"PASIDARYK pats" Kalėdinis Advento Kalendorius Vaikams bižuterijos Advento Kalendorių Žavesio Apyrankės, Karoliai Kalėdų Vaikų, Dovanų Dėžutėje

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.82

-40%

€16.64

Dalintis

Apie prekę

Savybės:- Kai vaikai atidaryti langą ,yra įvairių žavesio papuošalai.Tai reiškia, kad vaikas gauna skirtingos palaiminimus, kiekvieną dieną.- Tai yra įdomus papuošalai advento kalendorius vaikams.Ji yra tokia įdomi, kad ją atidaryti skaičius langai ir skaičiuoti dienas iki Kalėdų dieną.- Tai yra idealus Ypatingą Kalėdų dovaną jūsų vaikui.Interaktyvių žaidimų ir dizainas su savo vaiku, rankų darbo veiklos atnešti laimę ir džiaugsmą jūsų vaikams, ir padeda derliaus daugiau šeimos Meilės atostogų.- Kiekvieną papuošalai punktas yra pagamintas iš aukštos kokybės aplinkos lydinio.Mūsų Papuošalai yra hipoalergicznych,tvirtos ir nenuodingos.Tai vaikai advento kalendorius Papuošalai taip pat simbolizuoja skatinti grožio, sveikatos, geros kloties, ir gydymo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Lieti, popieriaus

Dydis: L*W*H: 20.5*17.5*1.5 cm

Pakuotės turinys:2* Bracelets22* Priedai

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

RM358784393377204

Žymos: advento kalendorius dovanų, advento dėžutę, dymo 280 etiketės, advento kalendorius "pasidaryk pats", advento kalendorius papuošalai, adventas, argox os-214, advento kalendorius medis, zt230, advento kalendorius veltinio.

Charakteristikos

Tema Modelis Santa Claus
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas testamentų
Modelio Numeris Kalėdų apyrankę dovanų dėžutėje

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Kalėdinis Advento Kalendorius Vaikams bižuterijos Advento Kalendorių Žavesio Apyrankės, Karoliai Kalėdų Vaikų, Dovanų Dėžutėje

Panašūs produktai: