ZHUDELE 10.1" Prabangos Ekranas Laidinis Vaizdo Durų Telefoną, Palieskite mygtuką Skambinti Domofonas IR 700TVL HD Namų Apsaugos Sistema, asmens TAPATYBĖS Kortelė, 2V3

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€565.71

Dalintis

Apie prekę

10.1" Spalvų Vaizdo Duris Telefono Domofonas Su CCD 700TVL Vandeniui IR Jutiklis Kamera, 2 X 700TVL CCD Kamera + 3 X 10.1 Colių Spalvotas LCD Ekranas

Vaizdo domofonas sistema lauko blokas su ID KORTELĖS atblokavimo funkcija!Kaip elgtis situacijoje, kai kas nors (svetimas) yra barbenimas į jūsų duris ?

Tai atsitinka visiems mums kartais reguliariai, priklausomai nuo to, kaimynystėje.Tačiau, jei norime išgirsti netikėtą pasibelsti į jūsų duris.Klausimas yra, ką mes turėtume daryti ?Paprastai, mes bus padaryti, žemiau dalykų:

1. Atidaryti duris tiesiogiai (Tai nėra geriausia idėja, jei jūs neturite žinoti, kas yra už jos ribų.Žinoma, jei jūs žinote, jis yra patikimas žmogus, tada jūs galite.)

2. Žiūrėti pro duris, langą (jei ją turi) pirmą kartą pamatyti, kas beldžiasi, jei neatpažįstate asmuo, jums gali paklausti, per duris, kas jie yra ir ko jie nori.Tačiau pagrindinis dalykas yra, tai geriausia pažvelgti, prieš aklai atidarant dureles.

3. Ignoruoti trankyti duris: Jei esate moteris(ar vaikas, ar vyresnio amžiaus) ne vienas namuose, tu gali ignoruoti trankyti duris.Bet jei svetimas yra vagis – kad asmuo gali eiti į priekį ir nutraukti, jei jie galvoja, kad niekas home.By todėl kai kurie triukšmo ar įjungus šviesą, nepažįstamasis bus žinoti, kas nors yra namie.Kita vertus, asmuo gali toliau trankyti tikiuosi gauti jūsų dėmesį.

Dabar, labai veiksmingas ir paprastas būdas naudojant mūsų vaizdo duris telefono ryšio garsiakalbių sistema.Aprašymai

Prekė jūs žiūrite yra mūsų naują atvykimo vaizdo duris telefono sistema.Monitoriuje yra įrengtas 10.1 " didelės skiriamosios gebos spalvotas ekranas ir kamera 700TVL , kuris leis jums aiškiai matyti, kas yra už durų.Su kamera, montuojamas prie durų išorėje leidžia jums pasikalbėti ne ir žmonės, ne ne, taip pat gali kalbėti su jumis.Šis 2-way komunikacijos yra nebrangus ir efektyvus būdas kalbėti su nepažįstamasis prie durų, tačiau iš tikrųjų atverti duris.Lauko kamera turi 6pcs 940 nm infraraudonųjų SPINDULIŲ LED) ir infraraudonųjų SPINDULIŲ jutikliu , ir SPINDULIŲ jutiklis bus įjungti IR LED automatiškai, kai šviesos mažai.Jis leidžia jums gali aiškiai matyti, kas yra žinojimas duris net naktį, tai puikus dizainas .Ir tai, durys, telefonas gali dirbti su 15V elektros užrakinti, todėl jūs galite prijungti elektros užrakto sistemą.Su šia funkcija, jums nereikia eiti į duris atrakinti savo svečių, jums tiesiog reikia paspausti atrakinimo mygtuką ant stebėti atrakinti.Jis atneš didelę patogumo jūsų ir jūsų šeimos nariai. (Atkreipkite dėmesį, elektros užraktas nėra įtraukta) Į domofonas sistema gali padėti IP Kameros, jūs galite stebėti savo vaiko kambario arba parduotuvės stebėti .Ir lauko unint yra su ID KORTELE atrakinimo funkcija .

Jūs patirsite daug naudos iš šio vaizdo duris telefono sistema.Be to, tiek iš lauko skyriaus ir patalpų vienetas turi gerą išvaizdą ir modernus dizainas, kuris taip pat gali būti naudojama papuošti savo namus.Tai geras pasirinkimas jūsų namų saugumo ir domofonas.

Šis punktas yra 2 lauko blokas ir 3 patalpų bloko , jis palaiko 2 lauko kameros ir 4 patalpų stebi, ne daugiau.Jei jums reikia daugiau kamerų ir monitorių, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl kainų.

Specifikacija:

Lauko Kamera, Kameros Rezoliucija 700TVL su ID Kortele Naktinio Matymo Atstumas Daugiau nei 2 metrų Darbinė Temperatūra -35 laipsniai ~ +55 laipsnių Intensyvumo Apšvietimo 0.01 lux Objektyvas 6mm Aspektą 250mm(L) x 124mm(W) x 58mm(H) Įrengimas Sienos montuojamas Medžiaga Aliuminio Lydinys Neto Svoris 1200G Veikimo įtampa DC15 Patalpų Monitoriaus Ekranas 10.1" LCD touch mygtukas ekranas efektyvūs vaizdo taškai 1240 x 600dot Nedelsiant pokalbio Laikas 120s ± 10% Vėlavimo stebėjimo laikas 30s ± 10% Adapterio Įvesties AC100 - 240V 50-60 HZ Adapteris Output DC15V Vienetą, Vartoti Mažiau nei 10W, laukimo mažiau nei 0,5 W Darbinė Temperatūra -35 laipsniai ~ 55degrees Montavimas Sienos montuojamas Matmenys 262mm(L) x 184mm(W) x 19mm(H) Svoris 1500G Medžiaga Naujas ABS plastiko

R & D skyrius:

Parodos:

Mokėjimo terminai:

1. Visą sumą reikia sumokėti per 7 dienas po pateikimo jūsų užsakymą.

2. Mes pristatyti prekes per 10 darbo dienų, gavęs jūsų mokėjimą.

3.Pirkėjas atsako už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.

Grąžinimo (Keitimo)tik

1.Paveikslėliai gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų programinės įrangos .Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementus gavo.jūs turite susisiekti su mumis per 5 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti visų papildomų siuntimo mokesčių patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

2.Jei norite keistis defektų arba neteisingai vežamas prekes,prašome susisiekti su mumis whinin 5 dienas nuo gavimo.

Pristatymas ir įteikimas

1. Pristatymas UPS/DHL: jeigu pirkėjo adresas yra laikomas atokiose vietovėse UPS/DHL , mes ne siųsti prekių, jei pirkėjas nereikia mokėti nuotolinio valdymo srityje shipfee (Paprastai 35USD).Tarifus, siekiant šalies, pirkėjas privalo mokėti mokesčius.

2. Shipping EMS: Prašome patikrinti, ar pirkėjo šalies, EMS, ar ne, prieš tai pirkėjui pasirinkti AVS.Mes turime teisę keisti į DHL ar atsisako siųsti, jei nėra EMS į pirkėjo šalį.Mes neturime būti atsakingas, jei bet koks delsimas sukelia.

3.Pristatymas kinija paštu:jei pirkėjas nori naudotis kinija paštu ,prašome susisiekti su manimi tiesiogiai .Mes išsiūsime jums per china post".Kinija paštu siuntimo išlaidos nedidelės , tačiau didesnės nuostolių žiurkės .ir pristatymo laikas yra apie 7-15 dienų , ilgiau nei kiti express".

Žymos: m57 ginklą, elfears, pakepinkite supjaustytas, e25 rūko, šakotuvai 9s, pistoletas 9m2, hifonic, hts 150, ga2187j.

Charakteristikos

Modelio Numeris ZDL-312TS23
Dydis 250x124x58mm
Technologijos ANALOGAS
Prekės Pavadinimas ZHUDELE
Ekrano Tipas Spalvotas Jutiklinis Ekranas
Atsakyti Režimas "Hands-free
Tipas Domofonas Sistema
Galia 100-240V
Įėjimo Zona NĖRA
Rezoliucija 700TVLine
Įrengimas Tvirtinimas Prie Sienos
Ekrano Dydis 10.1
Skambinti Taip
Žiūrėjimo Kampas (°) 70
Jutiklio Dydis(Coliai) 1/4
Fotoaparatas Spalva
Prisijungimo Būdas Laidiniu
Prijungimo Tipas Laidiniu
Rinkinio Sąrankos Du Tris Doorphone Video
Prieigos Kontrolė NĖRA
IP Kameros Sąsaja Taip
Medžiaga Metalo
Atsparus vandeniui Taip
Vaizdo kameros Jutiklio tipas ccd
Samrt Namų Sąsaja No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ZHUDELE 10.1

ZHUDELE 10.1" Prabangos Ekranas Laidinis Vaizdo Durų Telefoną, Palieskite mygtuką Skambinti Domofonas IR 700TVL HD Namų Apsaugos Sistema, asmens TAPATYBĖS Kortelė, 2V3

Panašūs produktai: