Minkšto Silikono Atveju Anti-scratch Žiūrėti Dangtelio Apsauga, Apvalkalas Raštas Atvejais Haylou Saulės Smart Watch Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.72

-41%

€1.23

Dalintis

Apie prekę

Funkcijos: 1. Specialios Konstrukcijos: screen protector atveju yra dizainas Haylou Saulės smart žiūrėti.Jei pasiūlyti pilną apsaugą jūsų smartwatch, ne tik ekrane savo žiūrėti, bet taip pat keturių pusių.Jis ne tik apsaugo ekraną nuo subraižymo, bet ir padaro jį labiau gražus.

2. Saugos ir aplinkos draugiškas: apsauginis dangtelis aukštos kokybės lankstaus Silikono medžiagos, Saugos ir aplinkos apsaugos, Jokio dirginimo ant žmogaus odos.Minkšta medžiaga, todėl labai lengva gauti, on/off ir nebus kasytis žiūrėti.

3. Pilna Apsauga: Visi aplink apsaugos dizainas išlaiko stebėti ekraną ir keturių pusių nuo subraižyti ir sumušė.Jums nereikia įdiegti ekrano plėvelė.

4. Tiksliai sutvertas: laikrodžių atveju, padengti buvo skirta tikslios išpjovos funkcinių mygtukų ir uostuose.Lengva prieiga prie visų valdiklių, mygtukai, davikliai ir žiūrėti funkcijų.Nereikia imtis atveju, išjungti, kai krovimo ir neturi įtakos grupės dangos taip pat.

5. Pastaba: Tai bus sukelti drėgmės, po screen protector po nešioti ne sporto salėje ar sporto veikla, prašome sausu skudurėliu nuvalykite.

Specifikacija:

Pavadinimas: Smart Žiūrėti Atveju

Taikomas modelis: už Haylou Saulės smart žiūrėti

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda, balta, raudona, oranžinė, mėlyna, ruda, pilka, geltona, karinė žalia, tamsiai žalia

Dydis: apie 47*47*10mm/1.85*1.85*0.39 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Silikono Atveju Haylou Saulės Smart Žiūrėti

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: xiaomi haylou saulės smartwatch ls05 es, haylou ls04 saulės smartwatch, atveju haylou ls05, apyrankė haylou ls05, apyrankė haylou saulės, heilou saulės, sqr, bluetooth riešo, atveju ls05, heylou žiūrėti.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas SHZONS
Kalbos lietuvių
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Funkcija Passometer
Tipas Atvejais
Suderinamumas "Android"

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Minkšto Silikono Atveju Anti-scratch Žiūrėti Dangtelio Apsauga, Apvalkalas Raštas Atvejais Haylou Saulės Smart Watch Priedai

Minkšto Silikono Atveju Anti-scratch Žiūrėti Dangtelio Apsauga, Apvalkalas Raštas Atvejais Haylou Saulės Smart Watch Priedai

Panašūs produktai: