Nauja Išpardavimas
Nemokamas pristatymas 0.3 L/min 60 bar micro rūko aušinimo mašina, sistema, Padidinti

Nemokamas pristatymas 0.3 L/min 60 bar micro rūko aušinimo mašina, sistema,

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€524.82

Dalintis

Apie prekę

Nemokamas pristatymas 0.3 L/min 60 bar micro rūko aušinimo mašina, sistema,

Į drėkinantis siurblys gali būti taikomas įvairioms funkcijoms, pvz., aušinimo ,humidfying, kraštovaizdžio išvalymas, mažina temperatūrą ,especiallly dėl cheminio purškimo ir pradinio ugdymo srityje, Žemės ūkyje.Taip yra skiriamasis bruožas drėkinantis sistema.

Drėgnas rūkas: aukšto slėgio drėkinantis sistema gali pagaminti 5 milijardų lašelių.siūlas lašas yra 3~10um,kuri atrodo kaip rūkas, apimantis kalnų, formavimo vandens garai ir taikymo puikios drėkinimo ir vėsinimo poveikį .

Energijos taupymo: Drėkinantis vienas kilogramas vanduo tiesiog reikia 6w elektros energijos ,kurią sunaudoja tik 1/100 tradicinių elektrinių garo drėkintuvai arba 1/10 išcentriniai humididfier.

Patikimumas: aukštos drėkinantis siurblys taikyti naujausias technologijas į rengimo procesas .Jis gali dirbti 24 valandas sustainablely be destorying kitų dalių, pavyzdžiui, aprasojęs antgaliai ,jungiamosios detalės ir vamzdžiai,net oro aplinkoje didelės koncentracijos dulkės.

Aplinkos sveikata: aukšto slėgio drėkinantis sistemą naudoti ne circulatiuon vandens, todėl, kad nėra jokios grėsmės daugintis bakterijos.

Tomas purškimas: aukštos purkštuvas platinimo ir lengvai reguliuojamas.

Visas komplektas įranga apima

13m nailono žarna, 8 antgaliai ir 9 diferencialo užraktas jungtys

Prašymas

Šis siurblys gali būti taikomas į ūkininkavimo naudojimo,pvz., vėsinimo,drėkinimo,dulkių atskyrimas,deodorization,vabzdžių kontrolė ir kt.Jis gali būti valdomas lengvai ir simplely.su tokia mašina, siurblys, vartotojas gali sutaupyti daug energijos ir laiko valdyti savo ūkininkavimo vietą .Beje, siurblys gali būti naudojamas kitas funkcijas, nurodytas flike taip:

1. Aušinimo

Gyvenamasis aušinimo, lauko šaldymo, prekybos vieta, aušinimo

2. Drėkinimas

Pramonės, žemės ūkio ir sodininkystės: žalias namas, sodas, gyvulininkystė

3. Dulkių pašalinimo ir D eodorization

Pramonės procesas, birūs milteliai, cemento gamyklos, liejimo dulkės, pelenai, kontrolės, atliekų perdavimo, perdirbimo procesas

4. Vabzdžių Kontrolė

sodą arba žemės ūkio , nužudyti vabzdžių effenciently.

Rūko Sistemos

Rūko Poveikis

Žymos: daimond tapyba visą raundą cirkonio, dažų smock, beoriu dažymo purškimo žarna, baby girl galvos wrap, skaistalai sluoksniuotos, purkšti vandenį, sodo purkštuvas, rankinis purkštuvas, originalus purškimo pistoletas, bumas purkštuvo siurblys.

Charakteristikos

Tipas Purkštuvai
Purkštuvo Tipas Siurblys
Prekės Pavadinimas dgmebonco

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas 0.3 L/min 60 bar micro rūko aušinimo mašina, sistema,

Nemokamas pristatymas 0.3 L/min 60 bar micro rūko aušinimo mašina, sistema,

Panašūs produktai: