Nauja Išpardavimas
55X110cm Didelis Phoenix arba Povas China Siuvinėjimas, Aplikacijos Pleistras Klasikiniai Drabužiai Suknelė Decors Padidinti

55X110cm Didelis Phoenix arba Povas China Siuvinėjimas, Aplikacijos Pleistras Klasikiniai Drabužiai Suknelė Decors "PASIDARYK pats" Priedai Lopai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.64

-26%

€21.42

Dalintis

Apie prekę

Prekės specifiką Produkto Tipas: Pleistrai Žanras: 3D,Eco-Friendly Modelio Numeris: phoenix dėmės Dydis: 15x10cm Technics": Siuvinėti Stilius: Siūti-Apie Produkto Tipas: Lopai, Įrankiai Tipas: Dėmės, Spalva: Spalvinga china siuvinėjimas ant balto akių Produkto Aprašymas

* Produkto Informacija *

Phoenix, povas, drakonas, lotosas, bijūnas, ir kt.yra gražiausių gyvūnų arba augalų Kinijos tradicinės kultūros.Paprastai jie yra laikomi didingumą.Nuo seniausių laikų, žmonės, kad juos į amatų už kambarį arba drabužių puošybai.Šiandien šie rankdarbiai yra vis dar populiarus ir mėgiamas žmonių visame pasaulyje.

Šis produktas yra povas modelis siuvinėti ant akies audinius ir gali būti naudojamas kaip žaliava klasikinio stiliaus drabužių gamybą.Ji yra kelių spalvų.Tai yra daugiausia raudona.Dėl savo paillettes, atrodo spindinčios ir gražios.Taigi, ji taip pat gali būti naudojamas ant scenos kostiumų.Kai jūs jį naudoti, tai geriau nukirpti, audiniu kartu siuvinėjimas ir siūti jis ant tos pačios spalvos audiniu arba drabužius rankomis arba mašina.

Dydis siuvinėjimas yra apie 65*120cm.

* Produkto Rodo *

* Trumpas Įvadas apie Sandorį Procesas *

1. Atidaryti sąskaitą

Prašome palikite savo išsamią informaciją, įskaitant visą vardą (vardas + antras vardas ir pavardė) , adresas, kontaktiniai metodai ir kt.

2. Vieta jūsų užsakymą

Jei jums rasti visus elementus, kad jums patinka, galite užsisakyti ir man.Jei turite bet kokių klausimų apie prekę, kainą, arba laivybos prieš ar po užsakymo, prašome susisiekti su manimi, mane palieka žinutes.

3. Apmokėti užsakymą

Prašome sekite instrukcijas interneto svetainėje, apie tai, kaip mokėti.

4. Vežimas

Kitą pristatymo metodai turi skirtingas kainas ir greitis.Pateikdami užsakymą, jūs galite pasirinkti kelią laivybos svetainėje.Pasirengimas pristatymas bus pradėti pagal jūsų pageidavimą, po jūsų užsakymą.Jūsų užsakymas bus išsiųstas kaip galima greičiau, paprastai per 3 dienas, arba tiek,.Kai prekės yra vežamos iš, tai yra sunku kontroliuoti.Taip, jums geriau turėti geras žinias apie savo greitį prieš užsakymą.

5. Pristatymas ir Atsiliepimai

Jei jums gauti jūsų užsakymą, prašome patvirtinti, kad gavo.Jeigu esate patenkinti produktais, teigiami atsiliepimai yra labai laukiami ir vertinami.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su manimi.

Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į Pagalbos Centrą iš Taiji.lt ne Taiji.lt/help/home.html

* Trumpas Įvadas apie Laivybos *

1. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius:

Tai yra ekonomika pasaulio oro pašto paslaugos, teikiamos Kinija Paštu skirtos laivo prekių užsakymo sumos pagal 7 dolerių ir lengvas žemiau 2kg.Tyrimo metu eksploatacijos laikotarpį, ji gali tik laivo prekes 25 klavišą tautų kaip Brazilija, Ispanija, Ukraina, JAV ir kt.Paprastai tai trunka apie 16 iki 35 dienų, kad krovinys su išimtis ypatingais atvejais, kaip šventės, politikos koregavimas, atokiose vietovėse ir kt.

Nes ji nėra įregistruota, ji yra sunku sekti vietą.

Tai pigiausias, bet lėčiausias būdas pristatymas.

2. Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu:

Tai yra ekonomika pasaulio oro pašto paslaugos, teikiamos Kinija Paštu skirtos laivo lengvas prekes, žemiau 2kg.Paprastai tai trunka apie 16 iki 35 dienų, kad krovinys su išimtis ypatingais atvejais, kaip šventės, politikos koregavimas, atokiose vietovėse ir kt.

Nes jis buvo įregistruotas, ir jo vieta gali būti sekami.

Jei turite daug laiko, ir don\ \ `t norite mokėti per daug krovinių, tai yra geras pasirinkimas.

3. EPacket:

Tai yra ekonomika express " paslauga, kurią teikia Kinija Pašto Express & Logistics, skirtos laivo lengvas produktus užsienyje.Paslauga dabar apima tik jav, ir turi būti išplėstas, kad daugiau šalių ir regionų.Ji paprastai trunka apie 5-15 dienų, kad prekės būtų pristatytos.

Jei esate iš Amerikos su daug laiko ir don\ \ `t norite mokėti per daug krovinių, tai yra geriausias pasirinkimas.

4. EMS:

Tarptautinio greitojo Pašto Paslaugos (EMS) - siuntos pristatymo paslaugos teikiamos Kinija Pašto Express & Logistics (CPEL) ir kitoms pašto operatorių pasaulyje.AVS suteikia skubius laiškus, dokumentus, bankų sąskaitas, mėginiai, ir prekės, ir iš kitų šalių, Taivanas, Honkongas ir Makao greitai greitis ir didelis patikimumas.Ji paprastai trunka apie 3 į 5 dienų produktas, kuris turi būti pristatytas.

Jei esate skubiai ir turi galimybę mokėti daugiau, tai geras pasirinkimas.

5. Speciali Linija-YW:

Kaip pavadinimas rodo, tai yra suprojektuoti laivo prekes į tam tikras šalis, lotynų Amerikos šalys, Rusija, Indonezija, kurį Pekinas YANWEN Logistikos Co.,Ltd, didžiausia specializuota logistikos įmonė, Kinijoje.Paprastai tai trunka apie 16 iki 35 dienų, kad krovinys su išimtis ypatingais atvejais, kaip šventės, politikos koregavimas, atokiose vietovėse ir kt.

Jei esate iš lotynų Amerikos šalys, Rusija, Indonezija ir neskuba, tai geras pasirinkimas.

Pekino YANWEN Logistikos Co.,Ltd " taip pat turi daug kitų logistikos produktus, apimančius platesnį countires ir regionuose.

6. Komercinės greitojo pašto paslaugos, kaip DHL, UPS, TNT, "FedEx" ir kt.

Jie yra greitas, bet brangus.Ji paprastai trunka apie 3 į 5 dienų produktas, kuris turi būti pristatytas.

Jei esate skubiai ir turi galimybę mokėti daugiau, jie yra geras pasirinkimas.Rėmėjų Produktų, Jums Gali Būti Domina Reklama

Rėmėjų Produktai yra reklama parduodamų produktų prekybininkams dėl .com.Mes pasirinkome bestselerių straipsniai šioje kategorijoje tik jums!Pakavimo Informacija Vieneto Tipas: gabalas Pakuotės Svoris: 0.5 kg (1.10 lb.) Pakuotės Dydis: 12cm x 12cm x 12cm (4.72 x 4.72 x 4.72 in)

Žymos: siuvinėjimo pleistras suknelė, balta dėmė, vestuvių suknelė, nėriniai blizgančiais lopai suknelės, appliques lopai drabužiai, gėlės, karoliukai.

Charakteristikos

Produkto Tipas Lopai
Įrankiai Tipas Lopai
Spalva Spalvinga china siuvinėjimas ant balto tinklelio
Dydis 55x110cm
svoris 0.5
Funkcija 3D,EcoFriendly
Technics Išsiuvinėti
Modelio Numeris phoenix lopai
Stilius Siūti-On

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

55X110cm Didelis Phoenix arba Povas China Siuvinėjimas, Aplikacijos Pleistras Klasikiniai Drabužiai Suknelė Decors

55X110cm Didelis Phoenix arba Povas China Siuvinėjimas, Aplikacijos Pleistras Klasikiniai Drabužiai Suknelė Decors "PASIDARYK pats" Priedai Lopai

Panašūs produktai: