Gamyklos kaina, oro kompresorius, filtras element1615769500 naftos ir dujų separatoriaus filtro elementas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€74.49

Dalintis

Apie prekę

Oro kompresorius filtro elementas naftos ir dujų separatoriaus filtras element1615769500 Sveikiname jus

Produkto Aprašymas

oro kompresorius dalys alyvos filtras separatorius specifikacijos

Tipas alyvos filtras separatorius Pakeitimo P/N 1615769500 Medžiagos Ultra-fine stiklo pluošto kompozitinių filtrą iš JAV HV & Lydall Prašymą, oro kompresorius, dalys, Pradinio slėgio skirtumas ≤0.02 Mpa Aliejaus kiekis-3~6PPm Alyvos rūko dalelės ≤0,1 µm Darbo gyvenime 3500h--5200h dydžio standartas Efektyvumas 99% MOQ 2VNT Pakavimo 1 vnt/poli maišelį, vienoje kartoninėje dėžutėje atveju, arba kaip prašymu.

Produkto Vaizdai

Naudojamas filtro medžiaga: importuojamų stiklo pluošto filtras medžiaga

Produkto detalę:

Oro kompresorius naftos skirtuvas, taip pat žinomas kaip naftos skirtuvas , yra svarbi sraigtinis oro kompresorius, jos vaidmuo yra atskiras naftos suspausto oro, todėl kaip gauti suspausto oro, be aliejaus.Ji turi savybes, pilnas naftos ir dujų atskyrimo, maža pradinė varža ir ilgą tarnavimo laiką.Darbo efektyvumą, naftos vartojimas ir suslėgto oro kokybės kompresorius yra garantuotas.

Oro filtras yra įrenginys, valantys orą.Vengti dulkių, smėlio ir įvairių priemaišų ore tiesiai į variklio cilindro degimo, siekiant užtikrinti veiksmingą variklio ir išplėsti paslaugų variklio eksploatavimo laiką.

Funkcija oro kompresorius, tepalo filtro yra filtruoti metalo dalelių ir priemaišų oro kompresorius naftos, užtikrinti švarą naftos apyvartą sistemą ir užtikrinti saugų pagrindinis variklis.

Mes užsiima filtro gamybos daugiau nei 10 metų gamyklos, pasirenka importo filtravimo medžiagos, gamyba, produktai, kurių atsparumas korozijai, didelio efektyvumo, bauda filtras, savybes, aukštos kokybės filtras, galima ne tik užtikrinti aukštą efektyvumo gamyba, taip pat gali prailginti tarnavimo laiką, oro kompresorius, kviečiame naudotis mūsų produktus, mes naudojame aukštos kokybės produktas, puikus aptarnavimas duoti atgal į jūsų pasitikėjimą ir paramą!

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko šiuos produktus:

Jei norite daugiau sužinoti apie mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis Įmonės informacija

Langfang Shengkang Filtravimo Įranga Co., Ltd.įsikūręs Langfang Miestas, kuris turi reputaciją Beijing-Tianjin Koridorius.Ji sujungia filtravimo, valymo gaminio projektavimo, mokslinių tyrimų ir plėtros, ir gamyba.Mūsų gamykla specializuojasi gaminti įvairių filtrų elementai.Kurios yra plačiai naudojamas chemijos, elektronikos, farmacijos, tabako, maisto, cemento, kalnakasybos, metalurgijos, elektrinių ir kitų pramonės srityse.Su principu "mokslo valdymo, kontrolės procesą ir pirmos klasės kokybės", mūsų gamykloje visiškai įgyvendina ISO9001 kokybės sistemą, įgyvendina kokybės kontrolės kiekviename nuorodą, tiekimo, gamybos ir pardavimo, ir vykdo griežtą darbuotojų mokymus su griežta ir pragmatiškas profesionalumą.Įsipareigojusi gaminti pirmos klasės kokybės produktus, visi išsamią veiklos rodikliai yra geresni, nei nacionalinių standartų. "Klientų pasitenkinimas" yra mūsų nuolatinį įsipareigojimą.Mes pasirengę bendradarbiauti su šalies ir užsienio pirkliai pasidalinti kūrybos džiaugsmą ir sėkmę!DUK

Q1:ar jūs Esate gamintojas ar prekybos kompanija?

A: Mes filtravimo įranga manufactuer su 10 metų patirtį.Mes galime tiekti OEM&ODM paslaugos.

Q2: Kas gali būti pritaikyti?

A: Dydis & aspektą pritaikymas ir logotipas spausdinti konkretiems klientams specialus reikalavimas.

Q3:Kokios rūšies jūsų pakuotę ?

A:Neutralus Kartoninė pakuotė arba accordimng kliento reikalavimus.

Q4: Kokia jūsų mokėjimo terminas?

A: T/T", "Western Union", L/C,Paypal,Kredito kortelę ir kt.

Mūsų paslaugos

1 ) 100% naujai,100% testas iki pristatymo.

2) Profesinės eksporto komanda ir greitas aptarnavimas.

3) Geras po pardavimo, paslaugų,greičio atsakyti per 24 valandas.Produkto Pakavimo

Prekių Pristatymas Ir Apmokėjimas

Susisiekite su mumis

1. Produkto Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimas Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl Taiji.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Laivybos Garantija Pakuotės informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Žymos: kompresoriai, kompresorius, oro kompresorius priedų, segmento kompresorius, oro išmetiklis, komercinių oro kompresorius, priedai, yongheng, auto alyvos separatorius, oro kompresorius filtras, naftos skirtuvas, universalus, oro kompresorius, padangos, priedai.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gamyklos kaina, oro kompresorius, filtras element1615769500 naftos ir dujų separatoriaus filtro elementas

Gamyklos kaina, oro kompresorius, filtras element1615769500 naftos ir dujų separatoriaus filtro elementas

Panašūs produktai: