Spalvos Nailono Luya Suvilioti Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas, Patvarus, Žūklės Įrankiai Masalui Nešiojamų Praktinių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.95

-25%

€2.60

Dalintis

Apie prekę

Specifikacija:

Svoris: 9.3 g/vnt.

Ilgis: 6.3 cm/vnt.

Medžiaga: Nerūdijantis plienas+ABS

Kablys: 2 aukštų kabliukai

Įskaitant: 6vnt žvejybos masalas swimbaits

Skelbimas:

1.Prašome leisti 1-3.0 Mm klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jūsų pirkti.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas,pls suprasti.

3.Prašome palikite mums žinutę, jeigu pastebėsite kokių nors problemų dėl mūsų produktą ir mums bus malonu išspręsti šią problemą už jus.

Savybės:

1. Yra centro-of-svorio perkėlimas plieno kamuolys organizme, kuris gali judėti į uodegą, kai mesti, didina metimo nuotolį.Laikysena ore yra stabilus ir sklandus, o tai nėra lengva suktis ir tai yra gerai mesti.

2. Tai gali atspindėti išorės šviesos per visų kampų, ir turi puikų šviesos gaudymo poveikį.Tinka įvairių vandens sąlygos.

3. Yra keletas mažų plieno rutuliukai organizme, kuris leis garsą, kai velkant, kuris labai traukia dėmesį žuvys

4. Pagamintas iš ABS plastiko, tvirtas ir stiprus, atsparus beldžiasi ir beldžiasi, vidaus plieno rutuliukai buvo išbandyta tiksliosios užtikrinti plaukimo stilius kiekvienas masalas kiek

Veikimo būdas:

Žuvų su mažas lankstumas , veikimo gylis yra 30-50cm.Šiuo metu, nedidelio masto operaciją, buvo stipri pagunda.Yra du veikimo būdai.Luya masalas plaukia po nardymo, naudojant Luya judėjimo nuo paviršiaus iki dugno, ir bangos sukelia vandens, kad pritraukti žuvies dėmesį.Antrasis tipas yra drebulys lazdele: netaisyklingai ir protarpiais drebulys su meškere ratai Luya plaukti vandenyje.

Šunimis metodą: Palyginti su masalo traukimo būdas, masalas, traukiant metodas turi didesnės amplitudės, stipresnė, jėga, ir ilgiau juda atstumas.Slenkamasis greitis yra greitesnis, ir stiprybė yra tinkamai kontroliuojama.Nesuteikiant žuvų galimybę kvėpuoti, tai daro juos pagundai bite masalas iš karto, kuris yra labai viliojanti.

Ji turėtų būti pažymėti, kad aštri masalas gali padidinti Luya ' s plaukimo stilius didžiausia riba, net jei tai ir žuvys slepiasi vandenyje 3-3.5 metrų tankus vandens augalų ar roko šaknų, jis bus pagunda įkąsti.

Pakavimo sąrašas:

1Pcs * masalas

Žymos: mickey apima lova 135, michelin purvo reljefą, mičigano padėklų ženklai, micke desk ikea baltos spalvos, mickey animacinių filmų spinki, mickey apple ausinės, mick jagger 70 etatų, mickey juokai kuprinė, mickey šalikas mergina.

Charakteristikos

Kategorijos Karšių Jauko
Kilmės KN(Kilmės)
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Spalvos Nailono Luya Suvilioti Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas, Patvarus, Žūklės Įrankiai Masalui Nešiojamų Praktinių

Spalvos Nailono Luya Suvilioti Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas, Patvarus, Žūklės Įrankiai Masalui Nešiojamų Praktinių

Panašūs produktai: