Zeblaze THOR 4 PRO 4G SmartWatch 1.6 colių Kristalų Ekranas GPS/GLONASS Quad Core 16GB 600mAh Hibridas Odinis Dirželis Smart Watch Vyrai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€89.67

Dalintis

Apie prekę

Žiūrėti THOR 4 PRO " yra daugiausia skirtas naudoti su 4G SIM kortelių, mes rekomenduojame, kad jūs įdėti SIM kortelę, juo mėgautis.

Atsparus vandeniui Reitingas: Nėra atsparus Vandeniui Zeblaze THOR 4 PRO 2G GSM: B2/B3/B5/B8 3G: WCDMA: B1/B2/B5/B8 TDS-CDMA: B34/B49 4G FDD: (B1/B2/B3/B5/B7/B8 /B12/B20 TDD: B38/B39/40/B41 "Bluetooth" versija: "Bluetooth" 4.0 CPU: MTK6739, 1.25 Ghz Quad Core Tinklo Dažnis: Ekrano Dydis: 1.6 colių LTPS Kristalų Ekranas Stiklas: CORNING Gorilla Glass 3 Rezoliucijos: 320*320 pikselių Jutiklinį: "Capacitive Multi-touch GPS: GPS/GLONASS WiFi: "Dual-band (2.4 GHz/5 ghz) bendrosios stream802.11a/b/g/n MAC/BB/RF802.11d/h/k reikalavimų" RAM: 1 GB ROM: 16 GB Kamera: 5.0 MP Mikrofonas/Garsiakalbis: taip/Taip tipo Baterija: Polimerinė ličio jonų baterija baterijos talpa: 600mAh Operacinė Sistema: Android 7.1.1 SIM kortelės lizdas: vienišas SIM(Nano SIM) Suderinamas Sistemas: "Android" / " iOS " Jutiklis: Širdies ritmo jutiklis,Artumo jutiklis, Akselerometro jutiklis Kalba: anglų, rusų, ispanų, portugalų,vokiečių, prancūzų, italų, lenkų, Turkija, arabų, korėjiečių, Bengalų, Hindi, Indoneziečių, Perisan, Vietnamo, Tailando, Birmos, Kinų Supaprastinta, Kinų Tradicijas.Budėjimo laikas: 48 val+ (priklausomai nuo naudojimo) OTA Atnaujinimas: Taip Google Play: Taip Funkcijos: 4G Tinklas(Global Juostas), GPS/GLONASS, "Google Play" Paieškos Balsu funkcija, Neprisijungęs Muzikos, WiFi, Oras, žingsniamačiu Bet kokiai Progai, Apps, žingsniamačiu ir Pranešimų, Telefonų knyga, Žadintuvas, Bluetooth, Naršyklė, Kalendorius, Kamera, E-book, MP3, MP4, Papildomos, Širdies ritmo monitorius,Pedometer, Skambučių Priminimas, Nuotolinio Muzikos,Pranešimą, Nuotolinio valdymo vaizdo Kamera, Atsakymas Skambinti Skambučių.

Zeblaze THOR 4 PRO

TECHNOLOGIJOS MADOS PRADININKAS

Didesnis Ekranas, Peržiūrėti Daugiau.

Akivaizdūs Privalumai

1.6 colių LTPS Kristalų ekranas

THOR 4 PRO " yra rodoma su 1.6 colių IPS kristalų ekranas, ekrano korpuso yra iki 85%.remti grynesnis ir platesnį matymo lauką, nei anksčiau, su visiškai svaiginančius patirtį.MTK6739 procesorių, Daugiau, energijos taupymo

MT6739 yra labai geras vidutinės klasės procesorius.Jis naudoja quad core Cortex-A53 CPU dizaino, aukščiausios dažnis yra iki 1.25 GHz, apskaičiavimo, yra galingas ir energijos vartojimas daro gerai. 4G LTE Pasaulio Juostų, Prijungti bet Kur.

THOR 4 PRO palaiko 5 tinklo režimai ir 22 pasaulio juostose, jokių rūpesčių imtis tik vienas smartwatch pasaulio kelionės.mėgaukitės greičiau duomenų perdavimo, mažiau vartoti ir daugiau patikimas ryšys nuo dabar.Hibridinių odos dirželiai.

Elegantiška, originali itališkos odos į išorę pusėje, odos draugiškas silikono sluoksniu, į vidų pusėje.Patogus, kvėpuojantis ir atsparus prakaito.Sveikatos ir fitneso kompanionas.

THOR 4 PRO yra supakuota su jutikliais užtikrinti, savo sveikatos ir fitneso informacija yra tiksliai išmatuoti. 600mAh ilgai veikiantis akumuliatorius

Storis ir tactility nėra pažeista.Visiškai naujas didelis baterijos.Geresnės vartotojo patirtį.Baterija pagerinta 20%, teikti patikimumą kasdienio naudojimo.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Taiji.lt!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.Laivybos visame pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, greitas pristatymas

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

Žymos: smartwatch, gp tracker, amazfit os, žiūrėti zeblaze thor 5, džersis thor motokroso, hibridinis smart žiūrėti, hs6620d smart žiūrėti, fitbit mokestis 3 juosta raudona, zenblaze thor 4 pro, d18 žiūrėti.

Charakteristikos

Bylos Medžiaga LYDINYS
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Dydis 1.6 colių LTPS Kristalų Dis
Užsegimas Tipas NĖRA
4G LTE FDD
Suderinamumas Viskas Suderinama
Byla Storis 0mm
Baterijos Talpa >450mAh
Dial Lange Medžiagos Tipas Akrilo
Judėjimas Skaitmeninis
PROCESORIAUS Modelis MTK6739
Modelio Numeris 16GB
Ciferblato Skersmuo 0mm
Sistema Android OS
2G GSM
Dėžės & Atvejais Medžiaga Oda
Atsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniui
Tinklo Režimas 4G
RAM 1gb
Funkcija Passometer
Juostos Plotis 0mm
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Tipas Dėl Riešo
Rezoliucija 320*320
Kalbos Portugalų
Stilius Mada & Atsitiktinis
3G WCDMA
Judėjimo Tipas Elektroninis
Byloje Formos ROUND
Juostos Ilgis 0inch
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Galinio Vaizdo Kamera 5MP

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Zeblaze THOR 4 PRO 4G SmartWatch 1.6 colių Kristalų Ekranas GPS/GLONASS Quad Core 16GB 600mAh Hibridas Odinis Dirželis Smart Watch Vyrai

Zeblaze THOR 4 PRO 4G SmartWatch 1.6 colių Kristalų Ekranas GPS/GLONASS Quad Core 16GB 600mAh Hibridas Odinis Dirželis Smart Watch Vyrai

Panašūs produktai: