Guma Stiklo remonto priemonė, Automobilis "PASIDARYK pats" Užpildų Chip&Kreko Atkurti Hermetikų Komplektas Priekinio stiklo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.08

-49%

€4.09

Dalintis

Apie prekę

Prekės Informacija:

*100% Brand new ir aukštos kokybės

*Prekės rūšis: glaistai, klijai ir hermetikai

*Funkcija: automobilių stiklo priežiūros priemonė

*Medžiaga: gumos ir plastikų

Naudoti veiksmus:

*Nuvalykite pakraštyje, skaldytų stiklo.Senosios žaizdos gali būti valomi su medvilnės tamponu lašelis remontas sprendimas.Negali būti jokios liekamosios drėgmės ir dėmių.

*Rasti įpurškimo uosto, pažeistą vietą ir pašalinti skaldytų stiklo, su pick-up adata.

*Skintos ilgą sukietintos filmas pagal jos skaldyti ilgis (plotis yra ne sumažinti, siekiant užtikrinti, kad įtrūkimai gali būti visiškai padengtas)

*Taško remonto skysčio kartu įtrūkimai lūžimo, tada uždenkite jį greitai kietėjimo plėvele, kreko viduryje gydant kino ir padengti jį visiškai.

*Visi burbuliukai tarp stiklo ir kietėjimo filmas yra karšto išspaudimo (ekstruzijos).Visą gydant filmas yra visiškai laikomasi stiklo remonto skystis.Visą remontas procesas turėtų išlaikyti gydant kino ir nekilnojamojo nemokamai iš oro.

*Lašas skysčio lašą ant siurbtuko, ir tada paspauskite jį sunku viduryje kreko laikyti 1 min, taip, kad siurbtuko ir gydant filmas yra sujungtos [siurbtukas yra pageidautina, esančių plyšių pertrauka].

*Ištraukite siurbtukas su savo rodomuoju pirštu [atkreipti dėmesį, kad traukti ją išjungti], ir išlaikyti išmetamųjų dujų burbuliukai daugiau kaip 2-3 minutes.

*Per šį laikotarpį, burbuliukai ir toliau bus išstumti.Kai burbuliukai yra išspausti iš gydant plėvelės, agentas burbulus ir toliau bus ištrauktas.

*Būkite kantrūs pakeisti padėtį ir ištraukite jį kelis kartus, kol nėra jokių įtrūkimų, kurie yra ne juodi taškeliai, ir įtrūkimų išnyks lėtai.Įtrūkimų nepastebėta kampu 10.45 laipsnių ir dingo po juodais taškeliais, persikėlė greitai link gyvis kėlimo poziciją.

*Su rašikliu, suderinti crack automobilio link kreko viduryje įtrūkimai į viršų įtrūkimai (prašome atkreipti dėmesį į tai vidutiniškai), juodi taškeliai, įtrūkimai, bus papildomai išleidžiamas, skysčio prasiskverbimo stiprės, ir įtrūkimai bus toliau gėlintas ir dingo.Stiklo buvo pastebėtas kampu 12.45 laipsnių), kol crack dingo ir tada dūmuose, kai išgydoma, jis negali būti taisomas iš naujo.

*Laikykite gydant plėvelės, kuriems įtrūkimai ir pereiti prie saulės 10-30 min. arba naudoti ultravioletinių spindulių lempa, o ne gydant, kol gydant.

*Nuplėšti gydant kino ir sunkiai perteklinė derva remonto pabaigos.

*Būkite atsargūs:

Oro nėra išnaudota ir laidumo nėra idealus.Niekada sukietėti iš anksto.Kai sukietintos, ji negali būti remontuojamos dar kartą.

Jei yra likęs rūko, lašas, kaip mažai remontas skysčio, kaip įmanoma, rūko, padengti gydant plėvelės ir, žinoma, laikytis, niekada nelieskite nieko.Po ultravioletinio kietėjimo, nuplėšti gydant kino ir nereikia gramdyti su skustuvu

Pakuotės Turinys:

1*Remontas Skystis

1*Pin Skinti

1* Išgydyti Filmas

1*Remontas Peilis

4*Siurbtukas

Pastabos:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos: įtrūkimai, pėdų, remonto priekinio stiklo, plyšių užpildu, kuro, stiklo chip remonto komplektas, nagų perdavimas, restauruoti įtrūkimai stiklo, klijai stiklo remontas, laikinas stiklo remontas, celestia.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Guma Stiklo remonto priemonė, Automobilis

Guma Stiklo remonto priemonė, Automobilis "PASIDARYK pats" Užpildų Chip&Kreko Atkurti Hermetikų Komplektas Priekinio stiklo

Panašūs produktai: