Nauja Išpardavimas
Happymodel EP40 Augalų Apsaugos UAV Drone Didelio Srauto Elektrinis Siurblys 12V/25V Vandens Siurbliai, 3S/6S Narkotikų Siurblys Padidinti

Happymodel EP40 Augalų Apsaugos UAV Drone Didelio Srauto Elektrinis Siurblys 12V/25V Vandens Siurbliai, 3S/6S Narkotikų Siurblys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€30.81

-18%

€38.03

Dalintis

Apie prekę

Happymodel EP40 Augalų Apsaugos UAV Drone Didelio Srauto Elektrinis Siurblys 12V/25V Vandens Siurbliai, 3S/6S Narkotikų Siurblys

Augalų apsaugos mašinos siurblys

Augalų apsaugos mašina naudoja brushless pavarų siurblys, kuris yra tik 123 g šviesai, su didelio slėgio siurblys ir dizaino, darbo laikas 200 val.Siurblys ir srauto pokyčiai yra maži, per visą gyvavimo ciklą, bei techninės priežiūros ir atsarginių dalių pakeitimo sąnaudos yra nedidelės.Tinka augalų apsaugos tranai įvairių specifikacijų.

Naudojant 12V ir 25V ištvermės testas, kriterijai, mes matuojama buvo: 1A be apkrovos, 3.4 L 12V2A, ir 4.7 L 25V2A ir keitimas vandens išėjimo po 200 valandų.Daugiau nei 10%.

Įrengimo ir naudojimo atsargumo priemonės:

1: pavarų siurblys turi būti įrengtas žemiau skysčio lygio.

2: Ši pavara, siurblys gali būti varomas 3, 6S akumuliatorių.

3: pavarų siurblys gali pakeisti srautas po reguliavimas: elektrinis greitis.

4: Įdiegti filtrą, prie vandens įleidimo ir įsitikinkite, kad skystis yra be priemaišų, siekiant išvengti žalos siurblio.

5: Prašome išvalyti medicina lauką ir medicinos siurblys su vandens prieš naudojant jį ilgą laiką arba prieš padėdami jį, siekiant išvengti kondensacijos medicinos ir sugadinti medicina siurblys.

6: Valymas medicinos lauką ir medicinos siurblys: užpildyti medicina talpą su švariu vandeniu, pradėti medicina siurblys, ir išpumpuoti.

7: pavarų siurblys yra griežtai draudžiama dirbant tuščiąja eiga.Kai nėra skysčio aušinimo ir tepimo metu tuščioji eiga, tai lengva sukelti aukštos temperatūros žalos siurblio korpuso.

Nustatant medicinos siurblį prieš naudojant:

Naudoti perjungimo jungiklis nuotolinio valdymo kontrolės ESC ' s "ESC".Pirmiausia pasirinkite atitinkamą perjungti kanalą ir prijungti ESC kontrolės linija.Po ESC ir imtuvas yra įjungtas, klausytis ESC apokalipsė.Patvirtinti, kad ESC yra didelis ir nustatyti kalibravimo garso sūpynės pereiti į priešingą poziciją.Palaukite, kol ESC kalibravimo užbaigti.Metodas yra tas pats, kaip sklendės kanalo kelionės.Po nustatymas yra baigtas, perjungimo jungiklis naudojamas bandymo narkotikų siurblys.Jei srauto siurblys yra per didelis, aukščiausias taškas insulto šis kanalas yra nustatytas į nuotolinio valdymo pultelį, ir didžiausias insulto parametras jungiklis yra sumažintas, ir srauto siurblys yra sumažintas.Išsaugoti nuotolinio valdymo parametrus po bandymo, yra daugiau.Atjunkite ESC ir imtuvo maitinimo šaltinis.Įsitikinkite, kad nuotolinio valdymo siurblio jungiklį yra žemiausia padėtis prieš kiekvieną naudojimą.Orlaivis gali būti purškiamas paprastai po jungiklis yra įjungtas.

Narkotikų siurblio remontas

Važiuojamojo dalis siurblio korpuso yra plastiko dalis, suformuoti pagal pelėsių.Todėl, pakeitimo išlaidos yra labai mažos.Jei vartotojas mano, kad savęs priežiūra gali būti remontuojamos, siurblys gali būti siunčiami atgal į remonto ir keitimo operacija dalis, ir kaina bus ne didesnė kaip 20 juanių (krovinių vežimo yra extra).Jis yra atsparus vandeniui variklio skyriuje, pagaminti iš aliuminio lydinio, CNC.Variklis ir aliuminio lydinio dalys nebus pažeistas normaliai.

Žymos: happymodel mobula7, mobula 7, mobula6, mobula, crazybee f4, mobula7, drone happymodel, 1s brushless, 0802 variklis, mantis85.

Charakteristikos

RC Dalys ir Acc Kita
Transporto Priemonės Tipas Sraigtasparniai
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Atnaujinti Dalys/Priedai Kita
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Modelio Numeris EP40
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Happymodel EP40 Augalų Apsaugos UAV Drone Didelio Srauto Elektrinis Siurblys 12V/25V Vandens Siurbliai, 3S/6S Narkotikų Siurblys

Happymodel EP40 Augalų Apsaugos UAV Drone Didelio Srauto Elektrinis Siurblys 12V/25V Vandens Siurbliai, 3S/6S Narkotikų Siurblys

Panašūs produktai: