Sporto Smart Žiūrėti Multi-funkcija IP67 atsparus Vandeniui Smart "Bluetooth" laikrodis su 1.28 Colių IPS Jutiklinį Ekraną

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.21

-29%

€47.44

Dalintis

Apie prekę

Aprašymai:

1. IPS Full Touch Ekranas: raundo 1.28 colių IPS ekranas fitneso žiūrėti ateina su aliuminio lydinio rėmas, didelis matymo kampas, reguliuojamas ryškumas, todėl jums puikią vartotojo patirtį.Smart žiūrėti tracker taip pat yra įrengta su 22mm greito atleidimo dirželis jungiklis.

2. Puikus CPU: smart watch turi didesnės PAM, ir "FLASH", "Bluetooth 4.0", daugiau funkcijų išplėtimas, greitesnis, ekranas, greitis, sklandžiau naršyti, nauja PROCESORIAUS technologija, mažesnės energijos sąnaudos ir ilgesnis budėjimo laikas .

3. Multi-funkcija Režimas: "smart watch turi funkcijas įvairių sveikatos duomenų stebėsena, miego kokybės stebėsenos, pedometer, kalorijas, SMS, el. paštas, muzikos nuotolinio valdymo pultas, foto nuotolinio valdymo pultas, kalendorius, žadintuvas ir realaus laiko priminimus naujų pranešimų į socialines programas.

4. Smart Žiūrėti Atmintis: Į 128M smart watch ateina su built-in memory, todėl jūs galite įdėti savo mėgstamas dainas (apie 30 dainų).Tai leidžia jums mėgautis savo mėgstamą muzika, nesvarbu, patalpoje ar lauke, ir jis turi " smart skambinimo funkciją.

5. Ultra-ilgas Baterijos veikimo laikas: Priima dual-core architektūros ir išsamiai protingas optimizuoti energijos taupymo algoritmas balanso tarp elektros energijos suvartojimo.

Techniniai duomenys:

PROCESORIUS: TL8251 (itin mažos energijos sąnaudos)

Baterija: baterijos talpa: 240mAh (grynas kobalto baterija ląstelių apsaugos valdybos)

Ekranas: 1.28 colių TFT (visiškai apvalus ekranas)

Atsparumas vandeniui: IP67 lygiui (gyvenimo atsparus vandeniui)

Bluetooth: "Bluetooth" 4.0 LE (palaiko Android 4.4, už IOS9.0 ir aukščiau)

Palieskite: full touch screen (visas tilptų ekrane)

Sensor: 3D paspartino ROHMS

Korpuso medžiaga: metalas + plastikas

Tvirtinimas: TPU + odinis

Bendras ilgis: apie 265.8 mm/10.46 į

Įkrovimo būdas: USB magnetinio siurbimo įkrovimo kabelis 4pin

"Bluetooth" ryšį: Jūs galite atsiliepti ir atmesti skambučius.Kai prijungtas, galite skambinti dėl apyrankės, 1000 adresatų ir vėliausių skambučių įrašai yra saugomi.

Muzikos funkcija: galite žaisti mobiliojo telefono muzikos ir vietos muzika, ir prijungti "Bluetooth" laisvų rankų įranga/garsiakalbis

Atminties funkcija: 128 MB atminties (gali laikyti 30 dainos)

Muzikos perdavimo būdas: USB 4pin magnetinis duomenų perdavimas

Sporto žingsnis skaičiavimas: sporto veiksmus, sporto rida įrašus, kalorijų vartojimas, kelių sporto rūšių judėjimą kelyje (rodoma mobile APP)

Budėjimo laikas: 14 dienų laukimo, 4 valandų nepertraukiamo muzikos/kalbėti, kasdien baterijos veikimo trukmė 36 val. (su pirmiau nurodytų duomenų, yra iš gamyklos laboratorijoje, ir gali skirtis priklausomai nuo asmeninio naudojimo, aplinkos ir procesų)

Gyvenimo padėjėjo funkcijos: silent žadintuvas, nuotolinio fotografijos, muzikos valdymo, sėdimas priminimas, geriamojo vandens priminimas, oro rodymas ir pan.

WeChat kampaniją: po viešojo sąskaitą ir dalintis ir sinchronizuoti WeChat kampaniją

APP kalba: Kinų (Tradicinė ir Supaprastinta), anglų, Japonų, vokiečių, prancūzų, ispanų, portugalų, italų, Tailando, rusijos

Programinės įrangos kalbos: Kinų (Tradicinė ir Supaprastinta), anglų, Japonų, vokiečių, prancūzų, ispanų, portugalų, italų, Tailando, rusijos

Spalva: juoda, ruda

Pakavimo Sąrašas:

MT1 Smart Watch*1

Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

Žymos: smartwatch, vyrai smart žiūrėti, Smart Žiūrėti Moterims, p16, plius smart žiūrėti, xwatch3, hestia žiūrėti, smart žiūrėti zl01, smart wqtch, paprasta smart žiūrėti.

Charakteristikos

Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
RAM 512mb
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
GPS No
Juostos Medžiaga Kita
Mechanizmas No
Kelis Ratukus No
Funkcija Žadintuvas
PROCESORIAUS Gamintojas "qualcomm"
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Baterijos Talpa 120mAh
Tinklo Režimas 2G
Baterija Nuimamas No
Bylos Medžiaga Kita
PROCESORIAUS Modelis TL8251
Prekės Pavadinimas SHZONS
Grupė Nuimamas No
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Judėjimo Tipas Automatinė
ROM 512mb
Sistema Android OS
Ekrano Dydis 1.28 colių
Rezoliucija -
Ekrano Formos ROUND
SIM Kortelės Prieinamos No
Suderinamumas Kita
Stilius Mados
Tipas Kita
Kalbos lietuvių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sporto Smart Žiūrėti Multi-funkcija IP67 atsparus Vandeniui Smart

Sporto Smart Žiūrėti Multi-funkcija IP67 atsparus Vandeniui Smart "Bluetooth" laikrodis su 1.28 Colių IPS Jutiklinį Ekraną

Panašūs produktai: