Nauja Išpardavimas
Karšto pardavimo atc baldų gamybos mašinos/ auto įrankis pakeisti cnc router su 2.2 kw atc veleno (atc) cnc mediena maršrutizatorius mašinos AKG1212C Padidinti

Karšto pardavimo atc baldų gamybos mašinos/ auto įrankis pakeisti cnc router su 2.2 kw atc veleno (atc) cnc mediena maršrutizatorius mašinos AKG1212C

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5 646.75

Dalintis

Apie prekę

smulkiojo verslo įrangos,cnc router rinkinys,frezavimo staklės,cnc router programinė įranga,cnc router 3d,mach3 programinės įrangos,frezavimo cutter Produkto Aprašymas

1.Prašymas

1)Medžio Apdirbimo ir Perdirbimo tankio plokščių ,stiletto banglenčių lentos ,tvarkymo rutuliukai ,spintos ir baldai.

2)Laivai : simbolių Graviravimas bet kokios kalbos ir raštai, dovanos ir suvenyrai ,promitive tvarkant ir formuojant arttistic amatų ir stiletto .

3)Reklama : Graviravimas ir pjaustymas, įvairių ženklų ir skaičių plokštės ,marmuras,ebs už aristic poveikį medžiagų, įskaitant marmuro ,žalvario ,plieno ir kitų metalų medžiagos

4)Frezavimo : Graviravimas ir pjaustymas, įvairių ženklų ir skaičių plokštės ,marmuras,ebs už aristic poveikį medžiagų, įskaitant marmuro ,žalvario ,plieno ir kitų metalų medžiagos

5)Artitechtural modeliai : Graviravimas bauda langą ,tvoros ir sienos modelius .ect.

6)Antspaudas : Graviravimas, antspaudai ir medalis medžiagų, tokių kaip jaučio ragų ,medienos ,ebs.

2.Savybės 1212 atc cnc maršrutizatorius.

(1)Pažangios Kontrolės Sistema:

Mach3 arba Pažangi DSP skaitmeninio valdymo sistema ir didelis skystų kristalų ekranas iškelia daug patogu ir paprastesnę priežiūrą.

Specialių pažangios pirminio skaičiavimo sistema pilnai išsivysto galimas variklio ir veda prie didelio greičio apdorojimo sklandžiau posūkiai ir tiesios linijos vienu metu.

(2)didelę Atmintį ir Puikiai Duomenų Perdavimas:

Didelė vidinė atmintis 32M yra pakankamai vienu metu laikyti daugiau nei 30 tvarkyti failus, kuriuos galima skaityti laisvai.

Taikyti USB sąsaja (plug and play) bendrauti su kompiuterio pagal sistema win98/NT/2000/XP, kurį galite iš karto užbaigti perdavimo.

(3)Galingas Suderinamumas:

Tarptautinių direktyvų užtikrinti, kad ji yra suderinama su CAD / CAM programinės įrangos, pavyzdžiui, type3/ artcam/ castmate/ proe/ UG/ Artcut ir pan., namuose, ir užsienyje.

(4)Intelektinės ir Žmogiškas Dizainas:

Pažangios kontrolės suklio daro tai galėtų auto-start " ir "auto-stop", kuris yra saugiau, patogiau ir energijos taupymo.

(5)Galingas Diamond Gręžimo:

Galingas dažnio keitimas veleno leidžia mašina mažinti organinio stiklo 30mm~50mm storio vieno gabalo.

3. Parametrai atc cnc router 1212.

Pagrindinės dalys

Mūsų Paslaugos

1) 1 metų kokybės garantija mašinos, su pagrindinių dalių(išskyrus vartojimo reikmenis), turi būti pakeistas nemokamai, jei yra kokių nors problemų, metu garantija laikotarpį.

2) mažiausiai kartą Gyvenime techninės priežiūros nemokamai.

3) Nemokamą mokymo kursą į mūsų įmonę.

4) Mes suteiksime suvartojamas dalys agentūra kaina, kai jums reikia pakeisti.

5) 24 valandų, telefono linija kiekvieną dieną, nemokamą techninę pagalbą.

6) Mašina buvo koreguojama iki pristatymo.

7) Mūsų personalas gali būti siunčiami į jūsų įmonė įdiegti arba koreguoti, jei reikia.

Mėginiai naudojamos Medžiagos: Jis plačiai naudojamas gaminant medinius laivus, kabineto durų, kompiuterio stalas, šalia kabineto, montavimas baldai, ir masė graviravimas ant MDF ir HDF, medžio lenta, pjovimo plokštumos, 3D embossment ir pan.

Pakavimas Ir Pristatymas

Pakavimo duomenys:

Visi cnc mašinos yra supakuota su standartinės vidinis ir išorinis faneros atveju,vidinė pakuotė būtų padėti stora visų mažų dalių pakuotėje.Ir fanera yra tvirta pakankamai apsaugoti mašina, gabenimo metu.

Parodos

Įmonės Informacija

AccTek CNC Mašinos Co.Ltd " yra įsikūręs miesto Jinan Shandong provincijoje.Mes visada buvome skirti mokslinių tyrimų ir gamybos CNC graviravimo mašinos ir lazeriu mašinos.Mes turime profesinės R&D, Gamybos cechas, Kokybės Kontrolės Departamentas, ir Pardavimus, ir Paslaugų Departamentas.Mūsų produktai yra plačiai naudojami Medienos apdirbimo, Metalo, ir Stonework, Reklamos, Modelio, Elektriniai, CAD/CAM Pramonės Modelis, Drabužiai, Pakuotės Spausdinimas, Ženklinimas, kt.Mes laukiame klientų ir potencialių verslo partnerių iš viso pasaulio.Galime dirbti kartu, drauge iš abipusės naudos.

"Mūsų verslas yra pagerinti savo verslo"

Įmonės ir gamyklos, susiję su:

Mūsų CE sertifikatas:

Kontaktinė informacija

Vardas : Viktoras zhang

Mob&Whatsapp/Skype: +86-17865186575

Wechat: 17865186575

E-mail: export30 (at) acctekcnc.com

Svetainė:

Žymos: nc frezavimo staklės, apex žuvų maistas., cnc router, atc cnc veleno, automobilių įrankių rinkinys, 3kw priemonė pakeisti veleno, cnc, auto įrankis pakeisti veleno, manuel mediena maršrutizatorius lentelė, cnc malūno įranga.

Charakteristikos

vairuotojas Leadshine H2758 vairuotojas
Kilmės KN(Kilmės)
Variklis Leadshine paprasta servo variklis HBS758
Modelio Numeris AKG1212C
Sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas abletec
CNC arba Ne cnc
Dėžė X Y Z ašies Taivano TBI ballscrew
Veleno Oro Aušinimo ATC Veleno
Lentelė T lentelė
Įrankių keitiklis 4pc linijinis įrankio keitiklis
Spalva Balta-Mėlyna
Bėgiai Taivano Hiwin 20mm bėgiai
Keitiklis Folinn
Sistema Mach3 kontrolės sistema

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Karšto pardavimo atc baldų gamybos mašinos/ auto įrankis pakeisti cnc router su 2.2 kw atc veleno (atc) cnc mediena maršrutizatorius mašinos AKG1212C

Karšto pardavimo atc baldų gamybos mašinos/ auto įrankis pakeisti cnc router su 2.2 kw atc veleno (atc) cnc mediena maršrutizatorius mašinos AKG1212C

Panašūs produktai: