12V Elektroninis Šaldytuvo "PASIDARYK pats" Radiatorių Nustatyti TEC1-12706 Puslaidininkių Šaldymo Chip Šaldymo Modulis Vėsinimo Komplektas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€21.24

Dalintis

Apie prekę

Pastabos: Siunta yra rinkinys, jums reikia surinkti save, gauti jį keletą minučių!

Aprašymas:

Aušinimo sistemos puslaidininkių šaldymo lustas yra geras pagalbininkas, aušinimo žaidėjas.Aušinimo sistemos daugiausia perduoda aušinimo pajėgumas ir šilumos, ir elektros energijos aušinimo ventiliatorius yra 0.16 A. įtampa yra 12V.Šilumos išsiskyrimas sistema apima (aušinimo modulis, šilumos laidumo modulis, aušinimo ventiliatorius, ventiliatoriaus dangtelis ir varžtais sujungti).Naujokai galėjo pasirinkti įmontuotu aušinimo kino plius maitinimas ją gauti.

Šaltas pabaiga ne frost bendra problema:

1. Aplinkos temperatūra turi būti žema, ir bendrojo glaistant aplinkos temperatūra yra žemesnė nei 25 laipsniai.

2. Tai yra susiję su jūsų elektros energijos tiekimo.Jei pasirinksite 12706 aušinimo lustas (12V 6A), tai geriausia naudoti 12V 8A arba aukščiau.

3. Aušinimo erdvė neturėtų būti per didelis, o plombavimas turėtų būti geras.Mažas inkubatorius yra tinkamas.

4. Šilumos išsiskyrimas iš aušinimo radiatoriai turėtų būti geras, terminis tepalas turėtų būti vienodai taikomi (keturių pusių yra padengtas), ir didelis ventiliatorius turėtų būti prapūsti nuo šilumos kriaukle (nenaudokite oro įleidimo čiulpia šilumos kriaukle).

5. Šaltojo pabaigos ventiliatorius neturėtų būti atidaryta, kad dėl oro srautas yra didelis, ir šalto pabaigos temperatūra neturi būti per žema.Tai yra priežastis, kodėl kiti negali siųsti šalto pabaigos gerbėjas, bet jei šalta pabaigos ventiliatorius įjungtas į sandarų mažoje erdvėje, efektas bus išeiti.Visa erdvė yra šalta!

dydis:

Matmenys (mm) / W25 × D120 X H100

Aušinimo metalo plokštės dydis (mm) / W120 X D23 X H105 (terminio bloko) Aušinimo metalo plokštės dydis (mm) / W46 × D28 X H60 (aušinimo bloko)

GL-tipo, šaldytuve veiksmingai spaudai šiluminės deformacijos pajėgumus, šaldytuvas, eksploatavimo metu.

Visiškai uždara struktūra apsaugo nuo įsibrovimo drėgmės ore

Patikimumas yra 10 kartų didesnis, nei tradicinių prietaisų

Lengvas ir nedidelis, neužima įrengimo vieta.

Žymos: ventiliatorius peltier, peltier, ventiliatorius kriaukle, "pasidaryk pats" electron rinkinys, peltier sistema, puslaidininkiniai, rinkinys peltier, aušintuvas kriaukle, "pasidaryk pats" peltier šaldytuvas, "pasidaryk pats" rinkinys peltier.

Charakteristikos

Suderinamas Su Šaldymo Modulis Vėsinimo Komplektas
Prekės Pavadinimas CFsunbird
Priedų Tipas Šilumos Kriaukle
Savybės PASIDARYK pats Radiatorius Komplektas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

12V Elektroninis Šaldytuvo

12V Elektroninis Šaldytuvo "PASIDARYK pats" Radiatorių Nustatyti TEC1-12706 Puslaidininkių Šaldymo Chip Šaldymo Modulis Vėsinimo Komplektas

Panašūs produktai: