Eksporto ES automatinis roll blynas visos mašinos formuotojas, tarp 0-300 laipsnį šildymo temperatūra

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1 420.05

Dalintis

Apie prekę

Eksporto ES automatinis roll blynas visos mašinos formuotojas, tarp 0-300 laipsnį šildymo temperatūra

Parametrą automatinis roll blynas visos mašinos formuotojas, galia 2000W šildymo temperatūra 0-300 laipsnį duona dydžio duonos dydis šildymo laikas 0-9s, gali būti koreguojamos darbo našumo 1000ps/h mašina dydis 650*450*1350mmc

N W. 60kgs

Produkto automatinis roll blynas visos mašinos formuotojas

Trumpas įvadinis automatinis roll blynas visos mašinos formuotojas 1 Galima naudoti, kad plonas duonos 2 Gali įkaitinti plonas duonos 3, temperatūrą galima reguliuoti pagal vartotojo 4 procesą laikas yra trumpas, reikia tik 80 antra 5 Po keitimas, modelio, tai gali padaryti kitą formą plonas duonos. 6 Nerūdijančio plieno korpusas 7 slėgio kepta antis, duonos, kiaušinių pyragas, blynai, verpimo pyragai, lomo, vandens lomo, pyragai, bandelės, glitimo, pyragas, pyragai, panaikino puodą pyragas ir kitų veislių duona naudoti

Privalumai automatinis roll blynas visos mašinos formuotojas

1 Graži išvaizda, baudos kūrinys, aukštos kokybės nerūdijančio plieno, aliuminio. 2 Greičio, iš anksto šildymo temperatūra ir šildymo laiką, galima nustatyti laiką (kelias sekundes) baigti kovos ir šildymo darbus. 3 Greičio, iš anksto šildymo temperatūra ir šildymo laiką, galima nustatyti laiką (kelias sekundes) baigti kovos ir šildymo darbus. 4

Greitis, iš anksto šildymo temperatūra ir šildymo laiką, galima nustatyti laiką (kelias sekundes) baigti kovos ir šildymo darbus. 5

operacija yra labai paprasta, kai maitinimo jungikliu nustatykite šildymo laiko ir šildymo temperatūrą, paspauskite paleidimo jungiklį, paspauskite pelėsių paspauskite, nustatyti laiką, visiškai automatinis nustatymas iš naujo. 6 aukštas automatizavimo laipsnis.Temperatūros kontrolės diagramos, šildymo temperatūra.Automatiškai nutraukti šildymą, kai nustatant temperatūrą, ir kai temperatūra yra automatiškai šildomos.

Prašome pažymėti šią informaciją prieš pateikiant užsakymą!!!

1, Jei pasirinksite " Pristatymas jūra ", mes padėsime jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto!Jis yra pagrįstas CFR prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

2, Jei pasirinksite " Pristatymas, lėktuvo ", mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!Atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

3, Jei pasirinksite " Pristatymas express ", mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių express (tokių kaip DHL / TNT / FEDEX / ARAMEX, ECT ) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!

Atvykus , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti atlikti muitinės formalumus, yra gerai.

4, Jei pasirinksite " Pristatymas traukiniu ", mes padėsime jums organizuoti vežimą Traukiniu + Sunkvežimių ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu (nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)!

- Jei vežimo Traukiniu + Sunkvežimių , po atvykstant, jums nereikia mokėti, bet daugiau!mūsų pasiūlymas jau apėmė mokesčių ir muitų mokesčių!

- Šis metodas dažniausiai tinka klientai ateina iš Rusijos, Kazachstano, Kašmyro, Mongolijos, uzbekistano ir kitų šalių vidaus.

5, Jei pasirinksite " neįskaičiuotos krovinių ", mes padėsime jums organizuoti gamybą, tuo tarpu, mes susisieksime su jumis ir rekomenduos jums tinkamiausią vežimo būdą pagal savo situacija!

6, Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.

Jei yra jokią žalą, kreipkitės į vietinį TNT / DHL / Fedex paprašyti skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas.

7, laivybos dokumentus, mes galime tiekti yra važtaraštį / kvėpavimo takų sąskaitą, Komercinė Sąskaita faktūra, Pakavimo sąrašas ir kilmės liudijimai, jei jūs turite bet kokius kitus dokumentus, kreipkitės į mūsų pardavėjas.

8, Apie tai, mašinos dydžio, maloniai prašome pažymėti, ten gali būti kai kurių dydžio nuokrypis dėl vadovo matavimo, prašome būkite atsargūs, jei jums nerimauti apie tai.

Žymos: cookie maker mašina, raudona šilumos spaudos mašinos, tortilla maker mašina automatinė, stiklo šilumos spaudos mašinos, rankinis tortilla maker, įspūdį šilumos spaudos mašinos, roti maker mašina, komercinės lipdukas maker mašina, paprastas šilumos spaudos mašinos, tortilla maker elektros.

Charakteristikos

Funkcija automatinis miltų tortilla paspauskite machinec
Prekės Pavadinimas Liuben
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) "PASIDARYK pats"
Sertifikavimo ce
Mašinos dydis 650*450*1350mm
Modelio Numeris KNYBJ-200
Įtampa 220V galima pritaikyti
Kilmės KN(Kilmės)
Šildymo laikas 0-9s, gali būti koreguojama
darbo efektyvumą 1000ps/h
Pavadinimas automatinis blynas visos mašinos formuotojas
G W. per 80kgs
Įtampa (V) 220V
Galia (W) 2000W
N W. 60KGS
Šildymo Temperatūra 0-300 laipsnis
Priedai Full-Size Tiekimo Vamzdžiu
duona dydis 160*0,4 mm
Tipas Naujas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Eksporto ES automatinis roll blynas visos mašinos formuotojas, tarp 0-300 laipsnį šildymo temperatūra

Eksporto ES automatinis roll blynas visos mašinos formuotojas, tarp 0-300 laipsnį šildymo temperatūra

Panašūs produktai: