Drėgmės Matuoklis Kambarys Tiksli Mini Sienos Skaitmeninis Drėgmėmačiu Temperatūra Drėgnumas Stebėti Metrų Namuose, Biure

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.50

-24%

€7.33

Dalintis

Apie prekę

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

KIŠENĖS DYDIS & PADIDINTI ERDVĖ: Jis kompaktiškas ir lengvas dizainas, todėl jūs galite lengvai įdėti jį į kišenę ir jį pasiimti bet kur, kur jūs norite.Taip pat, kompaktiškas dydis bus puikus erdvės taupymo, kada tiekti ją į savo darbalaukį ar spintelė.Jis ateina su CR2 bateriją ir 6 mėnesių darbo laiko.Pašalinkite apsauginę plėvelę prieš naudojimą.

DIDELIS PATIKIMUMAS ir TIKSLUMAS: Greitas reagavimas, kad priemonės, kas 10 sekundžių su 24 jautrus VERSMĖS pateikti atnaujintą ir tikslius rodmenis, platus matavimo diapazonas priemonių temperatūra nuo 32.0 pagal celsijų į 122.0 pagal celsijų(0.0 Celsijaus-50.0 Celsijaus), temperatūra tikslumu intervale +/-2.7 pagal celsijų ( +/-1.5 Celsijaus).Drėgmės jutiklis matuoja drėgmė nuo 20% iki 95%, drėgmė tikslumu intervale +/-5%.

ORO KOMFORTO LYGIO INDIKATORIUS: Lygio piktogramos nurodo, patogus, un-patogus ir įprastomis sąlygomis.Drėgmėmačiu matuoja patalpų drėgmės ir temperatūros patalpoje laiku padėti reguliuoti drėkintuvai, dehumidifier parametrus ir humidistat, puikus stebėjimo šeimos gyvenimo sąlygas ir sveikatą, užkirsti kelią peršalimo, sausa oda, astma, alergija, pelėsių.

CLEAR LCD EKRANAS MONITIOR: Šviesi ir juoda, priekinis skydelis su aiškiai LCD ekranas, lengva skaityti net iš toli atstumo.Ir drėgmės matuoklis patalpų termometras nėra sudėtinga funkcijos mygtukas(pagal celsijų/Celsijaus Perjungiamos), Vidaus termometras rodo temperatūrą pagal celsijų arba Celsijaus.

PROTINGAS DIZAINAS: Daug montavimo galimybių, kurias drėgmės matuoklis kambario termometras su ju tvirtinimui, stalo stovi, ir sienos kabo dizainas, įdėti bet kur, kur jūs norite, patogus montavimo funkcija, kas tipo kambarys, kaip ir virtuvė, sodas, šiltnamio efektą sukeliančių, rūsys, vaiko kambarys, gitara kambario ir biuro.

spalva:Balta / Juoda

Medžiaga:plastikas

dydis:45 x 16 x 58mm

Pakuotės Turinys:

1 x Termometras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: realistinis ginklai vaikams, "prius" 30 led lempos, durys, philips 40 " ultra hd tv, legoe minifigures armija, korėjos maudymosi kostiumėliai, vienetų, nuotraukų skaičius jaunimo, smart žiūrėti w26 rusija, korėjos saldus sojų padažas, šviesos 52 led juosta 924 w.

Charakteristikos

Maitinimo Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas BES
Teorija Drėgmėmačiu

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Drėgmės Matuoklis Kambarys Tiksli Mini Sienos Skaitmeninis Drėgmėmačiu Temperatūra Drėgnumas Stebėti Metrų Namuose, Biure

Drėgmės Matuoklis Kambarys Tiksli Mini Sienos Skaitmeninis Drėgmėmačiu Temperatūra Drėgnumas Stebėti Metrų Namuose, Biure

Panašūs produktai: