Dramblio kaulo Jaunikis Smokingas Kostiumas Vyrams 2019 Vyrų Klasikinis Vestuvių Kostiumai Piko Dizaino Kostiumas Homme Slim Terno Masculino 2Piece Vyras Apranga

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€91.34

Dalintis

Apie prekę

Augustonline Vyrų Kostiumas Oficiali Parduotuvė

Vėliau Kailio Kelnes Dizaino Kostiumai Vyrams Vestuvių Drabužiui Vyrų Slim Fit

Terno Masculino Jaunikis Tuxedos 2Pieces(Striukė+Kelnės) Prom Groomsman Kostiumai Custume Homme Maraige

Pastaba :

Gamintojas: Prašome pripažinti mūsų prekės ženklo pavadinimas" Augustonline ",Mes pasiūlysime geriausią kokybės ir paslaugos jums Pritaikytus: pagal Užsakymą Pagaminti yra taip pat prieinamas,prašome siųsti mums savo išsamūs matavimai, pagal šių matavimo vadovas Plovimo Instrukcijos: plauti Rankomis žemos temperatūros vandens arba sausas valymas, Spalvų Skirtumas: Kaip skirtingų kompiuterių ekranas,spalva faktiniai duomenys gali būti šiek tiek skirtis nuo nuotraukos Dėl Lyginimo: Kaip ilgai kelionę pristatymas,prašome geležies, jei įmanoma, atidarius paketą

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

MOKĖJIMO

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Taiji.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realtime banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").

Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Aliex paspauskite ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite ldquo;Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 7 iki 15 darbo dienų.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei norite keistis elementai, gauti,jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Žymos: kamera piko dizainas, teatro kostiumas vyrams, vyrų kostiumai, vestuvių, vaiko kostiumas vestuvių vyras, piko dizaino micro, piko dizainas paprastas, vestuvių gotikos kostiumas vyrams, piko dizaino canon, feminizmo kostiumas vyrams, vestuvių drees vyrai.

Charakteristikos

Elemento Tipas Kostiumai.
Medžiaga Medvilnės
Proga Ryte Pietų,Banketų,Ceremonija,Scenoje Šou
Drabužių Ilgis Reguliariai
Tinka Tipas Liesas
Interjero kišenėje Viena Kišenė
Uždaryti Tipas Dvigubo Breasted
Modelio Numeris C1202A
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
atvartas Skara/Įpjovomis Atvartas/Snapeliu Atlošas
Kostiumas Tinka Slim fit
Lytis VYRAI
Išlieti Atgal Išlieti
Pav. Standartiniai ir Plius Dydis
Sezonas Vasarą, Rudenį, Pavasarį, Žiemą
Uždaryti Dvigubo Breasted/Vienu Paspaudimu
Prekės Pavadinimas drixcup
gabalas Dviejų dalių Kostiumas
Priekiniai Stilius Butas
manžetai Keturių Mygtuką
Kartų Vestuvės,Verslo,Vakare Šalies,Prom
Stilius Tuxedos
Funkcija Pagal Užsakymą
Ne Kišenėje Trys Kišenės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dramblio kaulo Jaunikis Smokingas Kostiumas Vyrams 2019 Vyrų Klasikinis Vestuvių Kostiumai Piko Dizaino Kostiumas Homme Slim Terno Masculino 2Piece Vyras Apranga

Dramblio kaulo Jaunikis Smokingas Kostiumas Vyrams 2019 Vyrų Klasikinis Vestuvių Kostiumai Piko Dizaino Kostiumas Homme Slim Terno Masculino 2Piece Vyras Apranga

Panašūs produktai: