Sodo Sraigės Spiralinis Grąžtas Gėlės Sodinamoji Lemputė Sraigto Veleno Kiemas, Sodas Adifare Žemės Gręžimo Sodinimo duobutę Digger Įrankis 30 CM

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.03

-32%

€22.43

Dalintis

Apie prekę

Sodo Sraigės Spiralinis Grąžtas Gėlės Sodinamoji Lemputė Sraigto Veleno Kiemas, Sodas Adifare Žemės Gręžimo Sodinimo duobutę Digger Įrankis 30 CM Aprašymas:

Spalva: Juoda

Medžiaga: anglies plienas, koralų vilnos rankšluostį

Dydis: grąžtas 8cm*30 cm (skersmuo * ilgis) ilgio pirštinės yra apie 25cm.Rankšluostis yra apie 32*30 cm.

Naudojimas: Plačiai naudojami medžių sodinimas, sodo daržovių, nuberta, sodo sodinimas ir kt.

Ypatybė:

[Įvairioms reikmėms] Šį multi-funkcinis sraigės yra pasirinkimas profesionaliems kraštovaizdžio dizaineriai.Ji gali būti naudojama kartu su dauguma standartinių grąžtai ir kitos bendrosios paskirties grąžtai auginti vazoninių augalų, daržovių, gėlių, ant pliko-įsišakniję medžių ir krūmų, Ar sodinant dirvožemis ar šiukšlių dėžėse, maišymo, sėklų, dirvožemio ir trąšų, ji gali žymiai pagerinti efektyvumą.Dažų ir skiedinio mišiniai gali būti naudojami sunku kraštovaizdžio kasti ar ledo urvai.

[Sutaupyti laiko ir pastangų] bet 3/8 colių arba didesnis, gręžimo paspauskite, rekomenduojama naudoti gręžimo tiek 18V arba didesnis.Šimtai ampules ar daugiau galima implantuoti per kelias minutes.Greitai sėja grąžtas vertus, jūs galite pagaliau atsikratyti sunkiųjų užduotis lenkimo gręžiant.

[Tvirtas ir patvarus] Jis yra pagamintas iš tvirto plieno, su blizgios juodos dangos paviršiaus.Šios profesinės pakeitimo vazonas sodo sraigės sraigės tiek yra ypač patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Puikus sodo įrankiai, kad sodinimo darbus lengviau ir greičiau.

[Tikslią size] gręžimo karūnos yra 8cm*30 cm (skersmuo * ilgis), ir sąsaja šešiakampis yra 9 mm.Ilgis pirštinės yra apie 25cm.Rankšluostis yra apie 32*30 cm.

[High quality] 1*spiralinis grąžtas+2*pirštinės (laisvas)+1*medžiaga.Liumei produktai turi neprilygstamą patikimumą ir nuoseklumą, patikimas kokybės užtikrinimo.

Gręžimo turi automatinė frezavimo patarimas ir disko reklaminis lapelis, ant kurio ji prasideda iš karto.Jie pradėjo kasti kuo jie palietė purvo.

Išplėstinio suvirinimo granulių viršaus ir apačios nebus pertraukos.

Apdirbamąjį šešiakampe pabaigos numatyta, puikiai subalansuota rankena, gręžimo griebtuvas.

Dvigubo sluoksnio storis yra ne taip lengva nutraukti.

Tinka įprasta belaidžius grąžtai.

Non-slip šešiakampis galvos.

Paprastas valdymas, energijos taupymo ir taupyti laiką.

Geras pagalbininkas sodininkas.

Pakavimo apima:

1 x rankinis grąžtas ekskavatorių ožė

1 pora sodo pirštinės (su nagais ant vienos pusės)

1 švariu rankšluosčiu

Žymos: tulpių svogūnėliai, dėl sraigės, diamond dril, lego žemės gręžimo, metalo žemės gręžimo, grąžtas žemei, sodo sraigės spiralinis grąžtas žemės ožė, darbalaukio stiklo sodinamoji lemputė vaza, sraigės žemė, sraigės.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Naudoti Kita
Ilgis 30cm
Tipas Vieta Grąžtas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Karbidas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Prekės Pavadinimas Adifare

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sodo Sraigės Spiralinis Grąžtas Gėlės Sodinamoji Lemputė Sraigto Veleno Kiemas, Sodas Adifare Žemės Gręžimo Sodinimo duobutę Digger Įrankis 30 CM

Sodo Sraigės Spiralinis Grąžtas Gėlės Sodinamoji Lemputė Sraigto Veleno Kiemas, Sodas Adifare Žemės Gręžimo Sodinimo duobutę Digger Įrankis 30 CM

Panašūs produktai: