Pakeisti Ją, pagalvėles Už Sennheiser Pagreitį On-Ear Ausinių aukštos kokybės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.31

Dalintis

Apie prekę

Produkto Pavadinimas: dėl Sennheiser PAGREITĮ ANT AUSIES mobilųjį mažos virtos sponge rankovės ausinės ausų bžūp ausies medvilnės ausies kaukė

Spalva: Juoda

Produktas yra tinkamas aktyviai AUSIES, nedidelės virtos bandelės rankų, Kaip ilgai, kaip originalios ausinės yra nugriauti, naujas ausies medvilnė rankovės yra tiesiogiai laisvų rankų įrangą.

Medžiaga: flannelette + atminties kempinė

Procesas: visas karšto paspauskite ir aukštos Zhou Bo

Didmeninė ,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik 3-7days fo atvykti.daugiau jūsų užsakymą,tuo didesnė nuolaida jums bus gauti.Drop laivyba ,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks informacijos apie mus, jei jūs 'd patinka. 1. Kaip gauti stebėjimo informaciją?Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją. 2.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.ATSILIEPIMAI IR PASLAUGOS: 1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių. 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų galite ir, kad esate patenkintas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis.

Žymos: tričio žiūrėti, garso kabelį sennheiser pagreitį, ausinės sennheiser pagreitį, sennheiser ausinių pagreitį, atveju ausines sennheiser pagreitį, funda sennheiser pagreitį, atveju mi tiesa, belaidžiai, ją, sennheiser vielos, ausies padas.

Charakteristikos

Savybės Aukštos kokybės
Medžiaga kaip rodyti
Modelio Numeris Už Sennheiser Pagreitį On-Ear Ausinių
Spalva juoda kava
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Dydis For Sennheiser Momentum On-Ear Headphone
Elemento Tipas Ausų Pagalvėlės
Pakuotė No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pakeisti Ją, pagalvėles Už Sennheiser Pagreitį On-Ear Ausinių aukštos kokybės

Pakeisti Ją, pagalvėles Už Sennheiser Pagreitį On-Ear Ausinių aukštos kokybės

Panašūs produktai: