Nauja Išpardavimas
60mm,100mm Modelis Medžio Armatūra,kraštovaizdžio traukinių geležinkelio/geležinkelio maketas dekoracijos Padidinti

60mm,100mm Modelis Medžio Armatūra,kraštovaizdžio traukinių geležinkelio/geležinkelio maketas dekoracijos "PASIDARYK pats" modelių medžio priėmimo miniatiūriniai dioramas žaidimų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.35

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas

Padaryti medžių, kad atitiktų jūsų pageidavimus ir poreikius.Geras traukiniu maketai, dioramas, architektūros modelius ir kt.Tinka daugeliui svarstyklės.Spauskite čia lapai medžiagų, kreiptis į medžius.

Apie FunTrying

FunTrying , " China įsikūrusi bendrovė, gaminame masto modelio gamybos medžiagos ir miniatiūriniai modeliai, nuo 2017 m. dauguma mūsų klientų yra modelio gamybos kompanijų, architektūros modelio kūrėjų, modelis railroaders, atskirų entuziastų modelis geležinkelio, modelis dioramas ir miniatiūriniai modeliai...mes visada vertę, produktų kokybę ir klientų aptarnavimą ir sunkiai dirbame, siekiant šio tikslo.Dėl šios priežasties, mes turime įgyti grupė lojalių vartotojų ir sukaupta beveik 5000 gerbėjai į Facebook puslapį.prašome laikyti sekite mus ir rasite daugiau atnaujinimai ateityje.Smagiai ir Nuolat Bando puikus hobis miniatiūriniai modeliai ir dioramas.

Žymos: armatūra įrankis, platinos papuošalų, dekoro, kelių masto ho, modelis geležinkelio n masto, modelis geležinkelio ho masto, motoroleris vinilo įvyniojimas, diorama rinkinys, modelis 1 35 diorama, modelis geležinkelio, medžiagų architektūros modeliai.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas FunTrying
Masto 1
Temos Gyvūnai Ir Gamta
Medžiaga plastikiniai
Modelio Numeris TTR23000
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas Masto modle, kad tik
Dydis H=100mm
Amžius 14 Metų, & Iki

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

60mm,100mm Modelis Medžio Armatūra,kraštovaizdžio traukinių geležinkelio/geležinkelio maketas dekoracijos

60mm,100mm Modelis Medžio Armatūra,kraštovaizdžio traukinių geležinkelio/geležinkelio maketas dekoracijos "PASIDARYK pats" modelių medžio priėmimo miniatiūriniai dioramas žaidimų

Panašūs produktai: