Dušo SPA filtras/Chloro dušo galva filtras kartu su Kalcio Sulfitas,KDF55&Aktyvinta anglimi tam, odos priežiūros

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.37

Dalintis

Apie prekę

Nemokamas pristatymas vonia, dušo filtras kartu su Anglies & KDF pašalinti chloro effeciently QY-SF10 JAV dolerių 14.20 /vnt.

Nemokamas pristatymas vonia, dušo filtras su Kalcio Sulfitas ir Aktyvintos Anglies pašalinti chloro&sunkiųjų metalų effeciently JAV dolerių 15.50 /vnt.

freeshipping dušo filtro keitimas su KDF 55& aktyvintosios Anglies, kad wippe off chemijos ir sunkiųjų metalų QY-SF10/QY-SF09 JAV dolerių 16.00 /daug

vienetų / daug

Anglies dioksido kiekio technologijų vonia, dušo filtras suminkštinti kietas vanduo ir pašalinti chemikalus, taip pat heavty metalai veiksmingai QY-SF12 JAV dolerių 8.00 /vnt.

Odos priežiūros, vonios, dušo filtrą, jei norite pašalinti cheminių medžiagų ir sunkiųjų metalų veiksmingai QY-SF02 JAV dolerių 9.00 /vnt.

bio vonia, dušo filtras su KDF ir Anglies kartu su wippe cheminių medžiagų, taip pat sunkiųjų metalų veiksmingai QY-SF07 JAV dolerių 34.00 /daug

vienetų / daug

Freeshipping vonia, dušo filtras kartu su anglies ir KDF QY-SF06 JAV dolerių 14.50 /vnt.

Nemokamas pristatymas vonia, dušo filtras kartu su Anglies & KDF pašalinti chloro effeciently QY-SF09 JAV dolerių 13.50 /vnt.

Specifikacijos

1.Sudarė 3 kartu filtrų medžiagos:kalcio sulfitas+KDF55+ aktyvintos anglies

2. ABS electroplated įstaiga su elegantiška skulptūra

3. Refreshable filtro kasetė taikyti

4. Kamuolys uosto dydis:viduje varžtu 1/2" (23 mm)/ne varžtu 1/2"(21mm)

5. Matmenys: 85 Φ* L208mm)

Standarto vandens talpa: 15000 L

Darbinis slėgis: 20 psi - 80 vsi

Pajėgumus per minutę: 9.5 L

Temperatūra: 5 °C -- 80 °C

Savybės:

1) Patentuota konfigūracijos ir dviejų kasečių tegul jis paspaudę diploidas poveikis gydant vandens.

2)Veiksmingai pašalinti sunkiųjų metalų (švino, gyvsidabrio, kadmio, chromo ir kt.), chloridas (liekamojo chloro,chloroformas,anglies tetrachloridas ir kt.) išsiuntimo sparta gali siekti virš 95%;

3)Efektyviai šalina priemaišas, skendinčios medžiagos, rūdžių, bakterijos, virusai ir pan.;

4)Sumažinti liekamųjų pesticidų kiekį;

5)Suminkštinti šaltinio vandens, kad išlaikyti jūsų odos patogus;

Svarbu

1. Mes paprastai apdoroti jūsų užsakymą per artimiausius 12-48hours po sumokėjote, tai geriau jums patikrinti savo elektroninio pašto adresą per šį laiką, jei mes turime kitą reikalingą informaciją iš jūsų.

2. Mes negalime pristatyti P. O Box & negalime pristatyti be savo kontaktinius phoner numerį.

3. Siekiant užtikrinti telefonas ir adresas, kad jums paliko teisinga, mes jums duoti tik tada, adresą, kurį paliko Taiji.lt sistema.

4. Brazilija klientas, prašome pranešti mums savo mokesčių numeris (CNPJ NR. ar CPF NR.), ar mes negalime apdoroti jūsų užsakymą.

5. Rusija klientas, prašome pasirinkti, EMS laivybos metodą, kitos laivybos bendrovės negali patvirtinimo muitinės.

Mokėjimo

Šiuo metu Taiji.lt sistema priima western union, T/T, sąlyginio deponavimo, moneybooker, kreditinė kortelė; jei norite atsiskaityti kitais būdais, pls susisiekti su mumis patikrinti, ar specialiai;

Pristatymas

Siunta bus sutvarkyta per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas, kaip ilgai, kaip pirkėjo informaciją ir pristatymo adresą patvirtino.Prašome suteikti teisę post code ir galiojantį telefono numerį, siekiant išvengti vėlavimo pristatymas.

1) Mes paprastai laivas DHL, "FedEx", UPS, ar AVS --- galime pasirinkti labiausiai ekonominiais būdais-tarp jų ir už jus.

2) Pirkėjų iš toliau šalyse ar vietovėse, prašome susisiekite su mumis, laivybos mokestis specialiai prieš jums atlikti mokėjimą(apima visus nemokamas pristatymas elementus), kitaip mes papratimas organizuoti vežimą, net jei jūsų mokėjimą padaryta; Rusija, Baltarusija, Ukraina, Uzbekistanas, Brazilija,Pietų Amerikoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose, ir nuotolinio šalyse arba regionuose dėl DHL/UPS interneto svetainėje;

3) Jei pirkėjas reikia siuntinį reikia pristatyti, tam tikrų kurjerio arba kitų išreikšti taip, prašome susisiekti su mūsų pardavimo koreguoti kainą iki mokėjimo.

4) per Maža pakuotė 2.0 kg paprastai būti siunčiami China post / HK post / Singapore Post (išvardyti arba susitarė klientas.

5) Mes neturime laivas APO/FPO, P O BOX adresai.

6) atokioje vietovėje mokestis atmesti, adresai išvardyti nuotolinio valdymo srityse, DHL/UPS interneto svetainėje, bus už papildomą 30 JAV dolerių.susisiekite su mūsų pardavimų prieš mokėjimą.

7) Dėl Būdas Metu (nuoroda tik)

Laivybos Būdas

Pristatymo Laikas (Darbo Dienų)

2-3

3-7

7-10

10-20

20-30

>30

UPS

Saugiai Ir Greitai

30%

60%

10%

DHL

Greiti Ir Nedidelė Muitų Tarifų

5%

80%

15%

"FEDEX"

Saugus Ir Ekonomiškas

5%

60%

35%

EMS

Saugiai Ir Nedidelė Muitų Tarifų

5%

30%

50%

15%

Po Oro Paštu

Pigūs, bet Lėtai

3%

30%

60%

7%

Importo Mokestis

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokesčių ar muitų nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau išdėstytų priežasčių.

Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius.Kaip mūsų patirtis, 90% gali pasiekti pirkėjui nemokant jokių mokesčių, pvz., nurodant prekę, kaip pavyzdį ar dovana, bet jūs vis dar rasti, kad kaina yra žemesnė nei standartiniai net jūs pasirinkote mokėti į muitinės!

Grąžinimas ir Garantijos

-Visi elementai yra gerai supakuotas, visiškai naujos, niekada nesinaudojo, o ne restauruotas.

- Visi sandoriai yra galutiniai išskyrus atvejus, kai prekė yra su trūkumais per 7 dienas nuo gaunate prekę.Jei tai yra atveju, punktas bus pakeistas arba pinigai negrąžinami nuožiūra pardavėjas.

- Pirkėjas turi pateikti photoes ar vaizdo bei kitų įrodymų, pardavėjo, jei prekė yra su trūkumais.

Žymos: Filtras, kdf dušo filtras, rf28hdedbsr vandens filtras, chloro filtras 10, kalcio vandens, paukščių kalcio, dušo galva filtras kdf55, vandens filtras, apvalyti vandens filtras, anglies kdf filtras.

Charakteristikos

Tipas Vandens Filtras Dalys
Filtravimo Medžiaga kalcio sulfitas\KDF55\anglies
Spalva SIDABRINĖ
Pakuotė gabus
Medžiaga ABS electroplated
Modelio Numeris QY-SF21W
Funkcija Pašalina Chloro, pašalinti sunkieji metalai
Filtras keičiamomis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dušo SPA filtras/Chloro dušo galva filtras kartu su Kalcio Sulfitas,KDF55&Aktyvinta anglimi tam, odos priežiūros

Dušo SPA filtras/Chloro dušo galva filtras kartu su Kalcio Sulfitas,KDF55&Aktyvinta anglimi tam, odos priežiūros

Panašūs produktai: