Nešiojamų Žvejybos Gripper Kablys Valiklis Nustatyti Žvejybos Lūpų Tiekėjas Daugiafunkcinis Aliuminio Gripper su Svorių Žvejybos Įrankiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€20.45

-45%

€37.87

Dalintis

Apie prekę

Smart žvejybos įrankių derinys, žvejybos gripper ir replės, paspaudę žuvis su gripper ir pašalinti kablys su tiekėjas, ir jūs galite taip pat svorio žuvis su gripper, paprasta naudoti ir patogu nešiotis.

Savybės:

aliuminio lydinio ir EVA rankena su ergonomiška rankena su tekstūros, patogu laikyti ir nėra lengva paslysti.

Žvejybos gripper tikslios ir reguliuojamas svorių prietaisą ir išvalykite padalos , taip pat naudojamas kaip steelyard.

Daugiafunkcinis praktinių žvejybos tiekėjas, gali būti naudojamas pašalinti žvejybos kablys, sumažinti žvejybos linijos ir žvejybos žiedai.

Lengvas ir nešiojamas, su elastine virvelę įrašą į savo drabužius, ir tiekėjas ateina su Oksfordo apvalkalu, kad būtų išvengta atsitiktinio kenkia ir gauti rūdžių, patogus ir saugos.

Tinka visų rūšių žuvys, ypač didelę žuvį, ji gali padėti jums lengvai suprasti žuvų ir pašalinti kablys.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio

Pakuotės Svoris: 332g / 11.7 oz

Pakuotės Dydis: 30 * 10 * 5cm / 11.8 * 3.9 * 1.9 į

Paketų Sąrašo:

1 * Žvejybos Tiekėjas

1 * Oksfordo Apvalkalas

1 * Žvejybos Gripper

2 * Elastinės Virvelės

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: didelis kablys valiklis, kaip padaryti, kad žuvų kablys valiklis, žvejybos adata valiklis, relefree kablys valiklis, 2vnt žvejybos kablys valiklis, dydis žuvų kablys valiklis, žvejybos kablys plieno valiklis, žvejybos kablys valiklis atsiejimo, nerūdijančio žvejybos replės kablys valiklis, žvejybos kablys greito atjungimo.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas LIXADA
Dydis 18cm
Žvejybos Tiekėjas Dydis 18cm
Tipas Žvejybos Replės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Žvejybos Gripper Kablys Valiklis Nustatyti Žvejybos Lūpų Tiekėjas Daugiafunkcinis Aliuminio Gripper su Svorių Žvejybos Įrankiai

Nešiojamų Žvejybos Gripper Kablys Valiklis Nustatyti Žvejybos Lūpų Tiekėjas Daugiafunkcinis Aliuminio Gripper su Svorių Žvejybos Įrankiai

Panašūs produktai: