"PASIDARYK pats" Naujas 3D Vertus, siuvinėta Raudonos lūpos sagės įdomu Sultinio už Kailis marškinėliai, kepurės Maišelį Ornamentu Broche

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.62

Dalintis

Apie prekę

dydis: kaip paveikslėlyje

pastaba:neplaukite

Vežimą:

1.Mes naudojame Taiji.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu, Oro Paštu , DHL, EMS, UPS, HongKong Post, atsižvelgiant į skirtingų regionų naudoti skirtingų pristatymas į tarptautinę erdvę.

2.Mes atkeliaus jūsų nurodytu adresu per Alipay, todėl prašome pateikti teisingą adresas ir kontaktinė informacija, mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar undeliver adresą.

Grąžinimo politika

1.Be priežasties grąžinti arba grąžinti unaccepted.

2.Jauskitės laisvai susisiekti su mumis per 3 dienas jei produktas neveikia taip, kaip per mūsų įvadas, nuotraukas susijusias problemas yra būtina.Ir mes pasiūlysime geriausias po paslaugos ar sprendimą.

3.Jokių problemų ar neaiškumų, mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

4.Grąžinamoji išmoka turi būti pradėti per 7 dienas po mūsų patvirtinimo.

Žymos: užsegimas pin, sagės užsegimas, prisegti saugos, tuščias sagė, žiogelis, "pasidaryk pats", "pasidaryk pats" pin, cabochon pin, tuščias pin, bazinė sagė pin, bazė sagė pin.

Charakteristikos

Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris AS
Stilius Mielas/Romantiška
Sagės Tipas Sagės
Elemento Tipas Sagės
Formos\modelis FĖJA
Medžiaga Metalo
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas indijos šilko

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Naujas 3D Vertus, siuvinėta Raudonos lūpos sagės įdomu Sultinio už Kailis marškinėliai, kepurės Maišelį Ornamentu Broche

Panašūs produktai: