Karšto Automobilio Sėdynės Pagalvėlės Universalus Patogi Kėdė Kilimėlis Visiems Sezonams Apsaugoti Pagalvėlė Automobiliai Universalus Interjero Aksesuarų 2021

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.85

-48%

€26.64

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Universalus pagalvėlės.Sėdynės pagalvėlės, kad nešiojatės su jumis gali būti vertinamas visur.Ar jis yra naudojamas kaip biuro kėdė pagalvėlė, automobilio sėdynės ar susisiekimas, nėra apribojimų naudoti patogios pagalvėlės.Taip pat galite jį naudoti ant lėktuvo sėdynių, medinės kėdės, stalai, valgomojo kėdės, sofos ir kitų rūšių kėdės.

2. Patogus ir kvėpuojantis.Sėdynės pagalvėlė yra sudarytas iš trijų sluoksnių, paviršius yra pagamintas iš orui audinys, ir viduryje yra tam tikro storio, aukštos kokybės atminties putos, kurios yra patogu sėdėti.Net ant kieto paviršiaus, jis gali suteikti komfortą ir paramą žmonėms, kurie sėdėti ilgą laiką ir kartu sumažinti spaudimą dėl sėdimojo nervo.

3. Neslidūs silikono dizainas.Apačioje kėdė pagalvėlė yra suprojektuoti su neslidžiais silikono, kuris gali išlaikyti pagalvę vieta ir užtikrinti, kad pagalvėlė bus ne skaidrių ant lygaus paviršiaus.

4. Saugokite savo sėdynę.Atminties putų automobilių sėdynės pagalvėlės ne tik daro jūsų sėdynės patogiau, bet taip pat apsaugo nuo dulkių, sėdynių apmušalus, raukšles, įbrėžimų ir pan., geriau apsaugoti savo vietą.

5. Lengva įdiegti ir švarus.Tiesiog įdėkite plastiko chuckas į tarpą tarp sėdynės ir atlošo.Naudokite drėgnu skudurėliu arba dulkių siurbliu valyti kilimėlį.Minkšta kėdė pagalvėlė yra geriausias jūsų pasirinkimas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilio Sėdynių Pagalvėlių

Medžiaga: kvėpuojantis akių, atminties medvilnės, neslidžia medžiaga

Dydis: apie 18*19inch

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilio Sėdynių Pagalvėlių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: ninja motociklo sėdynės pagalvėlės, kėdės pagalvėlė padas, auto kėdė padengti, kėdė grindų kilimėlis, auto pagalvėlė, sėdynės pagalvėlė, auto kėdutė vaikui, sportinės sėdynės pagalvėlės, juda automobilių sėdynės pagalvėlės, kėdė pagalvėlės sėdynės.

Charakteristikos

Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Taikoma sezoną
Elemento Tipas
Drop laivyba Parama
Prekės Svoris 420g
Medžiagos Tipas Medvilnės
Nustatyti Gabalas 1
Elemento Plotis 40.0cm
Mfg Serijos Numeris Automobilių sėdynės pagalvėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 5.0cm
Elemento Ilgio 40.0cm
Specialios Funkcijos Pagrindinės Funkcijos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Karšto Automobilio Sėdynės Pagalvėlės Universalus Patogi Kėdė Kilimėlis Visiems Sezonams Apsaugoti Pagalvėlė Automobiliai Universalus Interjero Aksesuarų 2021

Karšto Automobilio Sėdynės Pagalvėlės Universalus Patogi Kėdė Kilimėlis Visiems Sezonams Apsaugoti Pagalvėlė Automobiliai Universalus Interjero Aksesuarų 2021

Panašūs produktai: