NAUJAS OPX-770S UHF Dual Band 144/430 MHz Mobiliojo Automobilio Radijo Antena YAESU Radijas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€27.61

-4%

€29.06

Dalintis

Apie prekę

NAUJAS OPX-770S UHF Dual Band 144/430 MHz Mobiliojo Automobilio Radijo Antena YAESU Radijas

Aprašymas:

OPX-770S dviejų dažnių Antena PL259 Automobilių Judriojo Radijo, visiškai Nauja!

Beveik mūsų produktas naudojamas natūralus paketą.

Specifikacija

Dažnio Diapazonas

144/430MHz

Plačiajuosčio ryšio

6MHz(144MHz) /10MHz(430MHz)

Įėjimo varža

50ohm

VSWR

Pelnas

2.15/3.0 dBi

Elektros Energijos Pajėgumų

150W

Poliarizacijos

Vertikalus

Radiacinės

Omni directional

Apsaugos nuo žaibo

DC Žemės

Aukštis

415mm/16.34 į

Apačioje skersmuo

18.2 mm/0.72 į

Svoris

110g/3.9 oz

Spinduliuotės generatorius medžiaga

nerūdijančio plieno

Spalva

Sidabrinė

Pastaba : Mes gali atsukti jam siųsti 2 dalys siųsti be neveikia, prašome varžtą atgal, kad jis bus 1 gabalas, ačiū Ilgas ir galingas.Ši antena yra suderinama su M 'O NE' r ' O ' O ' L 'A YAESU I C O TIKIU, K' E ' N ' W ' O ' O ' D mobilusis, kuris su PL259 sąsaja.

Paketą Sudaro: 1 x OPX-770s Automobilio Radijo Antena

>>Mokėjimo: 1. Taiji.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito kortelė / Pinigų Booker !pavyzdžiui,Vizos, WebMoney (toliau WM), TT perlaidas "Western Union", Qiwi piniginės, Brazilija Boleto ir pan. 2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas po aukciono pabaigos, jei turite problemų dėl priėmimo mokėjimo, Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. >>Pristatymas: 1. Mes laivas Alixpress spręsti TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. Siekiant pristatyti savo paketą greitai ir tiksliai, prašome mums paliko telefono numerį, kai jūs mokate, vertinama! 3. Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą. 4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. >>Grįžti: 1. Ši prekė taikoma vienerių metų garantija.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes mielai atlikti mainus arba grąžinti už 7 dienas. 2. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai.Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina . 3. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą. >>Atsiliepimų: 1. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis. 2. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų 5. 3. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Žymos: yaesu ft, pėdų 857 yaesu, icom vhf, owsoo 8ch, pėdų 897, baofeng ekranas, 144 430 antena, 3 band antena, 144 mhz, kartotuvas uhf radijo.

Charakteristikos

Modelio Numeris OPX-770S
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Antenos
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS OPX-770S UHF Dual Band 144/430 MHz Mobiliojo Automobilio Radijo Antena YAESU Radijas

NAUJAS OPX-770S UHF Dual Band 144/430 MHz Mobiliojo Automobilio Radijo Antena YAESU Radijas

Panašūs produktai: