1 vnt 700mm Ilgio Co2 40 Vatų Lazeriu Vamzdelis , 40W Co2 Lazerio Vamzdis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€139.51

Dalintis

Apie prekę

Co2 40 Vatų Lazerio Vamzdelio ilgis 700mm

Mactron Prekės Aukštos Kokybės 40w Co2 Lazerio Vamzdelio plačiai naudojami įvairių Mini Laser Cutting machine, Darbalaukio Lazerio Pjovimo Graveris, Lazerio Antspaudas Graviravimas Mašina ir kt.

1. Specifikacija 40W CO2 Lazerio Vamzdis :

Modelis

Ilgis

(mm)

Pagrindiniai parametrai veiklos rodikliai(Wavelength10.6µm)

Skersmuo

(mm)

Lazerinis

Vietoje

(mm)

Suveikimo

Įtampa

(kv)

Veiklos

įtampa

(kv)

Suveikimo

Srovė (mA)

Veiklos

Dabartinis

(mA)

Galia

galia

(w)

Stabilumas

(%)

MT - 700

700

Ø50±2

≤3

14-15

10-10.5

4-5

15-18

≥26-30

10

2. Kita Specifikacija Co2 Lazerio Vamzdis:

Galia 40w 50w 60w 80w

100w

130w

150w Saitą

3. Nuotraukos

Standartinis Eksporto Medinė Pakuotė : apsaugoti trapią stiklinis vamzdelis

Apie mus:

1) Kokybės

Mactron Technology Co,.ltd praėjo ISO9001/2000 kokybės certificationhe.Visi mūsų produktai turi CE Sertifikatą, FDA Sertifikatas ir RoHS Sertifikatas.

2) Kaina

Siekia pagerinti našumą ir sumažinti išlaidas, mes turime absoliutus dominavimas kaina parduoti produktus tiesiogiai galutiniams vartotojams dėl Taiji.lt kaip gamyba .

3) Paslaugos

Tarptautinės custmer, teikiame profesionalias technikas pagalbą dėl visų mūsų produktų Trademanager verkšlenti 24 valandas.Jokių problemų dėl produktų, mes pasistengsime suteikti žingsnis po žingsnio instrukcija jums.

4) Garantija Ir Grąžinimas

Mes esame laimingi, pakeisti arba grąžinti pinigus ir tikslas-spręsti problemas greitai, kad atitiktų jūsų pasitenkinimą.Jei prekės atvyksta sugedęs ar sugadintas, jūs turite 7 dienas nuo gavimo datos susisiekite su mumis.Prašome pateikti įrodymus mums.Tokia kaip nuotraukos,vaizdo įrašai ir dokumentai.Mes pakeisime jums naują ar grąžinti jums pilną pinigų!

5) Pristatymas

Su profesionalių pakavimo, siekiant išvengti žalos, Mes dar neparašė daug produktų pasaulyje saugaus ir patikimo, įskaitant JAV, Europa, Rytų Europa, Pietų Amerika, Artimieji Rytai ir t.t.kai gauna mokėjimo, mes post prekes ir teikti kvėpavimo takų sąskaitą skaičius on-line stebėjimo per 24 valandas, įskaitant ir savaitgalį.

6) Atsiliepimus

Jūsų satisfication ir teigiamas feedbck mums yra labai svarbus.Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas, prašome palikti mums, 5 Žvaigždučių.Jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atostogas, bet neigiamų atsiliepimų, mes norėtume pabandyti geriausia išspręsti visas problemas už jus!

Kaip Teisėjas Co2 Lazerio Vamzdelio Kokybės Problema

(1) graviravimas ir pjovimo gylis yra ne pakankamai, kai lazerio vamzdis pradėti dirbti

Prašome patikrinti, lazerio vamzdis įdiegti rungtynių yra prober, ar ne.Šviesos kelias yra teisingas, ar ne.Fokusavimo atstumas nustatymas yra teisingas ar ne.Veidrodis ir fokusavimo lęšio paviršius yra švarus, ar ne.Jei ji turi nulio, jei viskas yra gerai, mes vertiname, tai lazerio vamzdis problema.

(2) graviravimas ir pjovimo gylis nepakanka, po lazerio vamzdelio darbo metu.

Prašome patikrinti, lazerio vamzdis įdiegti rungtynių yra prober, ar ne.Lazerio aušinimo vandens temperatūra yra didesnė kaip 30 laipsnių, ar ne.Fokusavimo objektyvas ir veidrodis yra karšta, ar ne.Kiekis ir slėgis aušinimo vandens yra normalu, ar ne.Jei viskas yra gerai, mes teisėjas lazerio vamzdis turi kokybės problemų.

(3) Aukštos įtampos uždegimo ir biudžeto įvykdymo patvirtinimo

Prašome patikrinti, ar teigiamas jungtis yra purvinas ir šlapias, ar ne.Ji yra netoli mašina, metalinis korpusas, ar ne.Lazerio maitinimo teigiamas jungties yra prijungtas, ar ne.aukštos įtampos kabelis yra sulaužyti arba neprisijungęs ar ne.Jei visi, tai ne problema, mes reguliuoti lazerio vamzdelio, yra kokybės problema.

(4) CO2 Lazerio vamzdelio nutraukti, įtrūkimai, lazerio galvos nukristi.

a)aušinimo vandens temperatūra yra kontroliuojama tarp 25-30 temperatūros, ar ne.Šaltas erdvės, vandens, negali likti lazerio vamzdelio įšaldyti.

(b)lazerio vamzdis darbo yra suprasti, lazeriu, vandens apsaugos kontroliuojama, ar ne. (Bandymo lazerio spindulys turi įvykti, arba ne, kai vandens apsaugos nutraukti darbą)

(c)lazerio vamzdis turi burbulas, ar ne.

(d)Lazerio vandens slėgis ir tūris yra normalus, ar ne.Ir kryptį lazerinis vandens srauto lazerio vamzdis yra iš žemesnio į aukštesnį tašką.

(e) vandens vamzdis, rišti, ar ne.

Jei viskas gerai, lazerio vamzdis turi kokybės problema, mums reikia pakeisti naują co2 lazerio vamzdelio.

Kaip Įdiegti Co2 Lazerio Vamzdis

(1) Pirma, prijunkite vandens žarną prie lazerio vandens šaldymo, nustatykite vandens išleidimo vamzdžio poziciją pagal principą lazerio vanduo teka iš žemesnę poziciją į aukštesnę poziciją kryptimi.Užtikrinti, lazeriu, vandens pilna lazerio vamzdelio ir neturiu burbulas.Tada atidarykite lazerių maitinimo.

Skelbimas:

a) lazerio aušinimo vanduo yra distiliuotas vanduo arba gryno vandens, temperatūra turėtų būti 20-30. Vasarą vandens temperatūra yra aukšta, turėtų pakeisti lazerio vandens šaldymo arba sustabdyti mašiną, o.Šaltame srityje, neleiskite vandens užšalimo, ypač neleiskite vandens buvimo lazerio vamzdelio jei lazerio aparatas neveikia. (Mandagumas: klientams, kurie naudojasi kintamoji srovė turi leisti vandens langelį įžemintas).

(b) dviejų rungtynių turėtų būti įrengta 1/4 poziciją lazerio vamzdelio galvos.Ir vandens kiekis, tekantis yra 2L-4L/min, jei ne, aušinimo vandens poveikio, tai nėra gerai.Tai leis dangos, vamzdžių lengva nukristi.Sijų nekreipė dėmesio ir sumažinti lazerio galia.Antgalis aušinimo vandens šaldymo turi būti taikomos po vandeniu.Jei ne, lazerio vamzdis negali visiškai su vandeniu, kai šalia pradžia.

(c) Atkreipkite dėmesį, kad apsaugoti lazerių išėjimo langas, siekiant išvengti dūmų apipurškiant darbo metu, taip pat reguliuodami šviesos kelią.Kai lazerio galia langas yra užterštas, lazerio galia sumažėjo.Taigi, prašome naudoti sugeriamosios medvilnės arba audiniu artimųjų alkoholio, be vandens, švaraus paviršiaus lazerio galia lango.

Žymos: Lazerio vamzdis, sr2ez, cloudray co2, 20 vatų lazeriu, 40w co2 lazerio vamzdis, co2 lazeriu įranga, 40w co2 lazeriu, 40w lazeriu, co2 lazeriu, cloudray co2 lazeriu.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Mactron
Modelio Numeris MT-700
Lazerio galia 40W
Garantija 3 Mėnesių
Skersmuo 50mm+/-2mm
Ilgis 700mm+/-10%

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1 vnt 700mm Ilgio Co2 40 Vatų Lazeriu Vamzdelis , 40W Co2 Lazerio Vamzdis

1 vnt 700mm Ilgio Co2 40 Vatų Lazeriu Vamzdelis , 40W Co2 Lazerio Vamzdis

Panašūs produktai: