Nauja Išpardavimas
Aukštos kokybės Aliejaus tapybos Drobės Reprodukcijos Centro V iki Alfred Gockel rankomis dažyti Padidinti

Aukštos kokybės Aliejaus tapybos Drobės Reprodukcijos Centro V iki Alfred Gockel rankomis dažyti

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€73.08

Dalintis

Apie prekę

Alfredas Aleksandras Gockel (jis eina "Alex", bet jo vardas yra Alfredas) gimė anglies kasybos miestas netoli Miunsterio, Vokietijoje 1952 m. Gockel pirmasis darbas buvo paskelbtas, kai jis buvo vos 8 metų.Jis planavo tapti inžinieriumi, bet tuo amžiaus 16 Gockel pradėjo dirbti vokietijos anglių kasyklose 700 metrų gylio.Kai kasybos pramonė patyrė nuosmukį, daugelis miesto gyventojų liko be darbo.Kova Gockel manė, šiuo metu ir toliau įtakos jo kūrinys šiandien.Gockel patirtis anglių kasyklose yra pagrindinė priežastis, kodėl jis naudoja savarankiškai paruošti deguto savo akriliniai.

"Aš norėčiau paliesti žiūrovo sielą, su mano ryškių spalvų," Gockel sakė. "Dažnai mano paveikslai aš naudoju elementų, kurie atspindi mano sudėtinga anksčiau, kai, kaip berniukas aš, dirbo anglių kasyklose.Bet mano tikslas yra išreikšti džiaugsmą, gyvenimą ir parodyti, kad mes galime įveikti daug kliūčių per raiškos gyvenimo grožį."

Praleidus daugiau nei du metus armijoje, Gockel nukreipti savo dėmesį į menų ir 1973 m. jis įstojo į Universiteto Taikomųjų Mokslų Miunsteris, Departamentas Dizainas.Ten, Gockel studijavo dailės ir dizaino ir išmoko litografijos metodus ir šilko-atranka.Baigus, Gockel mokė, grafinio dizaino ir tipografijos akademijoje.Į 1980-ųjų pradžioje, jis nusprendė sutelkti dėmesį į savo meno full-time ir 1983 metais jis ir jo žmona Ingrida įkurta dailės leidybos bendrovė, Avant Menas, kuris dabar yra aukščiausio rango žaidėjas abstrakčiai rinkos segmentą su klientų daugiau nei 50 šalių visame pasaulyje.

Nuo 1987 m. porceliano, kilimų, ir sporto šakų pasinaudojo jo dizaino darbai.Jis įsigijo malūnas 1988 m., kurį jis naudoja kaip centro grafikos spausdinimas (serigraphy ir ofortas), taip plečiasi jo meno sritį.Dėl tarptautinio pripažinimo, skirstymo punktuose, ir studijos buvo įsteigta Londone ir Konektikuto 1990 metais.

Per savo kelionę, Gockel buvo malonu susitikti Salvadoras Dali ir Joan Mirσ, labai šaltiniai, meninis įkvėpimas.Jis taip pat įkvėpė Kandinskis, Chagall, ir Pikasas, ir jis negali pamiršti darbus, Jasper Johns ir Jackson Pollock.

Nuo savo kuklus pradžia, Gockel tapo viena iš labiausiai vaisingos platintojų šiuolaikinio meno litografijos ir šilkografijos pasaulyje.Su išraiškinga naudoti turtingas, pirminės spalvos, Gockel sukūrė išskirtinį stilių, kuris yra neabejotinai unikalus. "Menas tiek įtakos kultūros ir imituoja tai," Gockel sakė. "Aš esu įtakos spalvų, simbolių, tekstūros, skaidulų, bei dizainų, naudojamų skirtingų kultūrų visame pasaulyje." Jo skystis smūgių, dėl didelės baltos drobės sluoksnių, padaryti taip, veiksmų tapyba", turi milžinišką universalus apeliaciją.Nuo 1983 m., daugiau nei šimtas milijonų atidaryti leidiniai jo darbas buvo parduodamos tarptautiniu mastu, įskaitant šilkografijos ir kiti limited edition grafikos darbų.2008 m. jis įkūrė meno grupės " Quadriga, gaminti woodcut ir linoleumas, ofortai ir litografijos.

Šis neįtikėtinas poveikio sukūrė paklausą dailininkės originalių darbų ir susilaukė aukšto profilio, kolektoriai, pavyzdžiui, Michaelas Jordanas ir Richard Barry.Gockel buvo taip pat užsakė Jungtinių valstijų Olimpinis Komitetas sukurti oficialų darbelis 2006 olimpinės Žaidynės, Turine, Italijoje.Jis buvo įtrauktas į 2010 m. Europos Kultūros Sostinę: "Rūro regiono miestas Esenas," gaminti skulptūros pagerbimo akmens anglių kasyklų, 4,5 m aukščio.2011 m. Alfredas parengė Cortensteel skulptūra ADAC (vokietijos Automobilių techninė Bendrovė) aštuoni angelai, vežančių geltonos spalvos sraigtasparnis.Ji buvo pateikti strategiškai sankryžoje, greitkelių A1 ir A2, netoli Kamen, Ruhrgebiet, kurią mato milijonai vokiečių keliautojų.Jis taip pat sukūrė " logotipo ir trofėjų vokietijos Meno Prekybos sutarties sudarymo 2011 metais. 2012 m., Gockel pradėjo serijos pavadinimu, "Naujienos iš Pragaro", apibūdinantis mūsų svajones tarp Pragaro ir Dangaus, religijos ir vizija.

Per pastarąjį dešimtmetį, Gockel patiko gaminti skulptūros iš bronzos, sidabro lydinio, akrilas, aliuminio, plieno, dalyvaujančių parodos niujorke, Bostone, Dubline, Madride, Kanai, Essen, Karlsruhe, Duisburgas, Bernas, Atėnai, Innsbrück, Zalcburgas, Lisabonos, Belgija ir Nyderlandai.Šiandien, Gockel ir toliau dalyvauti parodose ir gyventi tapybos pasirodymus JAV, Vokietijoje, Olandijoje, Belgijoje, Airijoje ir Prancūzijoje.Visada aktyvus, jo "laisvalaikis" Gockel žaidžia tenisą, plaukioja į vokietijos miškuose su savo du šunis, arba važiuoja Harley-Davidson " su savo žmona.Jie mėgsta leisti laiką savo mėgstamą vietoje, Sylt island.

Naftos Paveikslai Descripitions: 100% handpainted ant drobės, o ne spausdinti, ne plakatas.Visos Kopijos yra Aukštos kokybės.Drobė Tik, be ištempti arba įrėminti.Susisiekite su mumis ir papildomų išlaidų, jei norite rėmo arba ruožas. 100% Pinigų grąžinimo Garantija.Lengva Grąžinimo Politiką.Didmeninės kainos, didelis užsakymą, didelis nuolaida.Visi waterprint ar atlikėjo pavadinimas ant nuotraukos nebus parodė baigtas tapyba.Prašome pažymėti jūsų užsakymą, jei norite pasirašyti atlikėjas Tarptautinės dydžio standartas : 20 "x 24" ( 50x60 cm ), 24" x 36" ( 60x90 cm), 30" x 40" ( 75x100 cm ), 36" x 48 "(90x120 cm ) , 40" x 60" ( 100x150 cm ), 48 "x 72" ( 120 x 180 cm ) , Visi individualų dydį galima .

Custom Tapybos darbai ( Foto prie Drobės, Nuotrauka, Drobė ) : Jums tiesiog reikia atsiųsti mums savo nuotrauką arba nuotrauką, kurią norite dažytos ir leiskite mums žinoti, dydis ieškomas.Mes atsiųsime jums kainą, įskaitant siuntimo išlaidas į duris.Kad patvirtino.Palikite mums savo teisingą pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį.Mes atsiųsime jums užbaigtas tapybos nuotrauką elektroniniu paštu patvirtinti prieš vežimą.Pakeitimai gali būti padaryta, jei esate nepatenkinti su kai kurių dalių dažymas.Laivas Iš pakuotės, pranešti jums sekimo nėra.Kai jūs turite tapybos,jei yra kokių nors problemų,praneškite mums laisvai,mes pasistengsime atsakyti jums 12 val.

Žymos: alfred hitchcock laikrodžiai, abstrakti nuogas, alfred hitchcock mados, meilė aliejinių dažų, miniatiūriniai alfred hitchcock, zemalu abstrakčios drobės, filmas logotipas alfred hitchcock, alfred hitchcock plakatai, kandinskis, patinka nuogas tapyba.

Charakteristikos

Stilius Abstraktus
Rėmelio režimu Neįrėminti
Paramos Bazės Drobė
Tipas Naftos Paveikslai
Technics Rankomis Dažyti
Vidutinis Aliejus
Rėmas No
Prekės Pavadinimas Zemalu
Forma Vieną
Dalykai Abstraktus
Medžiaga Drobė
Formos Aikštė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aukštos kokybės Aliejaus tapybos Drobės Reprodukcijos Centro V iki Alfred Gockel rankomis dažyti

Aukštos kokybės Aliejaus tapybos Drobės Reprodukcijos Centro V iki Alfred Gockel rankomis dažyti

Panašūs produktai: