra daugiau nei 95%.LED indikatorius keičia spalvą iš raudonos į žalią, baterija yra visiškai įkrauta, įkrovos lygį, gali būti patikrintas bet kuriuo metu.

Pakuotės, Įskaitant:

Kroviklis*1

1M Įkrovimo Kabelis*1

Žymos: vertikalūs sodai padėklų, meta vestuvių konfeti, derliaus rankenėlę stiprintuvai, garo podstick pod bakas, mini mobilusis telefonas lengvesni, vertikalūs sodai bambuko, saldus kristalų papuošalai, usb gabalas doogee bl7000, ps4 remonto slim blu-ray.

Charakteristikos

Naudoti Fotoaparatas
Tipas USB
Prekės Pavadinimas JTWEB
Pakuotė Taip
Ekranas No
Išvesties Sąsaja USB išėjimas
Modelio Numeris Greitas Įkroviklis Insta360 Vienas R
Greitai įkrauti Taip
Protingas Mokestis No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2 in 1 Greito Įkroviklio Insta360 Vienas R Sportinė Kamera Aukšto efektyvumo Nešiojamų Įkrovimo Dokas Stovėti Apmokestinimo Bazės

2 in 1 Greito Įkroviklio Insta360 Vienas R Sportinė Kamera Aukšto efektyvumo Nešiojamų Įkrovimo Dokas Stovėti Apmokestinimo Bazės

Panašūs produktai: