XRHYY PU Oda Verslo Notepad Klasikinis Rašymo Bloknotai Profesionalus Leidinys Knygoje Užfiksuota su Rašiklio Laikiklis ir Kišenių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.89

-29%

€8.30

Dalintis

Apie prekę

Derliaus meistriškai rašyti iškilumo gražus ir unikalus dizainas, "Jūreivis Sąsiuvinis", kad jūs turite geros kelionės ir gerų prisiminimų.Tai labai patogu atlikti su kai esate kelionės ar atostogų, populiarus pasirinkimas kasdieniniam naudojimui, tai jūsų patikimas kelionių kompanionas.

Laivagalio vairo dizainas reiškia, kad esate kelyje ir rašyti savo istoriją, rašau, ką mačiau ir ką jauti.Notepad yra kišenę įdėti kortelės, kvitai ir kiti popieriaus dalykų, taip pat yra rašiklio laikiklis. (Pen nebuvo įtrauktas).

Kūrybos antikvariniai metalo apsauga slaptažodžiu: antikvariniai metalo apsauga slaptažodžiu, pridedant pėdsakų retro mados jausmą: 0-9 Trijų skaitmenų derinys, šimtai slaptažodžio derinys, geras konfidencialiai.

Kartu su Pamušalu Popierius ir Tuščią Popieriaus – Daugiau nei 112 lapų/ 224 puslapiai beveik baltos spalvos pamušalu/ tuščią popieriaus.Popieriaus dydis yra 7.3"x5".Perdirbtos medienos-nemokamai spausdinimo popieriaus, eco-friendly ir akių apsauga, kostiumas pen raštu, puikus rašymo patirtį.

Puikiai išlaikyti savo rašymo ir piešimo pat, kaip pradžioje, siekiant padėti jums iš naujo perskaitykite lengvai ateityje.Šis derliaus odos leidinys tinka visiems suaugusiems, vyrų, moterų, paauglių, mergaičių ir berniukų.Daro Nuostabus Jubiliejus ar Gimtadienis-Dovanų!.

Viduje puslapio ekranas

Ten buvo sakinys Romos Atostogų: "Jūs galite keliauti ar skaityti, tačiau bet kuriuo jūsų kūnas ar siela turi būti kelyje".

Tai reiškia, jog kelionės ir skaityti yra labai svarbu mums, jums reikia gauti arba išsiaiškinti kažką apie save,

taigi, kai jums keliauti ar skaityti, jums reikia parašyti savo pelno ar suprantate, mūsų nešiojamojo kompiuterio galime tai padaryti puikiai,

jūs galite jį atidaryti, jei norite parašyti ir nešiojamas kompiuteris bus jūsų geriausi ir nuoširdus draugas, tai bus kompanija, kurioje jūs bet kada, taigi, galime gauti šio nešiojamojo kompiuterio, keliauti.

Derliaus ieškote:

Amžiaus tamsiai ruda ir juoda oda-kaip padengti, kad flaunts nesenstantis retro išvaizdą,

PU odos dangą, taip pat suteikia akį traukiantis profesionaliai atrodo su notepad.

Daugiafunkcinis Rašymo Sąsiuvinis:

minčių, idėjų, kūrybinio rašymo, kulka žurnalinė, meno žurnalas, planuojate atostogas,

sekti savo treniruotes, ar tiesiog doodling ir brėžinys

Aukštos Kokybės PU Odinė Medžiaga

Minkštas viršelis yra pagamintas pagal aplinkos apsaugos ir taršos nemokamai medžiaga.Ne gyvūnai buvo naudojami gamyboje,

Viršelio dydis: 7.9"x5.5"x1.1"

Knygos viduje dydis: 7.3"x5"

Daugiau nei 112 lapų/ 224 puslapiai

Kaip atidaryti notepad

Kilmės kodą knygelė-000, ir tada jums reikia stumti mygtuką į kairę.

Kaip pakeisti kodą

Prašome paspauskite mygtuką į dešinę, kai jį buvo teisus, tada jūs galite pakeisti kodą,

prašome spaudai mygtuką, kol tu nustatyti naują slaptažodį.Galiausiai, kai jums nustatyti naują slaptažodį, galite atleiskite mygtuką.

Žymos: dienoraštis oda, a5 linija, užrakto sąsiuvinis, leidinys užraktas, sąsiuvinis pu, pirkti leidinys knygų, klasikinis dienoraštis, dienoraštis pen turėtojas, oda knygos leidinys, dėklas odinis sąsiuvinis.

Charakteristikos

Modelio Numeris skaitmeninis slaptažodis sąsiuvinis
Prekės Pavadinimas XRHYY

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

XRHYY PU Oda Verslo Notepad Klasikinis Rašymo Bloknotai Profesionalus Leidinys Knygoje Užfiksuota su Rašiklio Laikiklis ir Kišenių

XRHYY PU Oda Verslo Notepad Klasikinis Rašymo Bloknotai Profesionalus Leidinys Knygoje Užfiksuota su Rašiklio Laikiklis ir Kišenių

Panašūs produktai: