1Pc Smėlio Maišytuvas Karšto Gitara, Havajų Smėlio Shaker Ritmą Žiedas Maraca Cabasa Nešioti ant Piršto Ukulėle Priedai Spalva Atsitiktinis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.07

-31%

€3.00

Dalintis

Apie prekę

Aprašymai

Spalvos:atsitiktinis

Dydis: Nemokamai, minkštas dirželis auto adjustabl

Labai mažutis įtaisą, kad jus lydėti nors strumming gitara, havajų ir kt.

Kompozitinių plieno rutuliukai viduje, muzikinį garsą su purtyti savo ranka

Tiesiog pop Ritmu žiedą ant savo piršto (tamprumo daro, kad ji lieka!) ir tai prideda papildomų sparkle a maraca tipo maišytuvo ritmo) lygiai per tiek pat laiko, kaip ir jūsų strumming ranka!Ji taip pat veikia tikrai gerai, su cajon ar bongas pridedant trapumą ritmą į jūsų žaisti

Naudinga mokyti savo ritmą,Tinka kiekvienas muzikos gerbėjas,Poliruoti rankena juosta yra sklandžiai

Puikus dalykas plėtoti ir tobulinti savo muzikos protingas

Paketas apima

1 x smėlio purtyklė

Pastaba: Kadangi Rusija po naujos politikos apie visas pavadinimas , pls kiekvienam pirkėjui pasiūlyti savo vardą ir pavardę, kol jūs mokate savo atsiskaitymo adresas .Ačiū už jūsų puikų bendradarbiavimą !

Pristatymas

1)1-3 Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį.

2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, ir t.t. palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Mokėjimo būdas

1.Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union".

2. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis.Tai pirkėjo atsakomybė, bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė.

Grįžti

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.

Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.

Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Atsiliepimai

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !!

2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

Žymos: kiaušinių purtyklė, gitara paramos sienos, smėlio purtyklė, gitara pakaba sienos, grynas organinės priežiūra, gitara mount, gitara turėtojas, simondsijų aliejus plaukams, argano aliejus nemokamas pristatymas, gitara purtyklė.

Charakteristikos

Modelio Numeris smėlio purtyklė
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Gmarty

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1Pc Smėlio Maišytuvas Karšto Gitara, Havajų Smėlio Shaker Ritmą Žiedas Maraca Cabasa Nešioti ant Piršto Ukulėle Priedai Spalva Atsitiktinis

1Pc Smėlio Maišytuvas Karšto Gitara, Havajų Smėlio Shaker Ritmą Žiedas Maraca Cabasa Nešioti ant Piršto Ukulėle Priedai Spalva Atsitiktinis

Panašūs produktai: