BOSMAA Aliuminio Automobilio Raktas Signalo Blokatorius Atvejais ir (arba) Kredito Kortelių apsaugos/Faradėjaus Maišelį Rda Rakto Pakabuku

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€32.39

Dalintis

Apie prekę

Bosmaa Automobilio Raktas Padengti Klavišą " Shell Raštas RDA Automobilio Savininkas Anti-Vagystės Atveju Starline A91 A96/Skoda Fabia 2/Hyundai Solaris

Pagrindinės Savybės:

CNC Apdirbimo 6063 Aliuminio Lydinio,Tvirtas & Patvarus.

Sukiųjų velenų nuversti dizainas, magnetas siurbimo.

Mažo Dydžio Idealiai Tinka Jūsų Kišenės ar Rankinės

RDA technologijos ekranas: RDA Blokavimo Sukurta Pamušalas Apsaugo Jūsų Gyvybiškai svarbi Informacija būtų Saugi.Būti Saugus ir Apsaugotas nuo Elektroninių Pasiimti Mušant.

Nesijaudinkite apie naudojimąsi visuomeninio transporto ir žmonių susibūrimo vietose - jis visada gali būti saugomos.

Jei jūsų Keyless Go raktas yra metalo skarda, transporto priemonės negali būti pradėtas.Jūsų nuotolinio valdymo radijo bangomis, yra saugoma vagys prieš skaitant signalai

Shield aliuminio dėžutė stebina ne tik savo noble dizaino, tačiau taip pat ir jo tvirtumą.Ji sienelės storis 2 mm, ne dent ir tikrai veikia ant visų tipų transporto priemonės, 100%.

Informacija:

Spalva: Juoda/Sidabrinė

Medžiaga: Aliuminio Lydinys 6063

Išorės Matmenys: 86*55*28(mm)

Vidaus Matmenys: 82*42*23(mm)

Priedai: Su gabalas Vidaus flannelett

Dėmesio:

Prašome patikrinti, matmenys-jūsų raktas fob prieš perkant automobilį klavišą signalo blokatorius langelį.

Tinka visų automobilių markių:

"Mercedes", "Audi", BMW, "Nissan", "Toyota", Mini, Smart,Suzuki, Ford", "Škoda", "Honda", "Renault", "Hyundai", "Seat", "Fiat", "Opel, Mazda, Kia, Peugeot, Citroen, Dacia", "Volvo", "Mitsubishi", "Porsche"

Pakuotė:

1Piece KB021 Automobilio Raktas Atveju

Jus apsaugoti keyless automobilio raktus ar fob su mūsų anti-theft prietaisas

Ne per dieną eina, jei jūs neturite išgirsti apie skaičių keyless automobilius, kurie yra arba gauti suskirstytas į arba pavagiamas ne žmonių namuose.Daugelis žmonių yra dabar, naudojant išlenkimas-spynos, arba turintys stulpeliai įdiegti į savo diskai didelių išlaidų, kad sulaikyti vagys.Mūsų vienetas, buvo siekiama apsaugoti savo keyless fob, o viduje savo namuose, siekiant padėti išvengti vagystės iš automobilio.

Kodėl savo automobilį rizikos?

Jei turite keyless fob (kitaip tariant, jums reikia tik nueiti iki savo automobilio arba jį atidaryti arba paspausti mygtuką paleisti variklį), tai yra įmanoma, vagis pavogti jūsų automobilį be namų.Vagys naudoti relės prietaisas, kuris sustiprina jūsų pulteliais asortimentą, ir kitą prietaisą prie jūsų automobilio, kuri gauna duomenis iš relė ir atidaro savo automobilį.Jis veikia lygiai taip pat, kaip jei buvo stovėjo šalia automobilio su savo klavišą.

Kaip įrenginys veikia?

Mūsų įtaisas, yra pagamintas iš aukštos kokybės lydinio, ir yra unikalus pamušalas, kuris neleidžia pulti nuo vagių naudojant elektroninių prietaisų.Tiesiog vieta jūsų raktai į vienetą, uždarykite dangtį ir jūs esate apsaugoti

Kiek klavišus padaryti vieneto turi?

Įrenginio vidų gali turėti keyless fob 8.5 cm ūgio ir vos per 5cm skersmens.Tai yra pakankamai didelis, kad turėti savo keyless fob su 1 - kiti namų raktai pridedami (priklausomai nuo jų dydžio).

Apsaugoti savo automobilį šiandien

Esame tikri, kad jums bus malonu su mūsų įtaisas.Tai yra gražus šiuolaikinės šepečiu baigė kartu yra kieta, sunki ir pastatytas taip, kad truks visą gyvenimą.Mes siūlome visiška ne-kalambūras grąžinimo politika, ir taip pat teikia nemokamas lifetime garantija jei jums sugadinti prietaisą bet kokiu būdu.

Patarimai spalvą prekės gali skirtis, kurių kiekis aplinkos šviesos ir Kampas.Jei ji yra šiek tiek skirtis nuo tikrosios spalvos prekių, prašome suprasti.

Pristatymas, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir kontaktiniai vardas, pavardė, yra teisinga.Mes paprastai laivas elementą iš 48 valandas nuo mokėjimo išvalytas išskyrus sekmadienį įprastomis sąlygomis.Prašome nėra ženklas 1-3 mažai balų laivybos sukelti oversea laivybos turės įtakos daug veiksnių, tokių kaip muitinė.

Deklaruota suma, Kaip ir Muitinio įforminimo procesas yra skirtingas įvairiose šalyse, mes paprastai laivas elementą klientas su mažesnės vertės, jei turite kokių nors pastabos apie tai, prašome leiskite mums žinoti prieš vežimą.

Atsiliepimus, Jei yra kokių nors abejonių, ar problema prekes, prašome ne tik duoti mums Neigiamų Atsiliepimų.Ir prašome susisiekti su mumis pirma, ir leiskite mums žinoti, detales, tada mes stengiamės išspręsti problemą jums kuo greičiau.Ką, mes nuoširdžiai kviečiame jus mums PENKIŲ Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų.

Žymos: automobilio raktas dangtelis signalo blokavimas, automobilio raktus signalo blokatorius, atveju faradėjaus, faradėjaus, faradėjaus narvo lauke, nekilnojamojo faradėjaus dėžutę, faradėjaus box odos, faradėjaus narvo, 2vnt automobilio raktas signalo blokatorius, krepšys faradėjaus.

Charakteristikos

Savybės Sukiųjų Velenų Nuversti Dizainas
Procesas CNC mechaninio apdirbimo
Modelis KB031
Išorės Matmenys 86*55*28 mm
spalva Juoda/Sidabrinė
Medžiagos Tipas Aliuminio lydinio
Produkto pavadinimas Automobilių raktų dėžutės
Vidaus matmenys 82*42*23 mm
Tinka Automobilio Modelį Universalus
Medžiaga Aliuminio lydinys 6063

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

BOSMAA Aliuminio Automobilio Raktas Signalo Blokatorius Atvejais ir (arba) Kredito Kortelių apsaugos/Faradėjaus Maišelį Rda Rakto Pakabuku

BOSMAA Aliuminio Automobilio Raktas Signalo Blokatorius Atvejais ir (arba) Kredito Kortelių apsaugos/Faradėjaus Maišelį Rda Rakto Pakabuku

Panašūs produktai: