32 spalvos Žvaigždė Naktį Lempa LED Žvaigždėtas Dangus Patalpų Projektorius Scenos Šviesos "Bluetooth" TF Garsiakalbis su Vandenyno Bangų Nuotolinio ir USB

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.93

-26%

€32.34

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas Savybės:

Ji yra lengva valdyti jungiklį, ir šviesa keičia žibintai su muzikos ritmą -- lėta kaita, spartūs pokyčiai, ir mirgėjimo.

Prijungti ir įjungti, tada žiūrėti jūsų sode ar namuose jis bus akimirksniu sočiųjų spalvingas žalios, raudonos ir mėlynos šviesos.

Puikiai tinka sukurti festivalio atmosferą, bet sode, išorinio paviršiaus, arba kambario interjeras.

Paprasta, Saugu ir ekonomiška: Niekada vėl eiti per problemų išnagrinėjimo ir kabo atskirų sruogų, Kalėdų žiburiai.

Tiesiog vieta, tai, atsižvelgiant į ne žemės arba ant grindų viduje ir mėgautis švenčių ištisus metus, energiją taupančių šviesos, kad niekada reikia pakeisti.

Naudoti ją bet kuriuo šalys (gimtadieniai, baseinas, diskoteka, šokių ) Šventės, Vestuvės, Kalėdos, Karaoke, DJ...taip pat galima naudoti vidaus ir lauko (šviesos iki 15 metrų), kieme, miegamasis, gyvenamasis kambarys ir daugiau.

Nuotolinio valdymo pultas yra patogus kontroliuoti šviesos, Padidinti romantišką atmosferą.Kontrolė: Auto/Remote/Bluetooth/Muzikos Įjungtas Maitinimas: USB 5V/1A, Produkto Svoris: 430 G / 15.17 Uncijos Produkto Matmenys (L*W*H): 150*135*110 MM / 5.91*5.31*4.33 Cm Pakuotės Svoris: 430.0 G / 15.17 Uncijų Pakuotės Matmenys (L*W*H): 150*135*110 MM / 5.91*5.31*4.33 Cm Mažmeninės Pakuotės: Taip, Spalvos Langelį Paketas apima Paketą, Įskaitant:

1 x Šviesos 1 x Nuotolinio Valdymo pultas 1 x USB Kabelis 1 x Instrukcija

Žymos: lempos tabl, "bluetooth" garsiakalbis led, multicam vandeniui, lazerio žvaigždėtas dangus, 70w led, dmx usb, garsiakalbis atveju, 5v, led spalvotas sukasi lempos, dmx sąsaja usb, lemputė disco šviesos.

Charakteristikos

Vieta Paraiška KTV / Pub / Baras / Home Šalis / Etapas / Pramoginiai / Klubas
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris EPC_STA_70W
Galia 8W
Prekės Pavadinimas RTNLIT
Stilius Mini
Elemento Tipas LED Scenos Šviesos
Įtampa 5V
Šviesos Spalva 32 spalva
Valdymo Režimas Nuotolinio + Mobiliojo telefono "Bluetooth"
Korpuso Medžiaga ABS
Darbo aplinka Patalpų
Kilmės KN(Kilmės)
Tiekimo Jungtis USB Jungtis
Proga Home Entertainment
Produkto spalva Balta

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

32 spalvos Žvaigždė Naktį Lempa LED Žvaigždėtas Dangus Patalpų Projektorius Scenos Šviesos

32 spalvos Žvaigždė Naktį Lempa LED Žvaigždėtas Dangus Patalpų Projektorius Scenos Šviesos "Bluetooth" TF Garsiakalbis su Vandenyno Bangų Nuotolinio ir USB

Panašūs produktai: