Nauja Išpardavimas
20pcs M3 9 6 mm Metrinis Žalvario Šešiakampiai Sriegiu Tarpiklius Šešiakampis Vario Paštu Padidinti

20pcs M3 9 6 mm Metrinis Žalvario Šešiakampiai Sriegiu Tarpiklius Šešiakampis Vario Paštu

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.67

Dalintis

Apie prekę

M3×9+6 mm Metrinis Žalvario Šešiakampiai Sriegiu Tarpiklius Šešiakampis Vario Paštu

Kiekis:20pcs

Varžto Sriegio Moterų ir Vyrų:M3 Šešiakampe Cilindro Ilgis:9mm Patinų Kūno Ilgis:6mm

Mes tik priimame mokėjimus .Apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas po to, kai jūs pasiūlymą jis.Jei jums tai nepatinka,bet daugiau, prašome susisiekti su mumis, mes atšaukti operaciją.

Mes tik laivas patikrintas adresą.Visos mūsų paketai yra siunčiami iš Kinijos Po oro paštu per 3 darbo dienas, gavus mokėjimą.Kadangi oras ar muitinės importo šalyje gali sukelti laivybos laikas trunka maždaug 10-30 dienų.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mes tikimės, kad mūsų kiekvieno elemento bus siurprizas jums, bet jei ji yra nepriimtina jums, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes padarysime viską, kad padėti, su jūsų problema daugiausia per šiuos 2 sprendimų: mes galime teikti nemokamas pakeitimas. 7 dienas 100% pinigų grąžinimo garantija.Galite grąžinti įsigytą prekę per 7 dienas nuo gavimo ir mes bus visiškai grąžinti jums .

Ačiū Ir sėkmės!

Žymos: pagrindiniai konoha, miky džinsai, plokštė iranas, akių debesų, mano peilis, ls10 ligth, kaukės pf 2, stv a9 lcd, "ilife" dokas.

Charakteristikos

Pagaminimo šalis Kinija

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

20pcs M3 9 6 mm Metrinis Žalvario Šešiakampiai Sriegiu Tarpiklius Šešiakampis Vario Paštu

20pcs M3 9 6 mm Metrinis Žalvario Šešiakampiai Sriegiu Tarpiklius Šešiakampis Vario Paštu

Panašūs produktai: