Mikroskopo Komplektas Lab LED 100X-400X-1200X Namo Mokykla, Mokslas, Švietimo Žaislas Dovana Rafinuotas Biologinis Mikroskopas Vaikams Vaiką

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.31

-34%

€14.32

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Vaikai Mikroskopu: 100X 400X 1200X didinimo vaikai mikroskopas, geras švietimo žaislas jūsų vaikams ištirti dėl microcosmic pasaulyje, tokios kaip augalų lapai, žiedai, ląstelių, vabzdžių ir mikroorganizmų.

2、Patvari, Saugi Medžiaga: Pagaminti iš geros kokybės ABS akrilo, patvarus ir saugus.Skirtingai nei stiklo medžiaga gali skauda vaikai pirštus, ABS plastikas yra saugiau.Ji yra plastikinių žaislų mikroskopas, ne profesionalūs mikroskopu.

3、Reguliuojamu Kampu: Su reguliuojamu kampu dizaino LED šviesos ir objektyvo, jūsų vaikai gali stebėti objektus, kurie geriausiai perspektyvos.

4、Ragina Tirti: Skatina vaikų susidomėjimą mokslo, tyrinėjimo ir atradimų, Tinka nuo 5 iki 12 metų amžiaus vaikams.Pakuotėje yra maži priedai, netinka vaikams iki 3 metų.

5、Priedų Sąrašas: Nuolatiniai specimenX1, skaidraus stiklo slideX2, surinkimo butelis X2, pavyzdys boxX1, tweezersX1, spatulaX1, skrodimo needleX1, scalpelX1 spalva karton. pakuotėje, tinka kaip dovanos vaikams.

Aprašymas:

Mikroskopo Naudojimas:

1. Įdėkite bateriją ir įjunkite LED maitinimo jungiklį;

2. Pasukti fokusavimo rankenėlę prieš laikrodžio rodyklę, pakelti objektyvas barelį, reguliuoti šviesos ryškumą;

3. Paimti pirma, padėkite jį ant stiklo skaidrių, gali būti su kito stiklo skaidrių kaip coverslip.Tada įdėkite vieną su mėginio ant scenos ir nustatyti įrašą.Perkelti egzempliorius tarpinės diafragmą reguliuokite tikslas viršutinis;

4. Savo ruožtu tikslas objektyvas, 100x, 400x, 12000x kaip jūsų poreikį;

5. Žvelgiant į tikslą, sureguliuokite aukštį tikslo objektyvas su reguliuojamo aukščio, nelieskite coverslip, pažvelgti į okuliarą, padidinti židinio nuotolis yra, šiek tiek, kol jūs galite stebėti detales.

Pakavimo Sąrašas:

Nuolatinė SpecimenX1

Skaidraus Stiklo SlideX2

Surinkimo BottleX2

Pavyzdys BoxX1

TweezersX1

SpatulaX1

Skrodimo Adata X1

ScalpelX1

Pastaba:

1. Be nieko, kad jų tikslas-dėklas, nereikia žiūrėti žemyn okuliaro, kai LED šviesos yra apšviesta.

2. Reikia 2 AA baterijos (neįtraukta).

Žymos: dangus max golfo vežimėlis, sėdimos vietos lauko tualetas, vibracijos ir tempimo, sijonai mergaitėms f žymės, vibracija, garsiakalbis bt, "samsung" muzikos ekrano, "wifi", "bluetooth" macos, baltos spalvos ilgi marškinėliai, vienaragis pliušinis pompom.

Charakteristikos

Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mikroskopo Komplektas Lab LED 100X-400X-1200X Namo Mokykla, Mokslas, Švietimo Žaislas Dovana Rafinuotas Biologinis Mikroskopas Vaikams Vaiką

Mikroskopo Komplektas Lab LED 100X-400X-1200X Namo Mokykla, Mokslas, Švietimo Žaislas Dovana Rafinuotas Biologinis Mikroskopas Vaikams Vaiką

Panašūs produktai: