USB Šiltas Palace Diržo Gimdos Šilčiau Šildymo Juosmens Diržo Šildymo Dismenorėja Artefaktas Šiltas Pilvo 2 In 1 Ranka Šilčiau Gimdos Šildytuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.12

-33%

€9.27

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Šilumos Terapija: Šis šildymo kilimėlis turi built-in šildymo kilimėlis, kad gali būti greitai šildomos teikti šilumos terapija, siekiant sumažinti juosmens raumenų tempimo, pilvo skausmas, menstruacijų skausmas ir diskomfortas skrandyje.

2、Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminta iš kristalų, super minkštas pūkuotas audinys, šį šildymo kilimėlis gali suteikti jums minkšti ir patogūs liesti.

3、Kelių priežasčių: šildomas juosmens diržas apsaugo jūsų juosmens, pilvo ir apatinės nugaros šiltas.Ji taip pat gali būti naudojama kaip karštas kompresas dėl menstruacijų skausmą, šildo pilvą ir sumažinti menstruacijų skausmą ir skrandžio diskomfortas.

4、USB Powered Diržo: Šis šildymo kilimėlis funkcijų žemos įtampos USB sąsają, jums tereikia prijungti šį šildymo kilimėlis bet 5V žemos įtampos elektros energijos tiekimo, įskaitant kompiuterius, automobilinį įkroviklį ir USB išvesties prievadai buitinių prietaisų.

5、Ideali Dovana: šildymo kilimėlis ilgis 110cm/43.31 in(apie), kuri tinka juosmens dydį dauguma žmonių.Tai bus gera dovana moterims, ir jis yra tinkamas, gimtadieniai, Motinos Diena ir Tėvo Diena dovanos.

Savybės:

Šilumos Terapija: Šis šildymo kilimėlis turi built-in šildymo kilimėlis, kad gali būti greitai šildomos teikti šilumos terapija, siekiant sumažinti juosmens raumenų tempimo, pilvo skausmas, menstruacijų skausmas ir diskomfortas skrandyje.

Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminta iš kristalų, super minkštas pūkuotas audinys, šį šildymo kilimėlis gali suteikti jums minkšti ir patogūs liesti.

Kelių priežasčių: šildomas juosmens diržas apsaugo jūsų juosmens, pilvo ir apatinės nugaros šiltas.Ji taip pat gali būti naudojama kaip karštas kompresas dėl menstruacijų skausmą, šildo pilvą ir sumažinti menstruacijų skausmą ir skrandžio diskomfortas.

USB Powered Diržo: Šis šildymo kilimėlis funkcijų žemos įtampos USB sąsają, jums tereikia prijungti šį šildymo kilimėlis bet 5V žemos įtampos elektros energijos tiekimo, įskaitant kompiuterius, automobilinį įkroviklį ir USB išvesties prievadai buitinių prietaisų.

Ideali Dovana: šildymo kilimėlis ilgis 110cm/43.31 in(apie), kuri tinka juosmens dydį dauguma žmonių.Tai bus gera dovana moterims, ir jis yra tinkamas, gimtadieniai, Motinos Diena ir Tėvo Diena dovanos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: krištolas super minkštas pūkuotas audinys

Dydis: apie 110*20cm/43.31*7.87 į

Įtampa: 5V

Srovė: per 2A

Galia: 9W

USB kabelio ilgis: apie 120cm/47.24 į

Spalva: ruda

Pakavimo Sąrašas:

1*Pilvo Šildymo Kilimėlis

Žymos: šilumos, usb hands šilčiau, watercool, ranka šilčiau usb, skausmas laikotarpis, šilumos pad usb, pilvo šilčiau žalia, livia laikotarpį skausmas, diržas usb, rankų šiltų.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Įstaiga

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

USB Šiltas Palace Diržo Gimdos Šilčiau Šildymo Juosmens Diržo Šildymo Dismenorėja Artefaktas Šiltas Pilvo 2 In 1 Ranka Šilčiau Gimdos Šildytuvas

USB Šiltas Palace Diržo Gimdos Šilčiau Šildymo Juosmens Diržo Šildymo Dismenorėja Artefaktas Šiltas Pilvo 2 In 1 Ranka Šilčiau Gimdos Šildytuvas

Panašūs produktai: