Skaitmeninis Laikmatis Novatoriškų Laikmatis Virtuvės Priminimas, Žadintuvas, Atgalinės atskaitos Laikmatis, garso išjungimas JS23

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€24.57

-28%

€34.60

Dalintis

Apie prekę

Skaitmeninis Laikmatis Novatoriškų Laikmatis Virtuvės Priminimas, Žadintuvas, Atgalinės atskaitos Laikmatis, garso išjungimas JS23 Aprašymas:

Savybės:

1. Apversti Skaičiuoja.Tiesiog apversti laikmatį, todėl laiko jūs norite suskaičiuoti žemyn nukreipta į viršų. 6 preset laikus.Jis įsijungia automatiškai.Taigi jums nereikės atliekų antrą ir jums gauna daugiau kiekvieną dieną, kiekvieną minutę.

2. Individualų Skaičiuoja.Jei norite rankiniu būdu nustatyti laiką puikiai kiekvieną sekundę, tik lengvai stumti du mygtukai, siekiant nustatyti tikslią minutę ir sekundę, kaip jums patinka.Taip pat galite nustatyti, kad žadintuvo garsas iki tinkamo lygio, įskaitant silent mode, pranešti jums įvairiose situacijose.

3. Automatiškai Pradėti Skaičiuoti.Vieta tai su savo pavadinimu, nukreipta į viršų ir skaičiavimo laikas prasideda.Laiko intervalas yra nuo 00:01 iki 99:59.

4. Lengvesnis, Mažesnis & Protingesni, lengvas ir mažas.Todėl telpa į bet kurią kišenę ir bet krepšys nešiojimui.

5. Led Ekranas.LED Ekranas skatina geresnę patirtį vizualinių vaizdų, kai stebite laiką.Nėra judesio užlaikymas ekrane.

6. Klijuoti ant bet Kur.Yra magnetinis pusėje klijuoti į šaldytuvą ar metaliniais paviršiais jus palikti laisvas rankas, o sekti laiką.

7. Lengva Įkrauti.Už 1,5 valandos, budėjimo režimas iki 6 mėnesių

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Dydis: 45*42*48mm

Kontrolės metodas: 2buttons+jutiklis

Baterijos talpa: 500mAh

Įkrovimo jungtis: Micro USB

Įkrovimo įvestis: DC5V 1A

Įkrovimo laikas: apie 3 val.

Naudojant laikas: apie 10 val.

Budėjimo laikas: apie 6 mėnesius

Operacija contidion: -20~55C

Medžiaga: ABS su Galvanizavimo

Komplektą Sudaro:

1 x laikmatis

1 x USB kabelis

1 x instrukcija

Žymos: inovacijų prancūzija, laikrodis stalo, virtuvės laikmatis, nešiojamų poket laikrodis, laikrodis tabl, skaitmenų laikmatis, inovacijų afrika, skaitmeninių laikrodžių nešiojamų, žadintuvas virtuvė, žadintuvas skaitmenų.

Charakteristikos

Funkcija LUMINOVA
Motivity Tipas Skaitmeninis
Yra Protingas Prietaisas Taip
Tipas Grindų Laikrodžiai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga plastikiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Skaitmeninis Laikmatis Novatoriškų Laikmatis Virtuvės Priminimas, Žadintuvas, Atgalinės atskaitos Laikmatis, garso išjungimas JS23

Skaitmeninis Laikmatis Novatoriškų Laikmatis Virtuvės Priminimas, Žadintuvas, Atgalinės atskaitos Laikmatis, garso išjungimas JS23

Panašūs produktai: