Dvigubas Twin Ekranas DVD Grotuvas Pora Pagalvėlės 9" LCD Automobilių Pagalvę Monitoriai palaiko 32 Bitų Žaidimų ir Vaizdo Žaidimų, ir SPINDULIŲ Siųstuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€244.13

Dalintis

Apie prekę

9 Colių Automobilinis Pagalvėlės Vaizdo Grotuvas, Dvigubas Ekranas DVD Grotuvas, palaikomas USB/SD/IR/FM Siųstuvas/32 Bitų Žaidimai+Nuotolinio Valdymo pultu * pora ausines neprivaloma,Komfortą kontrolės leatherette ausies supa, Dual channel funkcija, gebanti (A/B), Pagerėjo akustin

* Palaiko 32 Bitų žaidimai ir jūs galite mėgautis savo kelionę,jūs galite atsisiųsti daugiau žaidimų per internetą, į USB ar SD Kortelės,ateina su wireless multi-funkcija nuotolinio valdymo(gali būti naudojamas kaip game pad)

* 2 infraraudonųjų SPINDULIŲ ausinės yra įtrauktas,Built-in FM Siųstuvas,built-in infraraudonųjų SPINDULIŲ Imtuvas,galinis passagers gali naudotis belaidžio ausinės infraraudonųjų SPINDULIŲ funkcija & priekiniai keleiviai gali klausytis radijo ar muzikos.Parama 2 Rūšių žaisti,galite žaisti tą patį filmą, ar skirtingi filmai

* Užtrauktuku Pagalvė yra puiki apsauga ekranu ir dvd leistuvas. 9 colių skaitmeninis ekranas su 800*480 rezoliucijos,stiprus anti-trukdžių ir gebėjimas greitai reaguoti,pateikti jums neįtikėtiną vaizdo malonumą.

* Built-in FM Siųstuvas; Multi-regiono DVD Grotuvas kiekvienoje pagalvėlės,suderinama su MP4/MP3/DVD/SVCD/VCD/CD/CDG/CD-R/CD-RW/DIVX/WMA/JPEG

Į Eincar yra 9 colių LCD automobilinis vaizdo pramogų pagalvėlės sistema.Jis yra universalus tinka sistemą ir apima visas reikalingas dalis, kad atitiktų jūsų transporto priemonės.

Savybės:

9"" Aukštos Rezoliucijos Monitorius su Skaitmenine Skydelis (Skaitmeninis plokštės suteiks jums geriausią įmanomą vaizdą, su aukštojo apibrėžimas spalvų)

Regione Nemokamas DVD Grotuvas

Laikmenos Tipas: MP5/MP4/MP3/DVD/SVCD/VCD/CD-R/CD-RW/DIVX...

Multi-Media SD/MS/MMC Kortelių Skaitytuvas

USB Media Įvestis (MP3, MP4, WMA)

Built-in FM siųstuvas už belaidžio ryšio garso atkūrimas per automobilio stereo sistemą.Remti Dual Channel IR Ausines

Built-in infraraudonųjų SPINDULIŲ Siųstuvas IR Suderinama Stereo Ausinės (Parduodamas Atskirai)

Vidiniai Stereo Garsiakalbiai žemo lygio klausymosi

RCA Line A/V Signalo Išėjimas

Vaizdo Įvesties Sistemas: AV1,AV2

SONY Lazerio Lęšio

Integruotas Garsiakalbis

PAL/NTSC Suderinama

Aukštos Kokybės "Leatherette" Pagalvėlės Pagalvė

Ekrane Meniu Anglų, Ispanų, Prancūzų, Russain, Kinų, Italų, Portugese, Vokiečių...

Daugiafunkcinis Nuotolinis Valdymas, Įtrauktos

Lengvas, dizainas patogumas

Automatinis išjungimas dėl ausinių

Automatinis maitinimo išjungimas, kai nėra signalo

32 Bitų Žaidimų Sistema integruota su įtrauktos žaidimų valdiklis

Matmenys 270mm(H)x160mm(W)x200m(D)

Saugumo Dangtelis su Užtrauktuku

Tipas:Pagalvėlės Automobilių DVD Grotuvas

Gamintojas:Eincar

Garantija: 1 metai

* Pakuotės turinys:2 Pagalvėlės vaizdo įrašus,2 nuotolinio valdymo,2 anglų vadovą.

Susisiekite su mumis:

Jūs galite susisiekti su mumis šiais būdais: Taiji.lt: Pranešimų Centro

El. paštas: liangxiong24foxmail.com

Trademanager: cn1515228827hyxp (anglų k.)

Q: Ar jums išbandyti produktą prieš pristatymas?A: Jie gamykla bus išbandyti ją gamindami, ir užtikrinti, kad mūsų klientai gauna darbo prietaisas, mes išbandyti jį vėl, kol mes laivas jį.Visos prekės yra visiškai naujos, tiesiai iš gamintojo.Jei gavote nekokybišką prekę, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to pasirašyti ant kvito.Mes grąžinsime arba pakeisti jį.Grąžinti per 7 dienas nuo gavimo dienos gali būti grąžinti (pašalinti laivybos krovinių) Grąžinti per 20 dienų nuo gavimo dienos gali būti pakeista.Grįžti per 1 metus nuo pirkimo datos gali būti taisomas.Jis yra užsakovo pareiga apmokėti, grąžinimo pašto ir laivo prekės grįžti į jav.Mes atsiųsime atgal į savo išlaidas.Visas ataskaitas, turi būti patvirtinti mūsų po tarnybos darbuotojai, mes neatsakome už bet kokią grįžti paketą, be išankstinio įspėjimo.Ne sugedęs grįžta, ten bus administravimo mokestis taikomas.VIENERIŲ Metų Gamyklos Garantija(priedai nepridedami).Garantija bus anuliuotas, nes: 1) Žala dėl: Netinkamo drabužiai & ašara, purvo, netinkamai, netinkamo montavimo ar eksploatavimo, nepriežiūros, nelaimingų atsitikimų. (2) Bet kokius nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo pakuočių, kai pirkėjams grąžinti prekę mums. (3) Jeigu turtas buvo išardyta arba taisomas teisių neturintis asmuo.Kliento patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti us5 žvaigždės atsiliepimų.Jei turite klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, arba paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.Visi pranešimai ar el. laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą arba skundas, mūsų vadybininkas.

Laivybos Politika: Mes laivas visame pasaulyje.

1) iš Esmės mes jums pasirinkti labiausiai ekonominės būdas siųsti prekes jums.

2) Jei svorio jūsų sklypas yra per 2kgs, paprastai, mes išsiųsti UPS, DHL, ar AVS kitų pagreitinta kurjeriai.Tai trunka apie 3-10 dienų atvykti į savo vietą.

3) Jei svorio jūsų sklypas yra per 2kgs, paprastai, mes išsiųsti Oro Paštu, arba greitojo Pašto Paslaugos.Tai trunka apie 7-20 darbo dienų atvykti į savo vietą.

4) Jei savo pristatymo adresą suranda nuotolinio valdymo srityje, pirkėjas gal susimokėti atokioje vietovėje mokestis.Mes jus informuosime, prieš išsiunčiant prekę out.

5) Rusija klientui, mes galime naudoti 139 pristatymo ar AVS pristatymas.

Bet papildomų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus patikrinti, laivybos išlaidų ir pristatymo būdas su mumis iki mokėjimo, ačiū!

Importo Mokesčio:

Suma, kurią turite sumokėti mums tik apima straipsnius, kainą ir siuntimo išlaidas.Mes ne pridėti Muitų, Pridėtinės Vertės Mokesčių, Muitų, Mokesčių ir kitų rinkliavų.

Žymos: "toyota" pagalvėlės automobilių stebėti, stebėti sėdynės, stebėti stogo, automobilių pogalvių monitorius, twin automobilių ekranas, automobilių dvigubas ekranas, dvd žaidimų žaidėjas, dual veidrodis stebėti, automobilinis stogo monitorius, portabl dvd.

Charakteristikos

Krova Pagalvėlės
Elemento Dydis 9 COLIŲ Automobilinis Pagalvėlės pagalvė
Spalva juoda ,mes taip pat turime pilkos ir smėlio spalvos
Modelio Pavadinimas automobilinis dvd grotuvas
Rezoliucija 800x480
Sistema PAL & NTSC Auto Perjungimas
Dovanų 1 metų garantija+
Medžiagos Tipas pagalvė laisvų rankų įranga
Atkūrimo Formatai DVD/VCD/MP3/MP4/CD-R/CD-RW/DIVX...
Savybės Žaisti patys arba skirtingi filmai tuo pačiu metu
Elemento Tipas Automobilių Monitoriai
Ekrano Dydis 9"
Belaidžio Žaidimas Pagalvėlės&Nuotolinio valdymo pultelis Valdymo žaidimai belaidžiu ryšiu jokių kabelių pažaisti
Prekės Svoris 5500g
fm siųstuvas Būdą, kaip gauti iš garso monitorių be jokių laidų
Prekės Pavadinimas EinCar
Built-in infraraudonųjų SPINDULIŲ siųstuvas taip, galite siųsti garso signalas belaidžio IR ausines
Tinka Jie gali iš esmės tinka bet kokia transporto priemone

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dvigubas Twin Ekranas DVD Grotuvas Pora Pagalvėlės 9

Dvigubas Twin Ekranas DVD Grotuvas Pora Pagalvėlės 9" LCD Automobilių Pagalvę Monitoriai palaiko 32 Bitų Žaidimų ir Vaizdo Žaidimų, ir SPINDULIŲ Siųstuvas

Panašūs produktai: