Naujas Universalus Stylus Pen for iPad 2018 Pro Mini " Oro "iPhone", "Android" Išmanųjį telefoną, Planšetinį kompiuterį Jutiklinis Ekranas braižiklis Mobiliojo Telefono Smart

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.03

-21%

€8.90

Dalintis

Apie prekę

Universalus Stylus Pen for iPad 2018 Pro Mini " Oro "iPhone", "Android" Išmanųjį telefoną, Planšetinį kompiuterį Jutiklinis Ekranas braižiklis

Ypatybė:

1. Su 1,5 mm bauda elastinga patarimas, jautrios technologijos, didesnis tikslumas, todėl galima užsirašyti pastabas, piešti, rašyti, ir užsiregistruoti, bet išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių su patogia patirtis.Naudoti 1,5 mm ultra-fine patarimas rašyti, patarimas yra natūralus, tiksliai ir sklandžiai, ir pabaigoje patarimas yra parašyta su pluošto patarimas.Šį rašiklį nėra suderinama su "Microsoft Windows" sistemos įranga, ir negali turėti sklandžiai tiesios linijos.

2. Specialiai labiausiai sensoriniu ekranu, įskaitant: iPad 2018 / Pro / Mini / Air", "iPhone" XS / XS MAX / XR / X / 8/8 + 7/7 + / 6 s / 6 +, Samsung", "Dell", už LG, skirti "Huawei" ir kitiems planšetiniams kompiuteriams ir išmaniesiems telefonams.Pateikti menininkai, žurnalistai, mokytojai, studentai ir kt.su geriausiais skaitmeninio aptvarai rašymo, piešimo, užrašų darymas, eskizų, ir piešimo.

3. USB įkrovimo lizdas, built-in baterijos, 12 valandų, veiksmingai naudoja, 30 dienų budėjimo laikas, 60-80 minučių įkrovimas.Jūs galite lengvai įkrauti per KINTAMOSIOS srovės adapteris, maitinimo banko ar kompiuterio.Pažangios energijos taupymo funkcija, automatinis išjungimas kartą per 30 minučių.Įkrovimo įvesties 5V/0.2 A. nenaudokite greito įkroviklio, nes vidaus lustas bus sugadinta dėl pernelyg valiuta.Nenaudokite, kai jo baterija įkraunama.

4. Patarimas yra pagaminti iš vario medžiaga, kuri gali pateikti tikslesnius piešimo ir tapybos, ir yra patvaresni nei guma.Tuo pačiu metu, kietojo aliuminio korpuse, turi ilgą tarnavimo laiką.Vieną mygtuką pradėti, nr. USB ar "Bluetooth" ryšio reikia.Prašome atkreipti dėmesį, kad rašiklis yra ne "Bluetooth" funkcija.

Specifikacija:

Spalva: Juoda, Balta, Raudona (Pasirinktinai)

Gaminio dydis: 175*10*10mm/6.89*0.39*0.39"

Produkto svoris: 30g

Pakuotės dydis: 185*55*20mm7.28*2.17*0.79"

Bruto svoris: 43g

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X Stylus Pen

Žymos: Tabletės, piniginės "iphone" parkeris, bendras judriojo telefono stylus, lašas pen, "ipad" pieštukas, 2020 m. "ipad " pro", elastico išmanųjį telefoną, rašiklį, wacom, pastaba smart pen, pen touch.

Charakteristikos

Modelio Numeris stylus pen
Pakuotė Taip
Programų Ekranas Capacitive Ekranas
Paraiška Prekių Ženklus Universalus
Sertifikavimo CE
Ilgis /
Prekės Pavadinimas VODOOL
Prašymas Pda
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Universalus Stylus Pen for iPad 2018 Pro Mini

Naujas Universalus Stylus Pen for iPad 2018 Pro Mini " Oro "iPhone", "Android" Išmanųjį telefoną, Planšetinį kompiuterį Jutiklinis Ekranas braižiklis Mobiliojo Telefono Smart

Panašūs produktai: