Garso Medžiotojas Gitara Pikapas Akustinė Gitara Borto Aktyvus Pjezo Pasiimti Ekvalaizeris EQ Dual Šaltinis Preamp Sistema su Mic

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.68

-19%

€23.34

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Tinka gitara / ukulėle / smuikas rezonanso lauke vokalinės muzikos instrumentai.

Pikapas anti-trukdo, turi gerą poveikį įlaipinami, gali padaryti mažiau triukšmo.

Nepriklausoma mikrofonas, garsumo & tone kontrolė.

Veikliosios pikapas gali efektyviau atkurti realaus garso kokybę, užtikrinti vienodą skinti-up kiekvieną eilutę, be garso laužymas, leidžia jums mėgautis puiki muzika.

Kištuko pikapas pjezo strypas yra suvirinti su besiūlių vario vamzdelis, kuris yra didesnis patikimumas.Visiškai ekranuoti signalo perdavimo gali efektyviai sumažinti triukšmą.

Ateina su nailono baterijos, krepšys patogus baterijos pakeitimo.Elektros energijos tiekimo iš išorės 9V šarminės baterijos.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: Garso Medžiotojas

Nuskaitymo Įvesties Varža: 40M Omai

Išėjimo Varža: 1K Omo

Suvartojamoji galia: 2.1 mA

Spalvų Valdymo Diapazonas: ±10dB ne 10KHz

Sumaišykite Rankenėlę: Reguliuoti C-Mic Lygis

Endpin Dydis: 13mm skersmens, ilgis-59mm

Prijungimo Kabelis Dydis: Akumuliatoriaus laido ilgis: 435mm; Išvesties kabelio ilgis: 553mm

Kištuko Dydis: φ2.5mm

Maitinimas: Suderinama su 9V šarminės baterijos (neįtraukta)

Pjezo Dydis: Kabelio ilgis: 320mm; Darbo dalies ilgis: 95mm

Nuskaitymo Dydis: 5.8 * 1.4 * 6.4 cm / 2.3 * 0.6 * 2.5 colių

Nuskaitymo Svoris: 46g / 1.6 oz

Pakuotės Dydis: 20 * 14 * 4cm / 7.9 * 5.5 * 1.6 colių

Pakuotės Svoris: 137g / 4.8 oz

Pakavimo Sąrašas:

1 * Gitara Pikapas

1 * Pikapas Pjezo Lazdele

2 * Dvipusis Juosta

1 * T-formos Aksesuaras

1 * Nailono Baterijos, Krepšys

Pastaba:

Baterijos nėra įtrauktos į paketą.

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: "bluetooth" pikapas, mic pikapas, bass preamp, akustinė gitara pikapas microfon, akustinė gitara nuskaitymo ir preamp, acoust gitara pikapas, microphon preamp, aktyvus pikapas originalas, mec aktyvus pikapas, nuskaitymo preamp.

Charakteristikos

Modelio Numeris Garso Medžiotojas SKRISTI-3M
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Pikapas
Kištuko Tipas NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Garso Medžiotojas Gitara Pikapas Akustinė Gitara Borto Aktyvus Pjezo Pasiimti Ekvalaizeris EQ Dual Šaltinis Preamp Sistema su Mic

Garso Medžiotojas Gitara Pikapas Akustinė Gitara Borto Aktyvus Pjezo Pasiimti Ekvalaizeris EQ Dual Šaltinis Preamp Sistema su Mic

Panašūs produktai: