Mielas Šuo Stendai Ženklas " Pet Shop Propagandos Sienos Meno Plakatas Apdaila Metalo Pasirašyti Užsakymą Alavo Ženklas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.11

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas:

➤Tai Universalus Ir Patvarus Indas Ženklas Yra Atsparus Oro Ir Atsparus Vandeniui.Šios Eilutės Yra Dalis Pasirašyti Ir Suteikti Jai Retro Išvaizdą.Jie Iš Tikrųjų Nėra Rūdžių Spalvos Arba Dažyti Linijos.Šiuos Ženklus Naudoti Vandens Perdavimo Spausdinimo Technologija, Ryškių Spalvų, Niekada Išnyks.Kiekvienas Ženklas Yra Į Plastikinį Maišelį.Tai Yra Įdomus Ir Patrauklus Apdaila!

➤Klasikinis Retro Apdovanojimai: Alavo Ženklas Yra Pagaminti Iš Sunkiojo Metalo Ir Yra Nauja, Tačiau Tai Buvo Taikoma Spaudinių Kad Jis Atrodo Vyresnis Ir Daugiau Atskirų.Aukštos Kokybės Rašalas Kepimo Ant Ženklas Gali Pratęsti Jos Tarnavimo Laiką.Aukštos Kokybės Full Ofsetinė Spauda.Šis Indas Ženklas Gali Būti Puikiai Pridūrė, Kad Bet Koks Rajonas Ar Kambarys.

➤Tai Yra Alavuotoji Skarda Medžiagos Plakatas.Kai Kurie Paveikslai Turi Anti-Rūdžių Poveikio.Virš Jo, Tai Ne Rūdžių.Prašome Atkreipti Dėmesį.

➤Pridėti Puikus Pasirinkimas Jūsų Baras, Privati Erdvė Vyrams, Kavos Ar Šeima.Abu Funkcija Ir Dėkingi.Ji Labiausiai Tinka Duoti Prie Šeimos, Meilužis, Draugai, Ir Vyresnio Amžiaus Žmonėms, Kurie Rūpinasi Patys.Tai Puiki Dovana, Kad Žmonės, Kuriems Patinka Retro Dalykai Laimingas.

➤Dėl Šviesos, Spalvos Gali Šiek Tiek Skirtis.Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę.Mes Suteikti Jums Geriausias Būdas Patenkinti Jūsų Poreikius!

➤Dabar Atėjo Laikas Papuošti Savo Gražių Namų.Pirkti Tai Ir Padaryti Skirtumą, Geras Gyvenimas Yra Toks Paprastas

Žymos: augalų derlius, nuotrauka xxl, retro antspaudas, lipdukas, švyti tamsoje juosta, dažai, pet, aromatas lipdukas, nuotrauka spausdinti, menas spausdinti picasso, varlė užrašų knygelė, horizontalios sienos spausdinti.

Charakteristikos

3.Alavas Ženklai 11
Kilmės KN(Kilmės)
1.Dydis 8X12 Cm (20Cmx30Cm), Aliuminio Logotipas
2. Lengva Pakabinti Meno Kūrinius 11

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mielas Šuo Stendai Ženklas

Mielas Šuo Stendai Ženklas " Pet Shop Propagandos Sienos Meno Plakatas Apdaila Metalo Pasirašyti Užsakymą Alavo Ženklas

Panašūs produktai: