Alctron DI120 dvipusis Pasyvus DI Box Varža Konverteris DI BOX Etape Poveikio Prietaisas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€31.50

-16%

€37.95

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Alctron DI120 dvipusis Pasyvus DI Box Varža Konverteris DI BOX Etape Poveikio Prietaisas

1. D1120 priima aukštos kokybės aliuminio lydinio korpusu, vieną kartą formavimo, tvirtas ir patvarus, ir stiprus atsparumas smūgiams.Išvaizda yra mažas, dizainas yra paprasta, ir ji yra lengvai atlikti.

2. Patvirtinti kokybės kepimo dažų purkštuvu ir kepkite tai per advanced dulkių dažymo procesą.Taigi, kaip pasiekti jo paviršius yra švelnus, sklandžiai ir blizga, ir super sukibimas kepimo lako, kuriuose yra stiprus anti-rust ir anti-scratch savybes.Trijų spalvų-mėlynos, raudonos, sidabro ir baltos spalvos, gali veiksmingai užkirsti signalas painiavos, kai kelis DI dėžės yra naudojamos scenoje

3. Muzikos instrumento galia paprastai yra aukšto išėjimo varža, kuri yra gauti aukštos kokybės detales subtilus aplinkos.Tačiau, aukšto įėjimo varža yra per didelis įprastiems maišytuvai ir garso plokštės.

4. Ten bus du pasekmes, jei tiesiogiai prijungtas: 1. Nuostolių daug garso duomenys, 2. Neturi jokios galios.Todėl, D| box yra atsakingas už didelės varžos garso.Po signalo, yra kruopščiai atkurta, jis siunčiamas į maišytuvą ar garso plokštę naudoti

5. D1120 yra dual-channel pasyvus varža converter kuris gali konvertuoti į didelės varžos signalus į mažo impedanso signalus.Jokios baterijos ar fantazijos, energijos tiekimo yra reikalaujama naudoti.Įvairių programų, D120 yra labai naudinga ir multi-funkcinis įrankis, kuris gali lengvai prijungti įvairius garso prietaisų kartu.

Tai ypač tinka muzikantų, kaip antai klaviatūros, elektrinės gitaros ir bosai, ar kiti muzikos instrumentai, kad reikia įterpti signalus scenoje.Įžeminimo pasirinkimo jungiklis ir 2 pavara slopinimas.

Aukštos kokybės pasyvus varža keitikliai dažniausiai naudojami konvertuoti į didelės varžos signalus į žemo impedanso signalai

Produkto kategorija: Varža skaičiuoklė

Modelis: DI120

Gamintojas: Alctron

dydis:170x30x180mm

Medžiaga:ABS

spalva:Mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x Varža skaičiuoklė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: dėžutė tiesiogiai, alctron, kabineto simuliatorius pedalas, alctron pf8, z direct di box, tv box di, alctron garso, gt tiesiogiai dėžutę, lauke gitara, "android" box di.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Alctron DI120 dvipusis Pasyvus DI Box Varža Konverteris DI BOX Etape Poveikio Prietaisas

Alctron DI120 dvipusis Pasyvus DI Box Varža Konverteris DI BOX Etape Poveikio Prietaisas

Panašūs produktai: