Elegantiškos Aplikacijos Tiulio Undinė Vestuvių Suknelė iki 2021 m. Balto Dramblio kaulo Scoop Trys Ketvirtį Rankovės China Vestuvinės Suknelės už Nuotaka

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€94.33

-35%

€145.13

Dalintis

Apie prekę

1.Dydis ir spalva yra labai svarbus aprangos,taigi, kai galite pasirinkti spalvą ir dydį,prašome pasirinkti, kaip mūsų spalvų paletę ir dydžio diagramos,becase dydis gal šviečia įvairių su jūsų šalyje.

2.Jeigu jums reikia nestandartinių matmenų,prašome palikti mums žinutę apie savo išsamią dydžio krūtinė___,juosmens___,klubų___,tuščiaviduriai ant grindų su bateliai___colių arba cm ir mato, kaip mūsų priemonės, instrukcija.

3. Brazilijos draugų dėmesio: prašome palikti savo CPF dėl jūsų užsakymą.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

4.Jei jums reikia, kad ši suknelė skubiai,nereikia pasirinkti, greitas pristatymas arba susisiekite su mumis.

1. Kartais ten bus MOKESČIŲ iš savo papročius.Jis yra susijęs su jūsų šalies nacionalinės politikos.Pardavėjas negali kontroliuoti.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant, P. O.Dėžės ir karinės adresai (goa, FPO) negali būti pristatytas. 3. Paprastai mūsų gamybos metu yra per 10-15 dienų(nėra didelis užsakymą), paprastai siunčiami Aliexress standartinis pristatymas būdu.Pristatymo Laikas: 15-30 darbo dienų iki pagrindinių vietų, ne nuotolinio šalyse.Jei reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis, kad laivas greitas pristatymas(kaip DHL, "Fedex"...), bet reikia mokėti papildomai.antraip mes reikalausime, gabenimas Taiji.lt standartinis pristatymas.

1. Jei mes išsiųsti negerai stiliaus ar kitokios spalvos, mes galime grąžinti jums pinigų ar reship.

2. Jei nesate 100% patenkintas kokybę savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą bent per 7 dienas nuo pateikimo data.Mes taip pat gali pritarti jūsų grąža.Kurjerių paslaugos, krovinių turėtų būti sumoka pirkėjas.

3. Jei prekės yra pažeista tranzitu, prašome visus dokumentus ir pakuočių ir susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo ir grąžinimo instrukcijos.

Žymos: ekonomiškas nemokamas pristatymas pagal 10 jav dolerių jav hoopas auskarai, prancūzija apsaugos apsaugos apsaugos apsaugos endoskopą fotoaparatas, ekonomiškas platus grupė žmonių, reikia tik produktus, saulės žibintai, ekonomiškas nemokamas pristatymas žemiau $10 metodas tabletės e knygos atveju, ekonomiškas prancūzija viršų tendencijos multi funkcinis grožio prietaisai, ekonomiškas nemokamas pristatymas pagal 10 jav dolerių jav kūdikių teethers, ekonomiškas nemokamas pristatymas pagal 10 jav dolerių jav hdd talpyklos, ekonomiškas plačiai žmonių grupei tereikia produktų jungtys, ekonomiškas platus grupė žmonių, reikia tik produktus, akiniai nuo saulės.

Charakteristikos

Tikrasis Vaizdai No
Vaizdo Tipas Nuoroda Atvaizdo
Built-in Liemenėlė Taip
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas weilinsha
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Nėščioms Moterims, No
Kokybė aukštas
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis
Iškirpte Scoop
Pristatymas Aliexpress standartinis pristatymas ar kaip request
Talėja Natūralus
Siluetas Mermaid/Trimitas
Apdaila Appliques
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Atgal Dizainu Mygtukas
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Vestuvės
Dydis Custom Made
PREK.KOD 1 gabalas
Priedai No
Spalva Pagal Užsakymą
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Mados Elementas paprastas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Elegantiškos Aplikacijos Tiulio Undinė Vestuvių Suknelė iki 2021 m. Balto Dramblio kaulo Scoop Trys Ketvirtį Rankovės China Vestuvinės Suknelės už Nuotaka

Elegantiškos Aplikacijos Tiulio Undinė Vestuvių Suknelė iki 2021 m. Balto Dramblio kaulo Scoop Trys Ketvirtį Rankovės China Vestuvinės Suknelės už Nuotaka

Panašūs produktai: