Moterų naujus satino gėlių vakarienė maišelį ponios pearl žiedlapis sankabos rankinėje moteris karūna bičių diamond odos rankinės vestuvių rankinės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€32.39

-49%

€64.77

Dalintis

Apie prekę

BAGAŽO DYDŽIO, KAIP LAIKYTIS:

ilgis:18cm plotis: 6cm aukštis:10 m c

PRISTATYMAS:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali kelias dienas vėluojama atostogų sezono metu.

6. Gali būti, kad kartais vėluojama dėl tarptautinės laivybos dėl muitinio patikrinimo, blogas oras, skrydžio atidėjimą.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo sklypo ir atsakyti jums nedelsiant.

7. Pristatymo Terminas:

GRĮŽTI: 1. Mes, kaip jūs, patenkinti 100%!

2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

4. Mes grąžinsime JŪSŲ VISĄ SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

MŪSŲ PARDUOTUVĖS NUORODĄ:

Žymos: sankabos pearl, sankabos prisirišusi, rankinės perpardavimo, rankų darbas rankinės, apskritimo lankas, ys rankinės, omen rankinės, beekeep, poliesteris tracksuit, bičių įrankis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas XIYUAN
Stilius Mados
Elemento Tipas Rankinės
Lytis MOTERIS
Rankenų/Dirželiai Vieną
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje
Formos Minaudiere
Pamušalas Poliesteris
Modelio Tipas Gėlių
Išorinis NĖRA
Uždaryti Tipas Hasp
Rankinės Tipas Vakare Krepšiai
Pagrindinė Medžiaga PU
Apdaila NĖRA
Proga Šalis
Modelio Numeris 01
Kietumas MINKŠTAS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Moterų naujus satino gėlių vakarienė maišelį ponios pearl žiedlapis sankabos rankinėje moteris karūna bičių diamond odos rankinės vestuvių rankinės

Moterų naujus satino gėlių vakarienė maišelį ponios pearl žiedlapis sankabos rankinėje moteris karūna bičių diamond odos rankinės vestuvių rankinės

Panašūs produktai: