4 VNT Pakeisti dantų šepetėlį Vadovai EB-10A Elektros dantų šepetėlį Soft Bristle,Gyvybingumą Dual Švarus Kryžiaus Veiksmų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.06

-12%

€3.48

Dalintis

Apie prekę

4PCS Galvos, dantų Šepetėlis Minkštas Elektros dantų šepetėlį Pakeisti Vadovai Dantų Priežiūros Aksesuaras EB-10A

Kulka Taškų: 1、Minkštas dantų Šepetėlis: Šis dantų šepetėlis galva yra super minkšta, leisdami vaikui gauti išsamią valiklis ir išmokti tinkamai burnos priežiūros įpročius, tinka vaikams nuo 3 metų amžiaus.Ji yra suprojektuota, kad tilptų mažesnes burnas, tvirtai ir švelniai valyti dantis, jų auginimo rankas.

2、Mokslo Dizainas: apvalus šepetėlis vadovas dizainas yra įkvėptas dantų profesionalius įrankius, valyti dantis, ir šeriai yra specialiai suprojektuoti optimalų dantų padengimas.

3、Lengvas ir Patvarus: Šis dantų šepetėlis vadovas yra skirtas lengvas ir super minkštas šepečiu, patvarus ir lengva pakeisti.

4、Saugus Naudoti: galvos, dantų šepetėlis efektyviai pašalina kenksmingus organizmus be dirgina dantenas, saugus naudoti.

5、2 darbo Režimai: dantų šepetėlis galvos funkcijos high-speed rotacija ir šiek tiek vibracijos darbo režimai, skatinti kraujo apytaką, burnos ir masažuoti dantenas.

Medžiaga: plastikiniai/hardware

Kiekis: 4pcs/set

Taikytinos modeliai: Švarus Gyvybingumą Švarus Tikslumo visi modeliai; Dual Gyvybingumą Dual Clean visų modelių; dėl Priežiūros specialisto priežiūra visiems modeliams; už Smartprofessional Priežiūros SmartSeries visi modeliai; už TriZone visi modeliai; for Advanced Power visi modeliai; Pro Sveikata visi modeliai; už Pergale visus modelius; "Excel" 3D "Excel" visi modeliai; už Plaplak Kontrolės 3D/Keliones; už Triumph Professional Care visi modeliai; Valymo Jautrus visi modeliai; Švarios Baltos visi modeliai; už Interinterclean visi modeliai; Pro-Sveikatos visiems modeliams

Pakavimo Sąrašas:

4*Dantų Šepetėlį Vadovai

Pastaba:

Šie dantų šepetėlis galvutės yra ne tinka Oral-B Vitality Sonic, už CrossActino valdžios, Sonic Užbaigti ir už Pulsonic.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: mp elektrinis dantų šepetėlis, seago, elektriniai dantų šepetėlis, elektronų dantų šepetėlis, Dantų šepetėlis, mi elektrinis dantų šepetėlis, dantų šepetėlis, teptuku electr, u elektrinis dantų šepetėlis, galvos, dantų šepetėlis.

Charakteristikos

Kiekis 4PCS
Funkcija minkštas dantų šepetėlis
Dydis 4pcs/set
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Medžiaga plastiko/hardware
dropshipping Parama
Modelio Numeris Dantų šepetėlis
Amžiaus Grupė Vaikai
Tipas dantų šepetėlis vadovai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4 VNT Pakeisti dantų šepetėlį Vadovai EB-10A Elektros dantų šepetėlį Soft Bristle,Gyvybingumą Dual Švarus Kryžiaus Veiksmų

4 VNT Pakeisti dantų šepetėlį Vadovai EB-10A Elektros dantų šepetėlį Soft Bristle,Gyvybingumą Dual Švarus Kryžiaus Veiksmų

Panašūs produktai: