Valgomojo Kambario Kėdės, Užvalkalai, Valgomojo Kėdės Apima Kėdės Slipcover Ruožas Kėdės Apima Valgomasis Rinkinys, 4,Chaki

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.35

-42%

€26.47

Dalintis

Apie prekę

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Aukštos Kokybės Audinių: funkcija, dvipusio aukštos tampri ir prabangus, jaučiasi sklandžiai, patvarus,Valgomojo Kėdės Slipcover yra suprojektuoti su neslidžia diržo ir yra daugiau fiksuotojo nei paprastas valgomasis kambarys kėdžių užvalkalai.

Puikus Dydis:Ruožas valgomojo kėdė padengti tinka normaliai ir aukštas atgal klebonas kėdės.

Įvairios Programos: Valgomasis kėdžių dangose gali pakeisti jūsų seną kėdę, visiškai naujas, atsigaivinti savo interjero puošimas, ir pratęsti gyvenimą kėdę, išsaugoti savo pinigus.dekoratyvinis kėdžių dangose gali būti naudojami gyvenamosiose patalpose, vestuvių puotą, viešbučiai, susitikimas, šventės, ceremonijos, valgomasis.kt.

Puikus Apsaugoti: kėdutė apima apsaugoti jūsų valgomojo kėdės iš dėmes, purvą ir pet daes, kaip jie atnaujinti baldai, kad tilptų jūsų kintančius stilių.Armless kėdė slipcover yra puikus namus su vaikai, šunys ir katės, leidžia puikiai suderinti stilių ir ilgaamžiškumą,pridėti naują gyvybę į jūsų kėdės.

Skalbimo Instrukcijos:Prašome plauti rankomis arba mašina plauti su šaltu vandeniu.Naudoti švelnų skalbimo miltelių.Nenaudokite baliklio.Jokio lyginimo.Lengva naudoti, tiesiog wrap aplink baldus ir kimšti į pagalves už įrengta atrodyti ir jaustis.

spalva:Khaki

Medžiaga:Poliesterio pluošto (poliesterio)

dydis:Sėdynės atlošo ilgis: 40-50cm, sėdynės atlošo plotis: 40-50 cm, Aukštos atgal: 45-60cm

Pakuotės Turinys:

4 * kėdės apima valgomojo kėdės.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: pagrindiniai mazda tk5561a, redmi 5 byloje padarė, vaikai peplum mergaitės, ob11 vaikų darželis, vaikai tualetą čiužinys, vyras kostiumas xiaomi 9, pagrindiniai logotipas "infiniti", batai mergina ageone, pagrindiniai staklių diržai.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Valgomojo Kambario Kėdės, Užvalkalai, Valgomojo Kėdės Apima Kėdės Slipcover Ruožas Kėdės Apima Valgomasis Rinkinys, 4,Chaki

Valgomojo Kambario Kėdės, Užvalkalai, Valgomojo Kėdės Apima Kėdės Slipcover Ruožas Kėdės Apima Valgomasis Rinkinys, 4,Chaki

Panašūs produktai: