Gamtos Cabochon Akmens Stačiakampio Onxy Turquoises Aukso Smėlio Malachito Karoliukai "PASIDARYK pats" Prekės ženklo Apyrankę Pusiau Brangakmeniai Juvelyriniai dirbiniai Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€89.59

-17%

€107.94

Dalintis

Apie prekę

JAV dolerių 41.99-47.99 /daug JAV dolerių 43.99-56.99 /daug JAV dolerių 62.99-89.99 /daug JAV dolerių 43.99-56.99 /daug 13.99 USD-14.99 /Vnt

USD 38.99 /100000015 USD 10.99-14.99 /100000015 USD 33.99 /100000015 USD 59.99 /100000015

Sveiki atvykę į MinFa Juvelyrikos Parduotuvė

Gaminio Indeksas

Pavadinimas : Pusiau Brangakmenių Karoliukai,KABINA Cabochons, Rectangla Akmeniniai Karoliukai

Medžiaga :Onxy,Turkis,Malachito,Tigro Akis,Krištolo Balta

Dydis: Apie 9*13mm

Storis:Apie 2mm

Spalva: Mišrus Spalva

Kiekis: 100vnt/daug

Skelbimas:

Galite pasirinkti, kaip spalvų ir palikti pranešimą man, Jei jums reikia kito dydžio ,pasakykite man,visi gali jums produktas.Daugiau kiekį, Sveiki atvykę į derėtis.Sumaišykite Spalva ( kiekis Pagal kiekvieną spalvą prašome palikite man žinutę arba žymuo jūsų užsakymą,jei nėra nurodyta mes bus maišyti spalvas pagal save ) Brangakmenio cabochons gauti savo vardą iš unikaliu būdu jie refract šviesa, primenanti pailgos centras pusbrangių Akmenų.Naudoti šiuos cabochons su bet kuriuo plokščių komponentų Apyrankės ar kaip lašas dizainas.

1. Mes laivas į savo Depozitinę adresą.LAIVAS spręsti savo sąlyginio Deponavimo yra teisinga.( Rusija Reikia, Vardas, Pavardė )

2. Mes laivas jūsų užsakymus per 2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

3. Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų., Jei jums nereikia gauti savo prekę 40 dienų, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Prašome NE tik atidaryti bylą ar palikti Neutralią arba Neigiamą atsiliepimą,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes spręsti vėlavimo problema su mūsų brangiausio pirkėjas.

Pastaba:Pristatymas Į Rusijos,Reikia 40-90 Darbo Dienas

Metu !!!

Toliau pateiktoje lentelėje matyti išsamiai laivybos laikas.

1. Mes accpet sąlyginio Deponavimo ,(WesernUnion, "Moneybookers", visa,Master,kreditinė kortelė,BankTransfer, visa , Master , Kredito Kortelės , BankTransfer , Wesern Sąjungos,per Escrow sistema ).

2. Visų didelių kredito kortelėmis naudojantis mūsų saugia mokėjimo procesorius, sąlyginio Deponavimo .Mokėjimas per 3 dienas po užsakymo.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokio delsimo.

63

64

65

66

1. Susisiekite su mumis per Taiji.lt pranešimą arba el. laišką.

2. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas..

3 .Mes garantuojame 3D paslaugos: pristatymas,projektavimas ir vystymas.

4. Būsime labai dėkingi, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Žymos: rankinis šlifuoklis, mygtukai natūralus akmuo turkis, akmens tigras, didelis natūralus akmuo turkis, sodinamoji aukso stovėti, akmens plokštė, auksinio smėlio akmuo, malachit dsp, malachit sst, aukso ženklas stovi.

Charakteristikos

Prekės Forma Stačiakampis
Prekės Svoris 200g
Kiekis 100vnt/daug
Modelio Numeris stačiakampis / SBBD
Elemento Tipas Karoliukai
Spalva Onxy,Turkis,Malachito,Tigro Akis,Krištolo Balta
Medžiaga Pusbrangis Akmuo
Bauda ar Mados Mados
Formos Stačiakampis
Tipas Ne apjuodinti /Hypo alerginį
Storis Maždaug 2mm
Prekės Pavadinimas MEDELY
Prekės Skersmuo Approx 9*13mm
Išorinis Skersmuo 13mm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gamtos Cabochon Akmens Stačiakampio Onxy Turquoises Aukso Smėlio Malachito Karoliukai

Gamtos Cabochon Akmens Stačiakampio Onxy Turquoises Aukso Smėlio Malachito Karoliukai "PASIDARYK pats" Prekės ženklo Apyrankę Pusiau Brangakmeniai Juvelyriniai dirbiniai Priedai

Panašūs produktai: