Gamintojas ZPDECOR Pigiai Parduoti Aukštos Kokybės Pretty Rožinė Aukso Spalvos Grandinę Plunksnų Sagė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€41.74

Dalintis

Apie prekę

gaidžio plunksnų,ilgai gaidžio plunksnų,gamtos gaidžio plunksnų,plunksnų,plunksnų pardavimas,dekoratyviniai plunksnų,plunksnų dekoro,plunksnų papuošalai priėmimo,spalvos plunksnos, pardavimas,Mėlyna Plunksna,Vištos Plunksnų,plunksnų karnavalas,gaidžio uodegos plunksnos,spalvos plunksnos, skirtos parduoti,gražus Plunksna

Gamintojas ZPDECOR Pigiai Parduoti Aukštos Kokybės Pretty Rožinė Aukso Spalvos Grandinę Plunksnų Sagė

Produkto Informacija Prekės Pavadinimas ZPDECOR Plunksnų Produkto Pavadinimas Rožinė Žąsų Plunksnų Sagė Medžiagos Žąsų Plunksnų ir Vištienos Balno Plunksnų Ilgis-Apie 4-6inch (10-15cm) Occassion Kostiumo Aksesuaras Vestuvių Spalva Rausva Pakuotė 1 vnt krepšys-Prekybos vadybininkas cn1518645937deuj Įmonės Pavadinimas Yiwu ZP Craft Co.,Ltd Parduotuvės Svetainėje Pastaba

šis ryšys yra rožinė žąsų plunksnų sagė su rausva vištienos balno plunksna ,Jei jums reikia kitos spalvos ar stiliaus ,prieš savo užsakymą arba paruošti mokėjimo,prašome susisiekti su mumis(palikti pranešimą Taiji.lt arba susisiekite su Prekybos Vadybininkas.

Patarimai:

1,Visą produkto vaizdą, buvo 100% imtasi natūra ,visos teisės saugomos,Jei rasti kolegomis kopija, rezervuota !

2,plunksnų buvo Ranka Pasirinkite ir gali būti užtikrinti, kad kokybė-tai A+++ ,naudojamas norma 99% ,prašome pirkėjų draugai jaučiasi confort pirkti.

- Matyti daugiau informacijos apie pricture:

* Produkto Pakuotės duomenys *

* Gaminio ilgis duomenys *

* PAŽYMA *

1,SVEIKATOS PAŽYMĖJIMAS : US$50.00

2,FUMIGACIJA/DISNFECTION SERTIFIKATAS : US$50.00

3,ORIGINALUS SERTIFIKATAS : US$50.00

Pastaba:

Jei jums reikia padaryti, pažymėjimas jūsų užsakymą , Prieš jūsų mokamos,prašome susisiekti su mumis fristly (jūs galite susisiekti su mumis per trademanager arba palikite pranešimą, kad jūsų užsakymas), ir pasakykite mums, kuris sertifikatas, jums reikia?tada mes pasikeis kaina jūsų užsakymą,kai everthing buvo patvirtinta,Galiausiai, prašome jį sumokėti.ačiū.

*ATKREIPKITE DĖMESĮ*

1, Apie Spalva:

Visas plunksnas nekilnojamojo shootting,Dėl apšvietimo,rodyti ar kitą issure skirtingų spalvų ir laimingas off spalva problemą,prašome, kad gavo sklype vyrauja.Jei yra labai didelis poreikis spalva pirkėjai,prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą.

2,Dėl kokybės:

Plunksnos labai skiriasi formos ir dydžiai.Visi šie plunksnas nuo išgelbėti paukščiai.Paukščiai yra laimingai laikomi kartu, didelis skrydžio narve, todėl plunksnos gauti žaidė ir sukramtė, kaip gerai!Gali būti, kad nepilnametis netobulumo, dėl kai kurių plunksnos.

3,Apie Naudojimas:

Plunksnos yra švarus ir dezinfekuotas paruoštas naudoti.Galite naudoti šias plunksnos amatų,apdailos,šalis,kostiumai,namų dekoracijas,ar vestuvių papuošalai.

Žymos: cz plunksnų sagė, kubinių plunksnų sagė, antikvariniai plunksnų sagė, vyras plunksnų sagė, juoda plunksna sagė, didžiulis plunksnų sagė, phoenix plunksnų sagė, akių plunksnų sagė, negabaritinių plunksnų sagė, žalioji plunksna sagė.

Charakteristikos

Prekybos vadybininkas cn1518645937deuj
Modelis Dažyti
Prekės Pavadinimas ZPDECOR
Medžiaga Žąsies plunksnos
Parduotuvės Svetainėje www.aliexpress.com/store/2184055
Plunksnų Sagės Ilgis apie 4-6inch(10-15cm)
Pritaikyti Taip
Produkto pavadinimas Rožinė Žąsų Plunksnų Sagė
Įmonės Pavadinimas Yiwu ZP Craft Co.,Ltd
Spalva ROŽINĖ
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris Rožinė Žąsų Plunksnų Sagė
Apdaila Aukso Spalvos Grandine
Pakuotė 1 vnt/maišelis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gamintojas ZPDECOR Pigiai Parduoti Aukštos Kokybės Pretty Rožinė Aukso Spalvos Grandinę Plunksnų Sagė

Gamintojas ZPDECOR Pigiai Parduoti Aukštos Kokybės Pretty Rožinė Aukso Spalvos Grandinę Plunksnų Sagė

Panašūs produktai: