6 vnt Aliuminio Lydinio D-žiedas Fiksavimo Karabinai lengvas, bet Stiprus

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.59

-15%

€6.58

Dalintis

Apie prekę

STRUKTŪRA PAGERĖJO.Sukurta greitas ir patogus susisiekimas.Galima lengvai pritvirtinti prie diržo kilpos,kuprinės,ir dar daugiau.Taip pat galite naudoti juos įdėti iki palapinės ir prijungti laidus.

ŠVIESOS,STIPRIŲ&RŪDŽIŲ.Pagamintas iš aero klasės aliuminio lydinys su poliruoto apdaila,ultra šviesos, bet stipri ir pakankamai tvirti ir atsparūs vandeniui ir trinčiai.

UNIVERSALUS.Karabinai, idealiai tinka įvairioms progoms,pavyzdžiui, kempingas,žvejyba,žygiai,kelionės,keychain,kuprinės ir daug daugiau.

Naujausias dizainas su spyruoklinė,Lengvas,tvirtas ir patvarus,Rūdžių įrodymas ir lygaus paviršiaus.Varžtas užrakinimo sistema saugo jūsų daiktų saugų.Procesas: anodinio oksidavimo vietoj electroplate ar dažų,todėl niekada išnyks

Spalva: Sidabrinė pilka

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Dydis: 80*42*7mm

Svoris: 0.7 unciją kiekviena

8-12 virsta visiškai užrakinti/atrakinti

Maksimali Statinė Apkrova: 150lbs/68kg (Visiškas Užrakto Režimas)

Skirtas naudoti: naudoti Tik tokiomis aplinkybėmis, kai šviesos muito norma,ty.Prijungimas vandens butelį prie kuprinės,Jungiantis virvę ir palapinę ar kabinti dalykų, stovyklos,Karpymas klavišus kelnes ar paketas ir kt.

P. S. įsitikinkite, ar užrakinti karabinai prieš naudojimą.

ĮSPĖJIMAS: Pertrauka riba STATINĖ jėga yra 150 svarų su veržle užveržti.Gali būti naudojami tik kabinti ir lengvus dalykus.NETAIKOMA laipioti,sūpynės,hamakas,perforavimo maišą,didelis šuo pavadėlio ir pan.

Pakuotė

6 x D formos Aliuminio Karabinai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kūdikis, berniukas, vasarą rinkiniai, bmw x3 2018 kilimėlis ranka, dviračių mados draugais, juoda ožerškiai 500g, juoda viršuje dirželis nėriniai, batai vaikams waterprof, patalynė 1 5 naruto, gimtadienis kortelės smiley, baterijos 1 f 2 v ni.

Charakteristikos

svoris 0.7ounce each
Dydis 80*42*7mm
Tipas Knagować & Takelažas
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

6 vnt Aliuminio Lydinio D-žiedas Fiksavimo Karabinai lengvas, bet Stiprus

6 vnt Aliuminio Lydinio D-žiedas Fiksavimo Karabinai lengvas, bet Stiprus

Panašūs produktai: