Stalo žaidimas Monster Gaga žaidimai gg126

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.30

Dalintis

Apie prekę

Žaidėjų skaičius: 2-8

Žaidimo laikas: 10 min.

"Žvėrys" yra įdomus reakcijos žaidimas, kuriame žaidėjai atidaryti korteles ginklai ir burtai, sugauti mielas stebuklus.Tapti sparčiausiai grotuvas, sugauti didžiausia stebuklai ir uždirbti didžiausią taškų laimėti.

Pilnas

36 kortelės monstras

108 korteles ginklai ir burtai:

84 žemėlapiai įprastiniai ginklai ir burtai

12 korteles praleisti

9 комбокарт

3 kortelės vedlys darbuotojai

Kaip žaisti?

Visų kampų karalystės ten buvo mielas monstras.Vis daugiau ir daugiau kaimų ir jų aukų, kovojo nuostabiu mylių.Dauguma armija kovoja su šiaurės užpuolikai iš priešiškų karalystėje, todėl, Karalius kreipėsi į medžiotojai įdomu, kaip jūs įdėti pabaigos į šią keistą naują grėsmę.Sugauti šių gražių stebuklų, ir Karalius bus apdovanoti jums dosniai!Bet saugokitės!Užfiksuoti kiekvieno iš jų reikės, kad skirtingų kombinacijų ginklai ir burtai, taip pat savo greitį.Ar jūs pasiruošę veikti greičiau nei kiti?

Žaidimas "the Beast" jūs turite veikti taip, kaip medžiotojas, kurie bando sugauti mielas stebuklus.Norėdami tai padaryti, jums reikia atsidaryti korteles ginklai ir burtai ir patikrinti, ar jie atitinka simboliais atviri žemėlapiai stebuklą.Nugalėtojas bus žaidėjas, kuris gavo didžiausias atlygis už stebuklus, jis turi sugauti.

Žaidimas

Žymos: td 05 tarpiklis, qca9531 lustas, osmo mobile3, žiedai gekonai, podvodki akis, top 50 vinilo, mtp lc pleistras, žiūrėti rosiya, žvaigždutę 48p.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Stalo žaidimas Monster Gaga žaidimai gg126

Stalo žaidimas Monster Gaga žaidimai gg126

Panašūs produktai: