Japonų Anime BLEACH Sagė Inoue Orihime Apdangalai, Mėlynos Gėlės Metalo Smeigtukai Moterų Cosplay Juvelyrika Mada Aksesuarai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.79

-20%

€2.24

Dalintis

Apie prekę

Mieli, sveiki atvykę į mano parduotuvę, geriausias priedai yra čia.

Gaminio aprašymas Pakuotės: OPP maišelį pakavimo nepriklausomai Medžiagos: Cinko Lydinys Svoris:6.5 g Dydis:3.5*6.6 cm Sąlygas:100% naujos Spalvos: nuotraukoje spalva (100% kaip nuotraukos kokybė priedai, prašome nedvejodami pirkti) produkto nuotraukos

jūsų atsiliepimas

Q1:Kaip ilgai užtrunka gauti mano, kad po to, kai aš turiu sumokėti?

A1:Pristatymo terminas priklauso nuo logistikos metodas.Mes paprastai laivas prekes pagal logistikos jums pasirinkti.Jeigu jūsų užsakymas viršija $10 ir jums pasirinkti ekonomikos, logistikos, mes paprastai padėti jums pasirinkti gerą logistika.Jeigu užsakymas viršija $180 (daugiau nei $150 JAV ir kai kuriose šalyse), mes atsiųsime jums kurjerių jei jūsų šalyje palaiko kurjerių pristatymo.Q2: ar Yra nuolaida už didesnius užsakymus?

A2:žinoma, jei jūsų užsakymo suma yra pakankamai didelė, jūs galite susisiekti su manimi ir galėsime aptarti diskontavimas jūsų užsakymą.Ilgalaikiai klientai taip pat gali kreiptis į mane, aš galiu pritaikyti nuolaidą už jus.Q3:Kaip yra produkto kokybė?Kokios medžiagos yra pagamintas?A3:Dauguma mūsų produktai yra pagaminti iš cinko lydinio, nedidelė dalis yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir kitų medžiagų yra pažymėtas prekės informacija.Jei norite daugiau sužinoti apie mūsų produktus, visada galite kreiptis į mane ir aš galiu atsakyti už jus.Yra problema su produkto kokybe.Mes padedame išsiimti.Q4:Kada pristatymas?

A4: Po jūsų užsakymą, mes išsiųsti prekes iš karto, nebent mes sandelyje, bet bus laivas per 3 dienas.Mes pailsėti sekmadienį ir pristatymas bus pirmadienį ryte .Q5:Kada geriausia pirkti jūsų prekes?

A5:Mūsų dalyvavimas visuose didžiuosiuose skatinimas yra geriausia spręsti pirkti ne šį kartą.Antra, kiekvieną savaitgalį, mes padidinti diskonto kiekvieną savaitgalį, jei jums reikia, jūs galite pirkti prekes garsus.K6:Ar turite kokių nors naujų produktų pradėjo?

A6:Taip, mes pradėti naujų produktų kiekvieną dieną, jūs galite spustelėti ant "Producten" ir tada spauskite ant "Nieuw", kad pamatyti mūsų naujus produktus ir pradėjo kiekvieną dieną.Jei jums patinka mūsų naujus produktus, prašome spauskite pirkti.

Mūsų gamybos įmonė

Pakavimas

Produkto express ir paslaugos

Paslaugų Si recibe productos dañados, por favor déjenos jt mensaje y cargue las imágenes de los productos.Si es cierto, le devolveremos su dinero.Si compra los productos para regalar a otros, podemos proporcionar bolsas. $0,3/por bolsa Si tiene algún problemos con los productos, puede ponerse lt contacto conmigo por Trademanager o dejarnos jt mensaje lt Taiji.lt.Le responderemos dentro de las 24 valandų.

Fddeback

Žymos: ichigo, gokas pin, mapl, bičių atlapas pin, skrybėlės moterims, ichigo kurosaki, plaukų juosta, balinimo cosplay, pin pokemon, genshin poveikis.

Charakteristikos

Modelio Numeris X335
Gamint. Mes turime Savo Juvelyrikos Gamykla
Lytis MOTERIS
Formos\modelis ROUND
Dydis 3.5*6.6cm
Notice3 Kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą, jei turite klausimų apie prekę
Sagės Tipas Sagės
Notice2 apie spalvų Tikrasis spalva gautų, turi dominuoti
pakuotė opp krepšys
svoris 6.5g
Bauda ar Mados Mados
Notice1 Galite pasirinkti tinkamą logistikos režimą pagal savo poreikius
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Madinga
Elemento Tipas Sagės
Spalva kaip nuotraukoje
Prekės Pavadinimas MUMING PAPUOŠALAI
Metalų Tipas cinko Lydinys
Medžiaga Metalo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Japonų Anime BLEACH Sagė Inoue Orihime Apdangalai, Mėlynos Gėlės Metalo Smeigtukai Moterų Cosplay Juvelyrika Mada Aksesuarai

Japonų Anime BLEACH Sagė Inoue Orihime Apdangalai, Mėlynos Gėlės Metalo Smeigtukai Moterų Cosplay Juvelyrika Mada Aksesuarai

Panašūs produktai: