SPALVA SPRITE RC Lėktuvų PROGRAMĖLĘ, Pritaikytą Programavimo 4 Ašies Drone Kietas Apšvietimo Žiūrėti Dual Nuotolinio Valdymo Gravity Jutiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€46.55

-24%

€61.25

Dalintis

Apie prekę

Su sulankstomas ginklai, mažo dydžio, lengva nešiotis.Su aukščio režimą hold funkcija suteikia stabilų skrydį.

Su Begalvis Režimas, nereikia padėčiai nustatyti orlaivio prieš plaukioja .Su Vienu klavišą, norėdami grįžti funkcija leidžia lengvai rasti kelią namo.

2.4 GHz Technologija Priėmė Anti-Trukdžių. 6Channel, kurie gali padaryti pakilti, nusileisti, pirmyn, atgal, į kairę sideward skristi, teisė sideward skristi ir sukti 360°.

Į quadcopter liemuo yra pagaminti iš didelio stiprio ir atsparus inžinerijos plastiko,lengvas ir patvarus pasipriešinimo.

Funkcijos: PROGRAMOS pritaikymas savo reikmėms, oro slėgio fiksuoto aukščio, viena-pagrindinės rotacijos kilimo, vienas pagrindinių iškrovimo, vienas raktas, avarinio stabdymo, vienas pagrindinių kovos su orlaivių, 360 laipsnių roll, didelio greičio rotacinis ir sklandė, begalvis modelis, šviesos jungiklis

Dažnis: 2.4 G

Kanalas: 6CH

Quadcopter Baterija: 3.7 V/750MAH Lipo (yra komplekte)

Siųstuvo Baterijos: 2x 1.5 AA Baterijos (neįtraukta)

Skrydžio laikas: 7-10 min.

Įkrovimo laikas: 60mins

R/C Atstumas: 60-80m

(APP pasirinktinį programavimo šviesos savybės: prisijungti prie PROGRAMĖLIŲ naudojant "Bluetooth" redagavimo, ir rodymas suplanuotą teksto ir modelių orlaivių.)

dydis:18.3x 4.4x18.3cm

Medžiaga:plastikas

spalva:raudona

Pakuotės Turinys:

1 x Orlaivių

1 x kūno baterija

1 x nuotolinio valdymo Rankena

1 x nuotolinio Žiūrėti

1 x USB kabelis

1 x Žiūrėti nuotolinio valdymo pultas USB kabelis

2 x Atsarginės geležtės

1 x atsuktuvas

1 x Kinų ir anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: fx820, android programavimo žiūrėti, profesinės quadrocopter, šunų dantų šepetėlį žaislas, qudrocopter, quadcopt, drone mini, f35 plokštumos, b1 bluetooth " laisvų rankų įranga, f35.

Charakteristikos

(APP pasirinktinį programavimo šviesos savybės prisijunkite prie APP", per "Bluetooth" redagavimo, ir rodyti prog
Dažnis 2.4 G
Skrydžio Laikas 7-10 min.
Funkcija APP pritaikymas, oro slėgio fiksuoto aukščio, viena-pagrindinės rotacijos imtis-apie
Kanalas 6ch
Įkrovimo Laikas 60Mins
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga plastikiniai
Quadcopter Baterija 3.7 V/750MAH Lipo (yra komplekte)
Siųstuvo baterijos 2x 1.5 AA Baterijos (neįtraukta)
R/C Atstumas 60-80m

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SPALVA SPRITE RC Lėktuvų PROGRAMĖLĘ, Pritaikytą Programavimo 4 Ašies Drone Kietas Apšvietimo Žiūrėti Dual Nuotolinio Valdymo Gravity Jutiklis

SPALVA SPRITE RC Lėktuvų PROGRAMĖLĘ, Pritaikytą Programavimo 4 Ašies Drone Kietas Apšvietimo Žiūrėti Dual Nuotolinio Valdymo Gravity Jutiklis

Panašūs produktai: